تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل بزرگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض مشکل بزرگ

سلام من این مشکلمو در انجمن مربوط به ویندوز 7 مطرح کردم ولی میگم شاید مشکل سخت افزاری باشه، برا همین اینجا هم سوالمو میپرسم با عرض معذرت.
    قضیه اینجوری شروع شد:یکی از فامیلامون PC شو آورد برا من،گفت یهو خاموش شد دیگه بالا نیومد،گفت یه ویندوز 7 نصب کن،اطلاعاتمم مهم نیست.
    ورداشتم 7 نصب کردم،نصب 7 تا مرحله آخر(compeleting installation)پیش میره ولی وقتی ریست میشه ویندوز بالا نمیاد
    و ارور میده،هاردشو از تو کیس درآوردم گذاشتم تو کیس خودم 7 روش نصب کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد و ویندوز بالا
    اومد،بعد هارد خودمو که 7و 8 روش نصب بود رو گذاشتم تو کیس این بنده خدا و انتظار داشتم که هیچ ویندوزی بالا نیاد ولی
    در کمال تعجب دیدم 8 بالا اومد ولی 7 بالا نمیاد، بعد هارد خودشو گذاشتم تو کیسش و یه xp نصب کردم، بدون هیچ
    مشکلی نصب شد و بالا اومد،نتیجه گرفتم سیستم با XP و 8 مشکلی نداره، شرمنده اینقدر حرف زدم، الان باید چیکار کنم
    این بنده خدا 7 میخواد،لطفا یکی راهنماییم کنه، ممنون میشم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من این مشکلمو در انجمن مربوط به ویندوز 7 مطرح کردم ولی میگم شاید مشکل سخت افزاری باشه، برا همین اینجا هم سوالمو میپرسم با عرض معذرت.
    قضیه اینجوری شروع شد:یکی از فامیلامون PC شو آورد برا من،گفت یهو خاموش شد دیگه بالا نیومد،گفت یه ویندوز 7 نصب کن،اطلاعاتمم مهم نیست.
    ورداشتم 7 نصب کردم،نصب 7 تا مرحله آخر(compeleting installation)پیش میره ولی وقتی ریست میشه ویندوز بالا نمیاد
    و ارور میده،هاردشو از تو کیس درآوردم گذاشتم تو کیس خودم 7 روش نصب کردم بدون هیچ مشکلی نصب شد و ویندوز بالا
    اومد،بعد هارد خودمو که 7و 8 روش نصب بود رو گذاشتم تو کیس این بنده خدا و انتظار داشتم که هیچ ویندوزی بالا نیاد ولی
    در کمال تعجب دیدم 8 بالا اومد ولی 7 بالا نمیاد، بعد هارد خودشو گذاشتم تو کیسش و یه xp نصب کردم، بدون هیچ
    مشکلی نصب شد و بالا اومد،نتیجه گرفتم سیستم با XP و 8 مشکلی نداره، شرمنده اینقدر حرف زدم، الان باید چیکار کنم
    این بنده خدا 7 میخواد،لطفا یکی راهنماییم کنه، ممنون میشم
    با یک دی وی دی ویندوز 7 دیگه هم تست کردین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

برای من هم این مسله اتفاق افتاد یکبارپارتیشن های هارد راپاک کردم ودوباره ایجاد کردم وویندوز 7را نصب کردم مشکل حل شداگربا این کار مشکل حل نشد ببینید قطعاتی که توی pcاستفاده میکنید برای ویندوز 7 مناسب هست یاخیر وگرنه باید ارتقابدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام و ممنون
    مشکل از کارت گرافیک بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •