سلام خدمت دوستان و اساتید
یک شبکه کوچیک متشکل از یک دسکتاپ با ویندوز ایکس پی، یک لپ تاپ با ویندوز 7، یک هاب سوییچ 8 پورت دی لینک و یک مودم ای دی اس ال از برند تی پی لینک داریم. مودم به سوییچ وصله و لپ تاپ و پی سی هم به هاب سووچ وصل هستن و به این طریق اینترنت بین هر دو دستگاه شیر شده.
تا 2 روز پیش بدون هیچ مشکلی شبکه برقرار بود تا اینکه IP Conflict داد. اول از همه لپ تاپ دیگه شبکه رو ندید. بعد از کمی دیگه پی سی هم شبکه رو نمیدید. شروع کردم به دادن آی پی به صورت دستی. لپ تاپ با آی پی دستی به راحتی آی پی گرفت و به اینترنت وصل شد ولی پی سی رو هر کاری کردم به نت وصل نمیشد.
برای اطمینان از صحت نصب بودن و درست کانفیگ بودن کارت شبکه پی سی، مودم رو مستقیم بهش وصل کردم و دیدم که شبکه میشه و اینترنت میگیره. کابل ها رو جابجا کردم و روی پورت های مختلف هاب هم قرار دادم ولی نتیجه ای نداد. آنتی ویروس و فایروال ویندوز هم غیر فعال هستند. توی Safe Mode بالا اومدم و بابت اینکه کارت شبکه رو درست شناخته باشه و بیشتر از یک آی پی نگرفته باشه هم اطمینان حاصل کردم. از دستوراتی مثل ipconfig /flushdns هم برای پاکسازی dnsهای کش شده استفاده کردم.
آی پی لپ تاپ رو 192.168.1.100 قرار دادم، Gateway رو همون آی پی مودم یعنی 192.168.1.1 و DNS ها رو به ترتیب روی 8.8.8.8 و 8.8.4.4 قرار دادم و همین تنظیمات رو روی پی سی هم دارم ولی با آی پی 192.168.1.101
حالا پی سی خودش رو یعنی 192.168.1.101 رو میتونه پینگ کنه اما مودم رو یعنی 192.168.1.1 رو پینگ نمیکنه. تا یادم نرفته بگم که آیک.ن اون دو تا کامپیوتری که بغل ساعت میاد و آیکون شبکه هست یه مثل زرد علامت خطر روشه. هر چقدر با تنظیمات بازی کردم به نتیجه ای نرسیدم. نکته عجیبش هم اینه که وقتی لپ تاپ رو روی آی پی اتوماتیک برمیگردونم آی پی در همین محدوده آی پی مودم میگیره اما وقتی پی سی رو از حالت دستی به اتومات برمیگردونم یه آی پی هچل هفت تو یه بازه ی عجیب غریب میگیره.
از دوستان و اساتید خواهشمندم اگه با مشکلی شبیه مشکل من تا حالا روبرو شدن و راه حلی میشناسن راهنمایی کنن.
پیشاپیش ممنونم