تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آیا امکان تنظیم مودم ADSL برای استفاده از دو عدد یوزرنیم و پسورد هست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض آیا امکان تنظیم مودم ADSL برای استفاده از دو عدد یوزرنیم و پسورد هست ؟

درود
    من یوزرنیم و پسورد خودم رو دارم و یه یوزرنیم و پسورد دیگه هم دارم و حالا میخوام ببینم میتونم طوری کانفیگش کنم که مودم از هر دو استفاده کنه ؟ اگه میشه دو تا کانفیگ بهش داد چطور اولویت بندی میشه ؟ یا زمان بندی میشه کرد ؟
    مودم Dlink 27030U
    تنظیماتش هم میدونم که توی Advanced setup و Layer2 interface و Wan services انجام میشه .
    اینجا رو دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی گفتم شاید شما راه حل بهتری داشته باشید .
    از بابت یوزر دوم هم خیالتون راحت باشه . طرف میدونه دارم ازش استفاده میکنم .
    بدرود

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

جدا میشه استفاده کرد همزمان که فکر نکنم بشه
    بعضی مودم ها هستند که میتونید پروفایل برای کانفیگ داشته باشین یک پروفایل برای یک کانفیگ یک پروفایل برای کانفیگ دیگه

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینکه دو تا کانکشن بسازید کمکی بهتون نمی کنه ؟

احتمالا منظورتون این نیست که بخواهید همزمان دو تا یوزر استفاده کنید که فکر نکنم این یه مورد امکان پذیر باشه !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جدا میشه استفاده کرد همزمان که فکر نکنم بشه
    بعضی مودم ها هستند که میتونید پروفایل برای کانفیگ داشته باشین یک پروفایل برای یک کانفیگ یک پروفایل برای کانفیگ دیگه
    تشکر . منظور من هم همون استفاده جداگانه بود . برای اینکه هر دفعه مودم رو reset نکنم . اون مودم هایی که چندتا پروفایل دارن قابل برنامه ریزی هم هستند ؟ یا اصلا میشه انتخاب کرد که مودم الان از کدوم کانفیگ استفاده کنه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینکه دو تا کانکشن بسازید کمکی بهتون نمی کنه ؟
    احتمالا منظورتون این نیست که بخواهید همزمان دو تا یوزر استفاده کنید که فکر نکنم این یه مورد امکان پذیر باشه !!
    من توی ویندوزم اصلا کانکشن نمیسازم . مودمم رو تنظیم کردم و روشن که بشه و وصل اینترنت بشه وصل لپ تاپ میکنم و دیگه مشکلی ندارم . یعنی دیگه نباید یه کانکشن رو اجرا کنم . این کانکشن چجوری ساخته میشه ؟ اگه دو تا کانکشن داشته باشم جداگونه میشه ازش استفاده کرد ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک راه اینه که مودم رو رو بریج بسازین و دوتا کانکشن pppoe بسازین که میشه اینطوری
    یک راه هم همون پروفایل است باید برین تو تنظیمات مودم و اون پروفایل مورد نظر رو انتخاب کنید

از تو network and sharing میتونید کانکشن بسازین

در بعضی آی اس پی ها نمیشه از دو یوزر استفاده کرد و باید مک آدرس ریست بشه برای کاربر تا بشه اینکارو کرد بعضی ها هم میشه

8. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من یه مودم روتر ASUS DSL-G31 دارم که با کابل lan نمیتونم به داخل تنظیماتش برم ولی وقتی با وایرلس بهش کانکت میشم 192.168.1.1 رو میزنم داخل تنظیماتش میره!

حتی وقتی reset to factory هم میکنم درست نمیشه! با سوزن هم ریستش کردم درست نشد.!
    مشکل از کجاست؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تشكر مي كنم از مديريت سايت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •