سلام دوستان یه DVD Writer اکستــــرنال میخوام بگیرم از هیج مدلی هم سر در نمیارم
بیشتر میخوام رایت انجام بدم یعنی تو این زمینه قدرتمند باشه قیمتش هم حدود 100 تومن باشه
ممنون منتظر جواباتونم![]()
سلام دوستان یه DVD Writer اکستــــرنال میخوام بگیرم از هیج مدلی هم سر در نمیارم
بیشتر میخوام رایت انجام بدم یعنی تو این زمینه قدرتمند باشه قیمتش هم حدود 100 تومن باشه
ممنون منتظر جواباتونم![]()
راستش من نمیدونم کدوم از همه بهتره ولی سمت msi و suzuki نرو.
ممنون آرمین خان
نظرتون در مورد سامسونگ چیه؟
سلام.من حدود 1 ماه پیشLITEON 8X eTAU108 Top-Load رو خریدم.قیمتش 95 بود ولی من 83 گیر اوردم.گارانتی یک ساله سازگار داره.از هر نظر هم راضی هستم.قبلا زیاد جستجو کردم و اخرش به این مدل رسیدم.
ممنون دوست من
از کدوم سایت آنلاین میشه خرید که قابل اعتماد باشه ؟![]()
Last edited by Abolfazl-Star; 07-01-2013 at 14:36.
راستش سامسونگ اکسترنال کار نکردم ولی اینترنالش زیاد خوشم نیومد.
پس همین دوست مون که لایتن رو معرفی کرد میگیرم قیمت گرفتم
میگن 77 تومن ایشاله همینو میگیرم فقط تنها بدیش اینه که درش به سمت بالا باز میشه![]()
ابولفضل جان نمیدونم سونی اکسترنال داره یا نه ولی بیشترین رضایت رو از دی وی دی رام های سونی داشتم.
من خیلی برندها مثل یاماها/پایونیر/ال جی/سامسونگ/سونی/سوزوکی/ایسوس/اچ پی و چند برند دیگه رو تست کردم از سونی و یاماها و پایونیر خیلی راضی بودم.البته یاماها که اصلا فکر نکنم اصلش گیر بیاد پایونیر هم همینطور.
مرسی
پس یه نگاه بندازم تو بازارا ببینم پیدا میشه ولی فک نکنم پیدا بشه![]()
اتفاقا به نظر من این درش یک مزیته.دیگه همراه در آت و اشغال داخل دستگاه نمیشه.فقط اینو در نظر داشته باشین سیمش کوتاهه.یعنی حدود 20 تا 30 سانته.
البته اینو بگم در نوع اینترنال بهترین DVD Writer اونطوری که میگن Plextor هست که نوع اکسترنال هم داره ولی قیمتش بالاست.زیاد حساسیت به خرج ندید.بین LiteOn و Plextor هر کدوم رو بگیرین عالیه.Sony هم اکسترنال داره و قیمتش یک ماه پیش مجتمع ایران بین 120 تا 140 بود.ولی من پس از 2 هفته جستجو به این نتیجه رسیدم که LiteOn هم برند معتبری هم گارانتی خوبی داره وهم اینکه قیمتش مناسبه.
Last edited by kalantarahura; 08-01-2013 at 08:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)