سلام دوستان
من دکمه ای رو طراحی کردم که باهاش میشه آهنگ در حال اجرا رو play/pause کرد.
چه کدی رو باید قرار بدم در اکشن که وقتی pause شد دکمه عکس play رو داشته باشه و وقتی play شد دکمه عکس pause
اکشن اسکریپت من هم 2 هستش.
ممنون
سلام دوستان
من دکمه ای رو طراحی کردم که باهاش میشه آهنگ در حال اجرا رو play/pause کرد.
چه کدی رو باید قرار بدم در اکشن که وقتی pause شد دکمه عکس play رو داشته باشه و وقتی play شد دکمه عکس pause
اکشن اسکریپت من هم 2 هستش.
ممنون
سلام دوست من البته من اکشن 3 کار میکنم ولی خوب...
ای کاش کدت رو مینوشتی بهتر بود
شما احتمالا دو تا تابع نوشتی یا یه دستور if گذاشتی برای play/puse خوب بر تو سمبلت دو تا فریم بساز و تو هر دوتا stop()
; بزار و دوتا شکل مناسب رو اونجا بکش و توی دستور if هرجا قراره paly() بشه مثلا بزار gotoAndStop("2") و همینطور برای حات pause هم قرار بده
امیدوارم مفید بوده باشه
اینم کداش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب عزیزم من که توضیح دادم خدمتتون
فرض میکنیم که موی کلیپ شما به اسم myClip_mc هستش که دو فریم داره و هردو فریم هم دستور stop(); دارن
تو قسمت if بنویس myClip_mc.gotoAndStop("2") و برای else بنویس myClip_mc.gotoAndْStop("1") همین
البته تو اون دو تا فریم شکل های مناسب رو هم بکش![]()
آخه فرمودین اگه کد رو میذاشتی بهتر بود،منم گذاشتم.در هر صورت ممنونم
ببخشید اما نمیشه
آخه این یه دکمست و timelineش با موی کلیپ فرق میکنه،نمیشه دوتا فریم بذارم.راه دیگه ای سراغ ندارید؟
شرمندهآخه فرمودین اگه کد رو میذاشتی بهتر بود،منم گذاشتم.در هر صورت ممنونم
دکمتونو عوض کنید از موی کلیپ بجای دکمه استفاده کنید خیلی بهتره و قابلیت های بیشتری میتونید داشته باشید من خودم تو کارام کم پیش میاد از دکمه استفاده کنم
یا اینکه یه موی کلیپ درست کنید و بزارید روی دکمتون مثلا یه موی کلیپ کوچولو به شکل مثلث و در فریم بعدی مربع که مثلا دکمتون هم بشکل مربع هستش
ولی پیشنهاد میکنم از موی کلیپ استفاده کنید
Last edited by 1w2w3w4w; 08-01-2013 at 20:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)