تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشخصات خاص هارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14 مشخصات خاص هارد

با سلام به دوستان
    یه سوال دارم که خودم هم دقیقا نمیدونم چیه!!
    راستش می خواستم لپ تاپ دست دوم بگیرم با تحقیقاتی توی یه سایت(یادم نیست اسمش چی بود) دیدم که می گفتن که یه عیب بزرگ لپ تاپای قدیمی اینه لپ تاپای جدید یه قطعه یا یه خاصیت دارن که وقتی لپ تاپو حرکتشون بدید(تکون شدید یا کمشو نمیدونم) اون قطعه یا خاصیت باعث میشه هد رو موقتا بگیره تا با صفحه در اثر حرکت لپ تاپ: هد به دیسک بر خورد نکنه تا بد سکتور درست نشه ولی لپ تاپای قدیمی این خاصیتو ندارن برای همین به شدت در برابر حرکت سیستم اسیب پذیرن. حالا سوال من اینا هستن
    1-به این تکنولوژی در هارد چی میگن و اسم این خاصیت چیه؟
    2-چطور بدون باز کردن لپ تاپ بدونیم این خاصیتو داره یا نه؟
    3-ایا نرم افزاری برای کشف این خاصیت هست؟
    4-این خاصیت در مشخصات هارد تحت چه نامی اسم برده میشه(یا اصلا شرکتا این خاصیتو در مشخصات عمومی هاردشون میگن یا باید مشخصات تخصصی را بررسی کرد)
    "لطفا راهنمایی بفرمایید برام خیلی مهمه "

"با تشکر از همه ی دوستان"

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به دوستان
    یه سوال دارم که خودم هم دقیقا نمیدونم چیه!!
    راستش می خواستم لپ تاپ دست دوم بگیرم با تحقیقاتی توی یه سایت(یادم نیست اسمش چی بود) دیدم که می گفتن که یه عیب بزرگ لپ تاپای قدیمی اینه لپ تاپای جدید یه قطعه یا یه خاصیت دارن که وقتی لپ تاپو حرکتشون بدید(تکون شدید یا کمشو نمیدونم) اون قطعه یا خاصیت باعث میشه هد رو موقتا بگیره تا با صفحه در اثر حرکت لپ تاپ: هد به دیسک بر خورد نکنه تا بد سکتور درست نشه ولی لپ تاپای قدیمی این خاصیتو ندارن برای همین به شدت در برابر حرکت سیستم اسیب پذیرن. حالا سوال من اینا هستن
    1-به این تکنولوژی در هارد چی میگن و اسم این خاصیت چیه؟
    2-چطور بدون باز کردن لپ تاپ بدونیم این خاصیتو داره یا نه؟
    3-ایا نرم افزاری برای کشف این خاصیت هست؟
    4-این خاصیت در مشخصات هارد تحت چه نامی اسم برده میشه(یا اصلا شرکتا این خاصیتو در مشخصات عمومی هاردشون میگن یا باید مشخصات تخصصی را بررسی کرد)
    "لطفا راهنمایی بفرمایید برام خیلی مهمه "

"با تشکر از همه ی دوستان"
    سلام .
    1. با استفاده از تکنولوژی shock sensor و ramp-loading به محض شناسایی ضربه یا شتاب بیش از حد هد هارد پارک و دور موتور کاهش پیدا میکنه .

2و3 .با استفاده از نرم افزارهایی مثل hdtune میتونید مشخصات هارد را بدست بیارید و در سایت مربوطه چک کنید . مثلاً هارد 500 گیگ سیگیت با شماره سریال ST9500325ASG چنین تکنولوژی دارد .

4. کمپانیهای مختلف برای این تکنولوژی اسم دلخواه میزارن مثلاً کمپانی سیگیت هارهایی که چنین قابلیتی داشته باشند را با G-Force Protection مشخص میکنه .ولی فکر نمیکنم روی لیبل هارد چنین چیزی نوشته شده باشه . بهترین راه این هست که شماره شریال هارد را دربیارید و در سایت مربوطه چک کنید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •