سلام
پزشکان عزیز بنده دو روزه که قلبم تبش سنگین و سریع میزنه
این دوروز حدود 6 بار و هر دفعه حدود 45 ثانیه قلبم سریع و محکم میزنه به طوری ک اصلا نمیتونم کاری انجام بدم
میخوام ببینم مشکلم چیه و چیکار کنم
ممنون
سلام
پزشکان عزیز بنده دو روزه که قلبم تبش سنگین و سریع میزنه
این دوروز حدود 6 بار و هر دفعه حدود 45 ثانیه قلبم سریع و محکم میزنه به طوری ک اصلا نمیتونم کاری انجام بدم
میخوام ببینم مشکلم چیه و چیکار کنم
ممنون
سلام
دوست عزیز تپش قلب علل زیادی میتونه داشته باشه..مثل:استرس - مشکلات تیروئیدی - بالا رفتن فشارخون - بیماری قلبی و...
همراه با تپش قلب سرفه هم داری یعنی در واقع یه جور احساس نفس تنگی؟؟؟؟
در هر صورت بهتره که به پزشک مراجعه کنی تا علتش معلوم بشه....ازت نوار قلب و اگر لازم باشه تست ورزش هم میگیره
البته من خودم هر 3-2 هفته یه بار در حد 10 ثانیه تپش قلب داشتم دکتر رفتم گفت هیچ مشکلی نداری و بعد از اون
قضیه به صورت منظم ورزش کردن رو شروع کردم تپش قلب کاملا از بین رفت...
ولی با توجه به این که تپش قلب شما حدود 45 ثانیه هست بهتره که توسط متخصص معاینه بشی
تو این چند روزه دچار استرس یا هیجان خاصی نشدین؟
ممنون دوستان
سرفه ک دارم به خصوص وقتی میخوابم گاهی واقعا نفسم بند میاد!
استرس ک بسیار دارم! 1.12 باید برم خدمت...
دکتر قلب برم؟
بله حتما دکتر برین و سعی کنین از استرس دوری کنین بابا خدمت که دیگه استرس نداره کاش من پسر بودم به جای 2 سال 10 سال میرفتم خدمت حال میده حسابی
يادت باشد!!!هرکسي سرگذشتي دارد هرگاه به جاي من زندگي کردي آنگاه ميتواني درباره من قضاوت کني
فکر میکنید تیروئید دارم یا مشکل قلبی؟ یا کلا عصبیه و چیز خاصی نیست؟
به احتمال زیاد علت تپش قلب شما با توجه به عواملی که گفتی استرس و اضطراب هست...
ولی یه چکاپ ضرری نداره...
برای حل مشکل استرس...تو ورزش یه روشی هست به اسم جاپوکسن ...که فرد تو یه جای آروم و بی صدا دراز میکشه
و چشماشو می بنده سعی میکنه به چیزی فکر نکنه و شروع میکنه به انبساط و انقباض عضلات بدن که همراه با این باید نفس عمیق بکشی
خیلی روش خوبیه ..کاملا جواب میده....این روش برای ورزشکارانیه که قبل از مسابقات دچار استرس میشن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)