تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 51

نام تاپيک: جشن عروسي گرفتن يا رفتن مسافرت ؟؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض جشن عروسي گرفتن يا رفتن مسافرت ؟؟!!!

سلام دوستان

بنده مي خوام ازدواج كنم و تصميم دارم كه فقط در محضر يا منزل عقد كنم و عكس و اين مسائل هم گرفته بشه و يك جشن كوچك و خودموني بگيرم و به جاي هزينه ي عروسي يا بريم مسافرت خارجه يا ماشين بخرم

حالا بحث سر اين هست كه اول اينكه وضع مالي خوب هست و تعداد كساني هم كه بايد دعوت بشن زياده

حالا اگر من جشن عروسي بگيرم با توجه به اينكه از پس هزينه عروسي بر ميام ولي بايد نزديك 10 ميليون حداقل هزينه عروسي پرداخت كنم

سوالم اينه كه اگر من اين 15 ميليون رو خرج مسافرت خارجه يا خريد خودرو بكنم بهتره يا اينكه عروسي بگيرم ( اينم در نظر بگيريد كه وسع مالي دارم كه عروسي بگيرم )

با تشكر
    Last edited by aria_electric_fars; 10-01-2013 at 09:27.

2. 2 کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اگه اشتباه نکنم شما دوست عزیز ساکن شیراز هستید ... و البته من خرج های شیراز رو نمی دونم اما با این که اونجا از تهران خیلی ارزونتره بعید بدونم خرج عروسی 10 تومن بشه ... توی تهران الان رو 50 تومن هست خرج عروسی
    اما در مورد سوال شما : به نظر هر 1 ریال که خرج مراسم عروسی میشه اشتباه هست
    شما کلی خرج می کنید و تو روز عروسی تون هم کلی انرژی مصرف میکنید نه خیلی لذتی می برید نه هیچی و کلی خسته و کوفته میشید
    مهمونها میان خوش میگذرونن و می خورن و میرن اخرش هم کلی حرف پشت سر شما می زنن که عروسیش فلان بود .. شامش فلان بود .. عروس اینجوری بود .. داماد اونجوری بود و .....

من به شخصه مسافرت خارجه رو ترجیه میدم .... اتفاقا گزینه های زیادی هم دارید و بسته به بودجتون می تونید کارهای مختلفی انجام بدید ... به یکی از بهترین گزینه ها ترکیه هست .. میتونید هتل های خیلی خوبش رو خودتون رزرو کنید (با تور اصلا نرید) و 2 هفته تمام در آرامش کامل سپری کنید و هتل به شما کامل سرویس بده ... بدون استرس و نگرانی از تمام امکانات هتل بدون محدودیت استفاده میکنید و کلا خیلی خوبه ... یا میتونید مسافرت سیاحتی برید و وقتتون رو بیشتر به گشت و گذار بگذرونید

در کل اول مسافت گزینه خوبی هست و در اخر عروسی

4. 7 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببخشید من متوجه نشدم که شما خانم هستید یا اقا
    اگر اقا هستید
    نظر عروس خانم در این مورد چیه؟

6. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

ببخشید توی تاپیک پست میدم..دیگه اینجا درسته ارزونتره ولی نه دیگه زیر ۱۰ تومن.فقط تصویر برداری و کلیپ و فیلم و این چیزاش(نمیدونم کی این چیزا رو مد کرد) ۳-۴ میشه....

Sent from my Nexus 7

8. 2 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام دوستان

بنده مي خوام ازدواج كنم و تصميم دارم كه فقط در محضر يا منزل عقد كنم و عكس و اين مسائل هم گرفته بشه و يك جشن كوچك و خودموني بگيرم و به جاي هزينه ي عروسي يا بريم مسافرت خارجه يا ماشين بخرم

حالا بحث سر اين هست كه اول اينكه وضع مالي خوب هست و تعداد كساني هم كه بايد دعوت بشن زياده

حالا اگر من جشن عروسي بگيرم با توجه به اينكه از پس هزينه عروسي بر ميام ولي بايد نزديك 10 ميليون حداقل هزينه عروسي پرداخت كنم

سوالم اينه كه اگر من اين 10 ميليون رو خرج مسافرت خارجه يا خريد خودرو بكنم بهتره يا اينكه عروسي بگيرم ( اينم در نظر بگيريد كه وسع مالي دارم كه عروسي بگيرم )

با تشكر
    منم نظرم مثل شماست . باید حدود 20 میلیون خرج عروسی کنیم که هیچ ضامن خوشبختی در آینده نیست. با این پول خیلی کارها میشه کرد مثل همین خرید ماشین یا با وام و چیزای دیگه حتی خونه هم میشه خرید.

10. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم با قیمت و شرایط 3 4 سال پیش حساب کردی گفتی 10 میلیون ما یه ازدواج تدارک دیدیم تابستون دو سال قبل همش 90 تا هم مهمون داشتیم جای آنچنان خاصی هم نبود نزدیک به 16 17 میلیون آب خورد برامون
    حالا شما که میگی مهمون هم زیاد داریم با این وضع و اوضاع قیمتی
    10 میلیون خیلی بتونی زرنگ باشی فقط آتلیه و عکس و فیلم رو باهاش بتونی راه بندازی

12. 3 کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حالا شما چه گیری به پیش بینی هزینه این بنده خدا دادیدنظرتون رو بگید برن مسافرت یا عروسی بگیرن
    دوست عزیز بنظره من حالا که دستتون بازه حتما نظر عروس خانوم رو هم قطعی بگیرید بهش بگید از صمیم قلب بهتون اطمینان بده که فرضا اگر به مسافرت رضایت داد دوفردا برنگرده به روتون بیاره برام عروسی نگرفتی!

بعد اگر بهتون اطمینان داد که براش جشن انچنانی مهم نیست بنظرم صددرصد بهتره که مسافرت برید
    چون واقعا خاطره زیبا و موندگاری خواهد شد
    تازه عروسی که مفصل باشه چه فایده؟همش بریز و بپاش هستش که تهش هم فامیلا بازم حرف و ایراد دارن واسه گفتن! باور کنید هرکاری هم بکنید بازم ایراداتی که میگرن همیشه هست!
    ولی جشن مختصر برای فامیلای نزدیک فکرکنم واجبه ((ازهمون تریپ هایی که پدر مادرا برمیدارن من ارزو داشتم دختر/پسرم رو در لباس عروسی/دامادی ببینم))

پس نهایتا نظر من: جشن خصوصی+مسافرت خفن

14. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان

سوالم اينه كه اگر من اين 10 ميليون رو خرج مسافرت خارجه يا خريد خودرو بكنم بهتره يا اينكه عروسي بگيرم ( اينم در نظر بگيريد كه وسع مالي دارم كه عروسي بگيرم )

با تشكر
    به نظر من به هیچ وجه عروسی نگیر هم دردسر و اعصاب خوردی داره هم کلی ضرر میکنی یه ماشین بخر برو ماه عسل یا پولشو بذار بانک مسکن یه خونه باهاش بخر
    موفق باشی

16. 8 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

سلام
    شما با همسرتون در این مورد صحبت کردین؟
    ایشون هم با نگرفتن عروسی و رفتن به مسافرت راضی ان؟
    نظر من روی مسافرتِ البته باید هر دوتون موافق باشین
    یه مسئله دیگه ای هم که هست اینکه بعضی از دخترا یا پسرا آرزو دارن جشن عروسی بگیرن
    -در این صورت حتما جشن رو بگیرید/ چون اگه نگیرین طرف تا اخر عمر یادش میمونه (اینو با چشمای خودم خیــلی دیدم که میگم)
    یا خانوادهاشون دوست دارن عروسی بچه هاشونو ببینن!!( که این رو میشه حل کرد)

حالا شما چه گیری به پیش بینی هزینه این بنده خدا دادیدنظرتون رو بگید برن مسافرت یا عروسی بگیرن
    دوست عزیز بنظره من حالا که دستتون بازه حتما نظر عروس خانوم رو هم قطعی بگیرید بهش بگید از صمیم قلب بهتون اطمینان بده که فرضا اگر به مسافرت رضایت داد دوفردا برنگرده به روتون بیاره برام عروسی نگرفتی!

بعد اگر بهتون اطمینان داد که براش جشن انچنانی مهم نیست بنظرم صددرصد بهتره که مسافرت برید
    چون واقعا خاطره زیبا و موندگاری خواهد شد
    تازه عروسی که مفصل باشه چه فایده؟همش بریز و بپاش هستش که تهش هم فامیلا بازم حرف و ایراد دارن واسه گفتن! باور کنید هرکاری هم بکنید بازم ایراداتی که میگرن همیشه هست!
    ولی جشن مختصر برای فامیلای نزدیک فکرکنم واجبه ((ازهمون تریپ هایی که پدر مادرا برمیدارن من ارزو داشتم دختر/پسرم رو در لباس عروسی/دامادی ببینم))

پس نهایتا نظر من: جشن خصوصی+مسافرت خفن

موقعی که پست دادم ، نظر شما رو ندیدم تقریبا یکیه
    در مورد قسمت بولد بگم میشه راحت با صحبت حل کردش
    Last edited by A/|\IR; 09-01-2013 at 13:39.

18. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

به نظر من به هیچ وجه عروسی نگیر هم دردسر و اعصاب خوردی داره هم کلی ضرر میکنی یه ماشین بخر برو ماه عسل یا پولشو بذار بانک مسکن یه خونه باهاش بخر
    موفق باشی
    منم موافقم که عروسی گرفتن همش دردسره.برو مسافرت وقتی هم برگشتی اگه داشتی اقوام نزدیک را دعوت کن یه وعده شام بده.خیلیها از اطرافیان ممکنه بگن عروسی بهتره ولی وقتی طرف نوبتش میشه میفهمه چقدر دردسر داره واخرش اون چیزی نمیشه که انتظار داری

20. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •