سلام به همگی من خونمون توی روستاست و حدود 10 کیلومتر با شهر فاصله داریم و برای همین نمیتونیم از adsl استفاده کنیم و فقط دیال آپ داریم که اصلا نمیشه باهاش کار کرد برای همین میخوام از اینترنت همراه اول استفاده کنم ولی چندتا مشکل دارم و چندتا سوالاول اینکه توی خونه گوشی موبایلم 3 تا انتن بیشتر نمیده ولی بیرون توی حیاط 5 انتن گوشی پر میشه در ضمن میخوام با مودم gprs از اینترنت استفاده کنم چون میزان استفاده بالاست (5-10ساعت)برای همین نمیتونم از گوش بعنوان مودم استفاده کنم.برای همین میخواستم بدونم چطور میتونم مشکل انتن دهی و برطرف کنم آیا راهی هست که بشه به این مودم ها انتن خارجی معمولی مثل آنتن های آلمینیومی تلویزیون وصل کرد و بعدش انتن بزارم رو پشت بوم ؟ اگر آیا راه دیگه ای هست. البته تقویت کننده های انتن موبایل هم هست ولی قیمتشون بالاست.چندتا سوالم داشتم که اگه جدا جدا جواب بدین ممنون میشم .ببخشید که زیاد شد1- قدرت انتدهی این مودم ها نسبت به گوشی موبایل فرق داره یا نه؟2- چرا همه مودم های موجود فقط کلاس 10 یا 12 هستند و کلاس 32 رو ساپورت نمیکنند؟در صورتیکه بیشتر گوشی های موبایل کلاس 32 اند 3-آیا مودم adsl ای هست که سیم کارت بخوره و از طریق سیمکارت هم اینترنت رو دریافت کنه علاوه بر خط تلفن؟ 4-و آخر اینکه بهترین مدل مودم gprs تا سقف 80 هزار تومان چیه؟ بازم ببخشید که زیاد شرمنده