تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید پرینتر لیزری یا جوهر افشان

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض راهنمایی برای خرید پرینتر لیزری یا جوهر افشان

سلام

دوستان من یه پرینتره جوهر افشان اپسون cx 5900 دارم منتهی این چند روز که میمونه دیگه باید پدره خودتو در بیاری تا درست حسابی بزنه اخه ادم همیشه حوصلش نمیگیره هر چند روز پرینت کنه خشک نشه

سواله مهمه من اینه که این جوهر افشان روی کاغذ عکس(حالا نمیدونم همون گلاسه بهش میگن خلاصه یا کاغذای براق دیگه روغنی) خوب میزنه میخواستم ببینم چون تجربه ای از پرینتر لیزری رنگی ندارم مثلا پرینترHP Color LaserJet 1600 روی این کاغذای عکس چاپ میکنه اصلا؟؟
    این پرینتر ، پرینتر خوبی هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز من hp 1600 دارم اصلا نخر چون برای عکس بدرد نمی خوره بخاطر همین رفتم epson p50 برای مخصوص چاپ عکس این پرینتر خریدم

الان از 1600 فقط برای پرینت مشکی استفاده می کنم

کاغذ عکس برای پرینتر های لیزری مثل 1600 هست ولی با کاغذ عکس پرینتر جوهر افشان زمین تا آسمان فرق داره و کلا به درد عکس نمی خوره لیزری

3. این کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز منم از موقعی که این تاپیکو زدم تاحالا خیلی سرچ زدم دیدم همه میگن لیزری فقط به درد متن با نوشته رنگیو اینا میخوره منم مهم برام پرینت عکس روی کاغذای عکس بود

این 1600 روهم یکی کارکرده داشت تروتمیز ارزون میداد میخو.استم بگیرم ازش/حالا اینجام دوستان کسی پرینتره تروتمیز واسه فروش داشت خبرم کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام من یه پرینتر می خواهم که مقرون به صرفه باشه از لحاظ کارتریج وشارژ و... و ترجیحا رنگی. چند نفر پیشنهاد دادن که p50 بگیرم .
    من برای پرینت های معمولی و گاهی هم پرینت عکسهای دوربین دیجیتالی ام می خواهم استفاده روزانه هم گاهی اوقات ندارم در واقع برای مصرف خانگی است پرینت برگه آموزشی و کتاب و جزوه ام تقریبا خوبه مثلا هفته ای150 تا 200 صفحه.هر کس هم توی بازار از مدل خودش تعریف میکند موندم چی کار کنم . با این شرایط p50 برایم خوبه یعنی نگهداری و استفاده ازش راحته یا پر دردسره و اذیتم خواهد کرد؟؟ یا اصلا بروم سراغ لیزری ها و سیاه و سفید ؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
    سپاسگذارم .

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگر می خواهی عکس رنگی با کیفیت بگیری تنها گزینه ات جوهر هست.
    ولی اگر می تونی بی خیال عکس گرفتن بشی لیزری بگیر
    اون عکس رو هم بده سر خیابون برات چاپ کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •