تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در pin to taskbar

داره خودمونی میشه difenbaiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تـــــــهران

7 مشکل در pin to taskbar

ویندوزم رو نصب کردم. بعد از نصب چند نرم افزار آیکون های shortcut از روی آیکونهای desktop حذف شد و گزینه pin to taskbar, start menu هم از کلیک راستم حذف شدو فقط بازی ها این گزینه را دارند.
    restor کردم. دوباره درست شد. ولی باز با نصب نرم افزار مشکل پیش اومد. به نرم افزار خاصی هم ربط نداره. اکثرشون رو امتحان کردم. گاهی بعد از نصب آنتی ویروس ، گاهی نه بعد نصب آفیس یا هر چی دیگه.
    اصلا همچین چیزی ندیده بودم. ویندوزم رو عوض کردم. مشکل حل نشد. ویندوزم رو سیستم های دیکه خوب کار می کنه! حتی برنامه هام رو سیستم های دیگه همچین بلایی نازل نمیکنن. اعصابم رو به هم ریخته. کمک کنین!!!
    Last edited by difenbaiker; 01-01-2013 at 23:33.

در آغاز فعالیت azimjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ویندوزت ویروسیه
    دلیل اینکه ویندوز رو دوباره نصب کردی مشکلت حل نشد اینه که فایل ویروس توی سایر درایوات وجود داره که با کلیک کردن روی اونا دوباره فعال میشه

داره خودمونی میشه difenbaiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تـــــــهران

پيش فرض

نه مشکل هرچی باشه از ویروس نیس. ویندوزم رو از شرکت دیگه ای هم تهیه کردم بازم همون شد.
    البته امروز ویندوز رو لپ تاپ دوستم نصب کردم واسه اونم همین مشکل رو پیدا کرد! لپ تاپش مثل من HP بود! نمی دونم مشکل اینه؟
    گفتم که تا حالا ندیده بودم! الان دیدم. یه سیستم دیگه. یه ویندوز دیگه. شاید از برنامه هاست. ولی کدوم و چرا نمیدونم. و نمیدونم چطور حل میشه!؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •