تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: وقتی تو سایت answers.yahoo سوالی می پرسم یا جواب میدم آیا دوستانی که تو مسنجر اد کردم هم می تونن اونارو ببینن !؟

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض وقتی تو سایت answers.yahoo سوالی می پرسم یا جواب میدم آیا دوستانی که تو مسنجر اد کردم هم می تونن اونارو ببینن !؟

همون طور که گفتم میخوام بدونم که دوستانم تو مسنجر می تونن فعالیتهای منو تو سایت جواب یاهو رصد کنن ؟
    و اگه می تونن چه طوری باید جلو این کارشون رو بگیرم ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همون طور که گفتم میخوام بدونم که دوستانم تو مسنجر می تونن فعالیتهای منو تو سایت جواب یاهو رصد کنن ؟
    و اگه می تونن چه طوری باید جلو این کارشون رو بگیرم ؟
    سلام

برای سوال پرسیدن باید تو سایت عضو باشین و با اکانت خودتون وارد سایت شین سوال هم با آیدی شما ثبت میشه و جواب داده میشه تا بقیه هم بخونن

هرکسی وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه میتونه سوال و آیدی کسی که سوال کرده رو ببینه یا add کنه یا بهش ایمیل بزنه

اگه نمیخواین کسی از دوستانتون سوالتون رو ببینن با یه آیدی دیگه سوال بپرسین

3. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با این حساب اگه اسمم رو تو پروفایل یاهو انسر عوض کنم دیگه کسی نمی تونه پیدام کنه
    و تو بخش های دیگه از سایت یاهو مثل صفحه پروفایلم یا بخش مای یاهو هیچ ردپایی ازم ثبت نمیشه ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با این حساب اگه اسمم رو تو پروفایل یاهو انسر عوض کنم دیگه کسی نمی تونه پیدام کنه
    و تو بخش های دیگه از سایت یاهو مثل صفحه پروفایلم یا بخش مای یاهو هیچ ردپایی ازم ثبت نمیشه ؟
    درسته رو اسم هر کسی که سوال پرسیده وقتی کلیک میکنید میشه پروفایل رو هم دید اینطور که مشخصه ایمیلشون دیده نمیشه مگر اینکه آیدیشون با چیزی که تو پروفایلشون گذاشتن یکی باشه اگه اسم

پروفایل رو تغییر بدین و پروفایل hidden باشه نمیتونن آید و مشخصات شما رو ببینن شما باید قسمتی که مربوط به share کزدن آپدیت یاهو هست رو غیر فعال کنید تا با هرآ پدیتی که تو یاهو انجام میدین برای ادلیستتون

share نشه این تنظیمات تو setting پروفایل یاهو هست(activity sharing)

6. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •