با سلام خدمت همه دوستان
من طراح سی دی های مولتی مدیا هستم و خیلی اوقات مشتریان ازم میخوان که بخش رایت و چاپ روی سی دی رو هم خودم براشون انجام بدم
تا یه مدت اینکار رو به چاپخونه ها و یکسری موسسات واگذار میکردم اما به مرور با توجه به یکسری بدقولی ها و عدم قبول یا قیمت بالا در تیراژ زیر 1000 تا الان تصمیم گرفتم خودم دست بکار شم و دستگاه ها و تشکیلات مورده نیاز رو برای اینکار فراهم کنم با توجه به اینکه نیروی با وقت آزاد هم زیاد دارم ...
تا یکی دو میلیون هم هزینه بشه مشکلی نداره
اینجور که من تحقیق کردم یکی از بهترین انتخاب ها پرینتر اپسون P50 با مخرن هستش که کیفیت پرینت خوبی هم داره اما مشکل اساسی من از جایی شروع میشه که شنیدم چاپ زده شده به رطوبت حساس بوده و باعث لک افتادن و خرابی چاپ با تماس با آب میشه ...
یکسری مقاله خوندم در رابطه با اینکه از اسپری های تثبیت رنگ استفاده کنیم و یک لایه نازک روش بپاشیم !!
نمیدونم این روش اصلا عملی هست خصوصا وقتی پای 200 سی دی به بالا باشه و آیا این مواد که روی اون اسپری میشه برای سی دی ضرری نداره و عمره سی دی رو کم نمی کنه ؟!؟!
بکسری جاها هم خوندم دستگاه های UV بطور دستی و اتوماتیک وجود داره ، اولا میخواستم بدونم چنین دستگاه هایی هست ؟! چه رنج قیمتی داره ؟!؟ و مهتر از همه آیا این دستگاه ها از همون مهتابی و اشعه یو وی که برای انسان ضرر داره و سرطان زاست استفاده میکنن و چقدر استفاده از این دستگاه ها ایمن هستش ؟!؟
ممنون میشم دوستان تجربیات خودشون رو در اینباره مطرح کنن تا بتونم انتخاب درستی داشته باشم ...![]()