تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: پخت و پز با روغن زیتون و کنجد...

  1. #1
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn
    پست ها
    527

    پيش فرض پخت و پز با روغن زیتون و کنجد...

    سلام دوستان
    آیا پختن غذا مثله تخم مرغ و ماهی و مرغ و برنج و کلا پخت و پز با روغن زیتون و یا کنجد و یا ترکیب هر دو ، تبعاتی داره؟ مشکلی داره؟
    ممنون

  2. #2
    حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    6,502

    پيش فرض

    سلام دوستان
    آیا پختن غذا مثله تخم مرغ و ماهی و مرغ و برنج و کلا پخت و پز با روغن زیتون و یا کنجد و یا ترکیب هر دو ، تبعاتی داره؟ مشکلی داره؟
    ممنون
    سلام

    روغن های گیاهی (مایع) به علت پایین بودن اسید های چرب اشباع و ترانس و اینکه فاقد کلسترول(مضر) هستن برای سلامت بدن مفید هستن ولی روغن های مایع گیاهی که تحت هیدروژناسیون جامد شدن بخاطر

    تبدیل اسید چرب غیر اشباع به اسید چرب اشباع و اسید های چرب ترانس برای سلامتی مضر هستن.

    کلا هر روغنی که میزان اسید چرب ترانس و اشباع همچنین میزان کلسترول مضر کمتری داشته باشه مفید تر هست.(روغن گیاهی جامد هیدروژنه هم مضر هست)

  3. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn
    پست ها
    527

    پيش فرض

    سلام

    روغن های گیاهی (مایع) به علت پایین بودن اسید های چرب اشباع و ترانس و اینکه فاقد کلسترول(مضر) هستن برای سلامت بدن مفید هستن ولی روغن های مایع گیاهی که تحت هیدروژناسیون جامد شدن بخاطر

    تبدیل اسید چرب غیر اشباع به اسید چرب اشباع و اسید های چرب ترانس برای سلامتی مضر هستن.

    کلا هر روغنی که میزان اسید چرب ترانس و اشباع همچنین میزان کلسترول مضر کمتری داشته باشه مفید تر هست.(روغن گیاهی جامد هیدروژنه هم مضر هست)
    ممنون از توضیحاتتون
    بله فرمایشتون صحیح اما شبهه ای از یکی از رفقا مبنی بر اینکه اگه مثلا سرخ کردنی رو با روغن زیتون انجام بدید و روغن زیاد حرارت ببینه سرطان زا هستش.آیا صحت داره که روغن زیتون بعد از حرارت دیدن در وضعیت سرخ کردن، سرطان زا میشه؟

  5. #4
    حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    6,502

    پيش فرض

    ممنون از توضیحاتتون
    بله فرمایشتون صحیح اما شبهه ای از یکی از رفقا مبنی بر اینکه اگه مثلا سرخ کردنی رو با روغن زیتون انجام بدید و روغن زیاد حرارت ببینه سرطان زا هستش.آیا صحت داره که روغن زیتون بعد از حرارت دیدن در وضعیت سرخ کردن، سرطان زا میشه؟
    درسته یعنی دود میکنه روغن یا میسوزه درجه دود روغن هم همون درجه ای که روغن شروع به دود کردن میکنه که برای روغن زیتون بیشترین و بعدش کانولا و کنجد هست روغن های گیاهی هم میسوزن و مواد مفیدشون

    رو از دست میدن یا مضر میشن ولی بعضی روغن های گیاهی هستن که مخلوط چند نوع روغن گیاهی هست و درجه دود بالا داره و مخصوص سرخ کردن یعنی روش نوشته مخصوص سرخ کردن از این روغن های استفاده

    کنید بهتره و کلا روغن نباید 4 ساعت بیشتر ازش استفاده شه مثلا شما چندین بار از روغن برای سرخ کردن استفاده میکنید ولی زمان استفاده از روغن نباید بیشتر از 4 ساعت باشه

  6. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •