این ذرت مکزیکی که در دکه ها فروخته میشه در اصل چی هست؟
این ذرت مکزیکی که در دکه ها فروخته میشه در اصل چی هست؟
تا جایی که میدونم ذرت مکزیکی گونه ی خاصی از ذرت نیست، اینا از کنسرو ذرت استفاده میکنن ( ذرتی که کاملن آب دیده هست )
بعد با مقادیر قابل توجهی از سس قارچ و آویشن و یه سری مواد دیگه مخلوط میکنن. طعم خیلی خوبی داره.
از کجا میتونم تهیه کنم؟میخوام خودم تو خونه درست کنم دقیقا باید بگم چی میخوام
ذرت رو ؟ میتونی از کنسرو استفاده کنی یا میتونی خودت بلال بگیری و درست کنی ، البته من دومی رو ترجیح
میدم چون کنسرو ذرت یکم شیرینی و چیزهای دیگه بهش زدن که مناسب ذرت مکزیکی نیست.
مواد لازم :
کنسرو ذرت یا یک قوطی
آويشن
مارگارين
سس مايونز
قارچ
چيپس خلالی
پنیر پیتزا
آبلیمو
نمک و فلفل
نحوه ی طبخ :
- اگه بلال گیرت بیاد ( بعیده ) که شروع به دون کردن دونه هاش میکنی، اول یکی دو ردیف از دونه هارو با چاقو خالی کن ( به صورت اهرمی )
بعد با دست میتونی راحت دونشون کنی. دون که کردی اول یک دون هارو بشور که پرز بهش نمونه و بعد دونه هارو بریز داخل بـخـــارپز یا بـــه
هرطریقی که برات ممکنه بخارپزشون کن ( بین یک ربع تا نیم ساعت معمولن زمان میبره ولی شما حواست جمع باشه ) خیلی مــراقب باش
که ذرتهای بخارپز شده له نشن ، بعد از پختـه شدن ذرت ها در همین حال که داخل بخار پزه باید مواد بهش اضافه بشه تا اونا هم بخار پز بشن
مواد دیگه اصل کار هستن.
- قارچهارو ریز ریز کن و جداگانه در جایی تفت بده _ قارچ تکمه ای البته ! - فعلن توی بخار نریز.
- نمک به مقدار مورد نظر
- آویشن ( ببین مهرسا حتمن آویشن رو بریز ، میدونید یه فرق عمده بین طعم غذاهای رستورانی و خونگی چیه که شما هرکاری تـوی خونه
میکنین مث اون نمیشه ؟ همین آویشن ! ) اونم به مقداری که مد نظرته اضافه کن.
- بعد از روغن مارگارین استفاده کن ( به جای کره که حیوانیه ) و فقط به اندازه ای بزن که کل ذرتها براق بشن.
- فلفل رو اضافه کن ، بهتره یه نوع پودری از فلفل قرمز تند رو استفاده کنی که بوی بد به دسرو شما نده.
- در این مرحله سس مایونز رو اضافه کن بهش هرچی دلت میخوادسس مایونز خوب بگیر ، الان نمیدونم مارک خوب چیه ولی یـــادمــــه
مهرام خوب بود ، رعنا زیاد اون طعم خاص رو نداره ، خلاصه از بهترین سس مایونز استفاده کن. بیس ذرت مکزیکی همیــن سس هستــــش.
- حــالا قارچهای که تفت داده بودی رو به این دسرو اضافه کن و بزار مدتی همراه با ذرتها بخار پز بشه تا نرم بشه.
- یه مقدار کم به اندازه ی یک قاشق غذاخوری ( اگه هم بیشتر دوست داری که بیشتر !) پنیر پیتزا رو هم اضافه
کن تا آب بشه.
- چیپس خلالی رو در آخرین و آخرین مرحله اضافه کنید که خمیر نشه توی بخار.
همونطـــور کـــــه میدونــــی توی دکه ها هم از بخار پز برای طبخ این استفاده میشه و بهترین راهش هم بخارپزه ولی اگه نبود هم به راحتی
میتونی خودت بخارپزشون کنی.
اگه میخوای کنسرو ذرت نخری، برای درست کردنش کافی که ذرت تر رو بخرید، پستش رو بکنید و درسته بندازین توی آب و وایسین تا جوش بیاد بعد درش بیارید و دون دون کنید!
/
تو شمال و اردبیل ذرت تر پیدا میشه، البته توی اردبیل بدلیل آب و هوا دیرتر برداشت میشه!
یه روش مکزیکی داره که امیگم برات
اول میری میوه فروشی محله یه یسته بلال شیرین میخری
و بعد هر بلالی توی یه کیسه فریزر میندازی با کره نمک و فلفل ونصف لیوان اب در کیسه رو محکم گره میزنی و داخل یه ظرف که بشه تو ماکرو گذاشت میذاری و اب میریزی تو ظرف تاروی بسته ذرت
از الان 5دقیقه زمان به ماکرو با قدرت 800 وات بدی ذرت مکزیکی اصل شما اماده میشه.![]()
پس همون ذرت کنسرو شده به صرفه تره دوست عزیز
ذرت دندان اسبی (Zea mays indentata) (Dent corn) : در برش طولی، آندوسپرم سخت فقط در قسمت دیوارههای جانبی دانه به طرف خارج قرار میگیرد. اندوسپرم نرم تمام قسمت وسط و بخش بالایی دانه را اشغال میکند
دانهها به رنگ سفید، زرد، ارغوانی یا قرمز میباشد. بوتهها دارای برگ زیاد و تولیدات دانه در آن بسیار زیاد است. در حال حاضر دارای بیشترین سطح زیرکشت است و غالباً برای تهیه سیلو و علوفه کشت میگردد.
آمریکا چین برزیل و مکزیک به ترتیب 4 کشور برتر تولید کننده ذرت هستن
تو متفرقه تاپیک آشپزی هست میتونید طرز تهیه ذرت رو اونجا بذارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)