تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 66

نام تاپيک: بی خیال شیم یا پای علاقه مون بسوزیم ؟!

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

14 بی خیال شیم یا پای علاقه مون بسوزیم ؟!

میدونم این بحث ممکنه چندین بار توی انجمن مطرح شده باشه، اما به نظرم بحثیه که هر دفعه باید طبق شرایط روز در موردش صحبت بشه.
    بنابراین فک نمیکنم بد باشه در موردش صحبت کنیم و میدونم خیلیا دنبال جواب این سوال هستن.

مطمئنا دوستانی که به تاپیک های انجمن سر میزنن آدمای با تجربه این، بعضیاشون حتی دارن تو این زمینه کار میکنن و شاید پول خوبی در میارن و بعضی به خاطر علاقه شون به این کار میپردازن و پول آنچنانی از این طریق در نمیارن یا شاید اصلا پول در نمیارن.

بحث این تاپیک اینه :

مسلما همه ی ما به این کار علاقه مندیم و حاضریم تمام وقتمون رو پای یادگیری مطالب در این باره بزاریم و وارد کار تو این زمینه بشیم.
    اما سوال اینجاس، با وضع اقتصادی خیلی بدی که الان جهان داره و ایران از همه بدتر و اینکه هنوز که هنوزه صنعت بازی سازی تو ایران جا نیفتاده و هزاران مشکل دیگه مخصوصا کپی رایت که به این صنعت ضربه میزنه، آیا هنوز هم باید با پشتکار و علاقه به کارمون ادامه بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا واقعا میشه امیدوار بود که از این کار چنان در آمدی داشته باشیم که توی این گرونی بتونیم یه زندگی رو بچرخونیم ؟؟؟؟؟؟ اینجور که معلومه الان وضع مالی صنعت بازی سازی توی ایران اصلا خوب نیس، پس ما چی کار کنیم ؟ بی خیال شیم یا پای علاقه مون بسوزیم ؟!

من از دوستانی که در این زمینه الان مشغول به کار هستند و در آمد دارن میخوام که مارو راهنمایی کنن و دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی دارن در اختیارمون بزارن ممنون میشم
    Last edited by 3Dmajid; 05-01-2013 at 21:48.

2. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

واقعیتش من دیگه بازی کار نمی کنم اما هنوز بازی ساختن به نوشتن برنامه با C# و asp.net ترجیع می دم. اما بحث درآمد هستش.بازی سازی سرمایه می خواد مطممن باشید اما شما خیالتون از بابت حقوق راحت نباشه کار چندان خفنی ارایه نمی دین.

4. 4 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    بنده نظرمو خیلی خلاصه میگم و امیدوارم مفید باشه.
    به نطر من نمیشه گفت بازیسازی در مکان x رونق داره و در مکان y رونق نداره. بازی یک اقتصاد جهانی داره.
    اکثر ایرانیها دو موضوع متفاوت و مجزا رو با هم قاطی میکنند. این دو موضوع یکی "مهارت و تسلط و کار حرفه ایی" هست و موضوع دیگه "بازاریابی" هست.
    معمولا افرادی که مورد اول رو دارا نمیباشند بلافاصله اونو نادیده میگیرن و از مورد دوم ایراد میگیرند با توجه به اینکه این دو کاملا برپایه هم استوار هستند یعنی تا مهارت و کار حرفه ایی نباشه هیچ بازار و نفع اقتصادی وجود نداره چه شما در اروپا یا آمریکا باشی و چه در ایران یا ... باشید.
    پس با این حساب اگر فکر میکنید کاری که انجام میدهید چه در حال حاضر و چه در آینده ارزش فنی و اقتصادی نداره بهتره که هرچه سریعتر اونو عوض کنید و مشغول کار دیگری بشید. اما اگر فکر میکنید و این توانو درخودتون ویا تیمتون میبینید که میتونید یک کار با ارزش و تجاری تولید کنید مطمئن باشیدکه کارتون در تمام نقاط جهان+ایران مشتری و ارزش اقتصادی داره.
    شب همگی خوش.

6. 7 کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به نظر من باید پای این گار بمونیم . هر کسی که موفق شده تلاش کرده تا به جایی رسیده . تو هر رشته ای باید تلاش کرد . بعدشم کی گفته نمیشه درامد داشت ؟ برای تولید یه کار خوب فقط و فقط برنامه ریزی میخواد و مهارت .

8. 7 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اما شما خیالتون از بابت حقوق راحت نباشه کار چندان خفنی ارایه نمی دین.
    پرویز جان منظورت رو از این حرف متوجه نشدم.

پس با این حساب اگر فکر میکنید کاری که انجام میدهید چه در حال حاضر و چه در آینده ارزش فنی و اقتصادی نداره
    تو این که کار بازی سازی ارزش فنی داره شکی نیست. اما بیشتر صحبت سر درآمدشه ... مثلا حقوقی که بهت میدن یا پولی که بابت اون پروژه بهت میدن اصلا به زحمتش نمی ارزه !
    البته این تو زمینه های دیگه مثل انیمیشن هم هست که من دیدم. خب بستگی به شرکتشم داره و اینکه برا کجا داری میسازی و پول میگیری.
    اما من احساس میکنم با این وضع اقتصادی و نبود قانون کپی رایت کمتر شرکتی به سمت گرایش ساخت بازی بره

به نظر من باید پای این گار بمونیم . هر کسی که موفق شده تلاش کرده تا به جایی رسیده . تو هر رشته ای باید تلاش کرد . بعدشم کی گفته نمیشه درامد داشت ؟ برای تولید یه کار خوب فقط و فقط برنامه ریزی میخواد و مهارت
    حرفتو قبول دارم ... راستش الان کسایی که تو این صنعت موفق شدن میبینم، میفهمم زمان اونا صنعت بازی سازی یه چیز کاملا مبهم بود توی ایران و اون زمان اینا به این صنعت علاقه مند بودن بدون کوچیکترین حمایت و امکانات ولی الان موفق شدن تو کارشون. بعضی وقتا میگم خب ما که امکاناتمون از اونا خیلی بهتره چرا نتونیم بشیم ؟
    تازه احتمالا تا 4 5 سال دیگه خیلی بیشتر به این کار بها داده میشه و اون وقت واسه کساییکه جز اولین نفراتی بودن که توی این زمینه رفتن خیلی خوب میشه.

اما متاسفانه این گرونی روز به روز و مشکلای اقتصادی آدمو نگران میکنه ...

10. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من چنتا نکته به ذهنم میاد که میگم با توجه به اینکه خیلی ساله که بازی میکنم
    صنعت گیم از روز تولد تا الان همش در حال پیشرفت بوده و متوقف هم نمیشه تازه یجورایی با سینما داره رقابت میکنه و در بعضی موارد فروش بیشتری داره
    به نظر من علاقه مند های بازی سازی داخل کشور یه اشتباه بزرگ میکنن اونم اینه که میان سرمایه و انرژی محدودشون رو داخل پروژه های بزرگ هدر میدن
    همونطور که خودتون میدونین خیلی وقتها بازی های ساده با ایده و پرداخت خوب تونستن نتیجه های فوق العاده ای بگیرن
    مشکل اینه که میخوایم یکدفعه 100 تا پله رو با هم برین
    شما که میخوای بازی بسازی اول باید با بازیهای دو بعدی تو ژانرهای مختلف شروع کنی
    یعنی یه ایده خوب پیدا کنی که قبلا انجام نشده باشه بعد کم کم گسترشش بدی نمیشه که یکدفعه یه شوتر بسازی که با کال اف دیوتی برابری کنه
    بازار اینجا با همه جای دنیا متفاوته اینجا کپی رایت وجود نداره پس با این قیمت ها اصلا نمیشه پروژه بزرگی انجام داد
    بازار اینجا میطلبه بازیهای ساده با ایده و پرداخت خوب ساخته بشه تا بتونه سرمایه رو برگردونه
    الان با توجه به وضعیت اینترنت داخل ایران که کاربرا بازیهای انلاین رو به سختی انجام میدن الان جای یه بازی شوتر معمولی که رو سرورهای انلاین ایران پشتیبانی بشه خالیه
    بازیهای انلاین خوب جواب میده دوستان تو این زمینه کار کنین

12. 5 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

من که حسابی خسته شدم جدیدا" تصمیم گرفتم به هر صورتی شده از این بازیسازی روغن بکشم (!)
    تصمیم گرفتم هر جایی کار بود برم دنبالش چه تهران چه ....
    به هر حال فعلا بهش امیدوارم تا ببینم چی میشه ...

14. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

انلاین کار کنین کارتون گره بخوره به اینترنت , موفق میشه اینطوری بخوای یه بازی بزنی بعد بری دنبال مجوز که بعد بفروشی کلا بزاری کنار بهتره بازیسازیو. من خودم از بازی سازی تا الان یه ریالم در نیاوردم کلا اصلا شغل و کار و در امد اصلیم اینا نیست. اما علاقست دیگه که هوس میکنی کار بزنی چه میشه کردش؟

16. 3 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

منظورم این بود که بود وقتی سرمایه درست حسابی نباشه بازدهی میاد پایین .

18. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mojixx2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

من توی این کار مبتدی هستم ولی با دیدن این تاپیک یه سوال برام پیش اومد. نمیشه یه بازی بسازی ولی توی ایران منتشرش نکنی؟ یعنی وقتی ساختی ببری با یه شرکت خارجی قرارداد ببندی و توی کشورای خارجی که کپی رایت هم داره بفروشیش. اگر بشه اینجوری میتونی با خیال راحت توی ایران هم به صورت موازی با خارج اقدام به فروشش کنی و نگران کپی رایت هم نباشی چون اصل فروش و سودت خارج از کشوره و تازه یه جور صادرات و ارز آوری هم داره. اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ممنون میشم به اشتراک بذاره.

20. این کاربر از mojixx2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •