تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لبتاب حرفه ای - برند سونی یا اپل

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض مشاوره برای خرید لبتاب حرفه ای - برند سونی یا اپل

سلام
    دوستان من لبتابی میخوام از برند سونی یا اپل
    مابین 15 و 17 اینچ باشه (واسه 17 بازه ی باز گذاشتم.یعنی 17 نه )

پلتفرم اینتل و شماره ی i7
    هارد ssd یا به غیر اون
    رم 8 gig و نه کمتر از اون
    کارت گرافیک یا مجتمع باشه و یا یه درست و حسابیشو داشته باشه (فرقی نداره)

ترجیحا سونی
    از این جینگولک بازیایی مثله 3d و صدای سهبعدی و اینچیزام نمیخوام

و بودجه تا 3500 و میدونم که یه خورده کم هست
    و ممنون میشم اینجانب رو راهنمایی بفرمائید
    خرید احتمالا اوایل ماه رمضون سال دیگه و یا تو همین چند روز

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوست عزیز برای خرید همچین لپ تاپی با برند سونی و یا اپل بودجه خیلی کمی دارین !

در حال حاضر با برند ایسوس و اچ پی یا لنوو میتونید لپ تاپی با همین قدرت بخرید @

4. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

خرید احتمالا اوایل ماه رمضون سال دیگه و یا تو همین چند روز
    سلام

تصمیمتون رو قطعی بگیرید ، اگر قراره اون موقع خرید کنید ، بهتره همون موقع مشاوره بگیرید ، چون به احتمال قوی مدل های جدیدتری وارد بازار بشن . مخصوصا الان که نمایشگاه CES شروع شده و مدل های جدید عرضه میشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن دلیلت برای خرید سونی و یا اپل چیه ؟

لپ تاپ ، قضیش با Voice Recorder فرق داره ، و رقابت خیلی نزدیک به هم هست و نمیشه به صراحت کامل بگیم که سونی بهتر از لنوو و یا HP هست .

موفق باشید.
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 07-01-2013 at 23:19.

6. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

تصمیمتون رو قطعی بگیرید ، اگر قراره اون موقع خرید کنید ، بهتره همون موقع مشاوره بگیرید ، چون به احتمال قوی مدل های جدیدتری وارد بازار بشن . مخصوصا الان که نمایشگاه CES شروع شده و مدل های جدید عرضه میشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن دلیلت برای خرید سونی و یا اپل چیه ؟

لپ تاپ ، قضیش با Voice Recorder فرق داره ، و رقابت خیلی نزدیک به هم هست و نمیشه به صراحت کامل بگیم که سونی بهتر از لنوو و یا HP هست .

موفق باشید.
    راستش یه چیزی بگم نخدی یه وخ
    قضیه اینه که این دو برند شاخن. رک میگم دیگه هم زیبایی دارن و هم پول به مارکشون هست . دل اگه 40 هسته ایشم بزنه من یکی نمیخرمش.من بیشتر عشقم رو برند سونی هست (البته تو لبتاب)
    مسئله ای نیست من میتونم بودجمو تا 5 تمنم افزایش بدم اما از اون مفت گرونها نمیخوام .اقلا قضیه ی هر چقد پول بدم اونقد آش بخورم باشه .
    سامسونگم اگه 90 هسته ای بزنه و بگه فقط 500 هزارتمن بازم پول بهش نمیدم.اما اگه مانیتور باشه قضیه فرق میکنه
    همونطور که اگه سمند سوپراسپورت سوپر جی تی سوپر کلاس باشه و بگن فقط 2 تمن بازم نمیخرمش

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوست عزیز تفکر جالبی داری ! منو یاده پسر پرستای قبل از اسلام تو عربستان میندازی !

ببین دو تا برند اپل و سونی تو دیزاین و کیفیت ال سی دی خوبن ! نه چیزه دیگه !
    شاید بگیم که تو بستن سیستم ها بعضی از برند ها عقب افتاده هستن یا تو دیزاین ولی مطمئن باش گرافییک geforce تو لپ تاپ سونی با hp به یه اندازه کار می کنه ! همین طور سی پی یو های CI7 !!!!

مطمئن باش چراغ 405 به همون اندازه دور و اطاف رو روشن می کنه که سمند LX میتونه نور بده !

شما نگا کن لپ تاپ های سونی به غیر از کیفیت ال سی دی و اون آرم vaio پشتش چی از برند ایسوس کم داره ؟! ماشالله دیزاین سری N (مولتی مدیا) ایسوس هم که خداست !!!!!

بنده آشنا دارم که کلی گشت و لپ تاپ سونی خرید آخر هم هاردش سوخت ! ( یه برند که اینقدر گرونه نباید این مشکلات ریز رو داشته باشه )

در هر صورت بهتون پیشنهاد می دم که تجدید نظر کنید ! با این قدر پول میتونید یه hp hd6t 7000 + y580 یا n56vz بخرید !

9. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز تفکر جالبی داری ! منو یاده پسر پرستای قبل از اسلام تو عربستان میندازی !

ببین دو تا برند اپل و سونی تو دیزاین و کیفیت ال سی دی خوبن ! نه چیزه دیگه !
    شاید بگیم که تو بستن سیستم ها بعضی از برند ها عقب افتاده هستن یا تو دیزاین ولی مطمئن باش گرافییک geforce تو لپ تاپ سونی با hp به یه اندازه کار می کنه ! همین طور سی پی یو های CI7 !!!!

مطمئن باش چراغ 405 به همون اندازه دور و اطاف رو روشن می کنه که سمند LX میتونه نور بده !

شما نگا کن لپ تاپ های سونی به غیر از کیفیت ال سی دی و اون آرم vaio پشتش چی از برند ایسوس کم داره ؟! ماشالله دیزاین سری N (مولتی مدیا) ایسوس هم که خداست !!!!!

بنده آشنا دارم که کلی گشت و لپ تاپ سونی خرید آخر هم هاردش سوخت ! ( یه برند که اینقدر گرونه نباید این مشکلات ریز رو داشته باشه )

در هر صورت بهتون پیشنهاد می دم که تجدید نظر کنید ! با این قدر پول میتونید یه hp hd6t 7000 + y580 یا n56vz بخرید !
    باز میگفتی عقلت به چشمته انقدر نمیسوختم.
    راستی اون یارو کیه ؟شمام اونجا بودی؟.مثلا کسی جبهه رفته الان بعده سالها تو حرفش میگه فلانی منو یاده زمان جنگ انداختی

یادمه یکی از دوستام میخواست سونی بخره بهش گفتم مفت گرونه پولتو هدر نده رفت ایسوس k چی چی خرید که سی پی یوی amd داشت.قبلشم گفته بودم که ای ام دی نخر رفت خرید بعد اووردم تست کردیم از چشممون افتاد رف به ضررش تعویض کرد یه i7 خرید الانم داره حالشو میبره .حالا واسه خودم همه چی برعکس شده.یادمه دیوونه ی z580 بودم تا دو قدمیشم رفتم 2و300 قیمت گرفتم ولی نخریدمش
    در ضمن یعنی چی آَشنام رفت سونی خرید هاردش سوخت؟؟؟ خب آَشناهه حتما بلا اوورده سر لبتاپه

بهتره اوایل ماه رمضون بیام مشاوره بگیرم.ترسم از اینه که تا اون موقع همه منقرض بشن.یادمه روزایی بود که انجمن های مشاوره جای سوزن انداختن نداشت.واسه خرید pc انقدر مشاور بود که آدم سردرگم میشد.اما همه گی منقرض شدن

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستی ببینم چی میخواستم بگم یادم رفت ...آهان من lenovo yoga میخوام اصلا.
    اومده؟ قیمتش چنده یا چقدر خواهد بود؟

داره خودمونی میشه airplay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

راستی ببینم چی میخواستم بگم یادم رفت ...آهان من lenovo yoga میخوام اصلا.
    اومده؟ قیمتش چنده یا چقدر خواهد بود؟
    دوست عزیز بخاطر اینکه تایپیک به بی راه نره میگم
    میتونی جواب سوالت رو با یکمی گشتن تو تایپیک های دیگه پیدا کنی
    واسه هر قیمتی هم تایپیک هست
    الان هر یوزی یه چیزی دوس دراه مهم اینه که سر خریدار کلا نره (با توجه به نوع استفادش)
    کلاس گذاشتن هم یه استفاده از لپ تاپ
    اگه همچین چیزی هدفته بهتره اپل بگیره مکبوک ایر خوبه موقع کلاس گذاشتن به کمرت هم فشار نمیاد
    واسه عکاس ها هم خوبه
    لپ تاپ یوگا 11 s هم از 6 ماه دوم 2013 وارد بازار میشن
    Last edited by airplay; 09-01-2013 at 01:05.

13. این کاربر از airplay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز بخاطر اینکه تایپیک به بی راه نره میگم
    میتونی جواب سوالت رو با یکمی گشتن تو تایپیک های دیگه پیدا کنی
    واسه هر قیمتی هم تایپیک هست
    الان هر یوزی یه چیزی دوس دراه مهم اینه که سر خریدار کلا نره (با توجه به نوع استفادش)
    کلاس گذاشتن هم یه استفاده از لپ تاپ
    اگه همچین چیزی هدفته بهتره اپل بگیره مکبوک ایر خوبه موقع کلاس گذاشتن به کمرت هم فشار نمیاد
    واسه عکاس ها هم خوبه
    لپ تاپ یوگا 11 s هم از 6 ماه دوم 2013 وارد بازار میشن
    اصلا میخوام پز بدم مگه چیه؟
    اصلا رولز رویس رو واسه چی تولید کردن؟ واسه راحتی و امنیت؟ نه آقا
    اپل مرض داره ایرمک زده به نازکیه مو؟
    کی قراره اینارو بخره؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •