تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشاوره خرید سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض مشاوره خرید سیستم

سلام
    من یه چند وقتی هست می خوام یه سیستم برای گیم بگیرم اما فعلا با این اوضاع آشفته بازار دست نگه داشتم. اما قطعات سیستم رو تقریبا انتخاب کردم . خواستم نظر شما اساتید رو بدونم و اگه موردی رو میشه بهترش کرد تغییر بدم . بودجم کامل مشخص نیست چقدره ...
    Mb : asus P8Z77-V یا ASRock - Z77 Extreme4 یا MSI Z77A-G43
    این مادربرد ازراک رو بهش اعتماد میشه کرد ؟ نظر شما راجع بهش چیه ؟مدل دیگه چی پیشنهاد میشه ؟
    Cpu: Intel Core i5 3570K or Intel Core i5 2500K
    میگن تولید حرارت تو ایوی خیلی بالا و بدرد اور نمیخوره . شما کدوم روپشینهاد میدین ؟
    Ram:Corsair Vengeance 4gb 1600

Gpu:Gainward gtx 660 ti phantom /Gainward gtx 670 phantom / Msi 660 T.f P.e / msi 670 t.f P.e / msi 670 oc edition
    میدونم بستگی به بودجه داره اما از نظر قیمت در برابر کارایی چه کارتی بهتره ؟ ارزش داره msi power edition رو بگیرم ؟؟
    Hdd:seagate sataIII 1tb 32 mb

Odd: Lite-on / sony / pioneer
    این هم مثل قبلی ...کدومو پیشنهاد میدین .میخوام دوامش خوب باشه ...
    Psu: green 585b

Case: green X3
    میخواستم یه مانیتور با کیفیت با پنل ips یعنی lg226v بگیرم اما خیلی بالا رفته قیمت ها . الانخودم L1720b دارم خیلی راضیم .زاویه دیدش عالیه .فکر کنم الان ips ها فقط اینجورین ، نه ؟ صبر کنم یا یه ال ای دی بگیرم به نظر شما ؟ چنتا 22 اینچی مناسب معرفیکنید لطفا .
    ممنون
    Last edited by essi_raj004; 30-12-2012 at 18:12.

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بودجه چقدر میتونی صرف سیس کنی
    مین های خوبd اتخاب کردین راجب مین ازراک که حرفی باقی نمیمونه مین با کیفیتیه وایرادی درش نیست
    پردازنده هم در سته ایویها ایجاد حرارت بالایی دارن ود هنگام باز های سنگین دماش میره رو 75 راحت -در صورت خرید یه ایوی باید 100 تومنی هم یه کولر براش بگیری
    رم که اگر 8 گیگ بندازی بهتره
    گرافیک هم که با بودجه ای که به یک 660یا670 میدی میتونی با 1.350 یه 7970 بگیری که هردو کارت انودیارو راحت میخوابونه وخیالت ز گرافیک راحته
    برای رایتر هم که درجه ای براشون از نظر کیفیت م.وجود نیست ولی نظر من رویHP-ASUS
    پردازنده هم که در صورت خرید یه 7970 ویه پردازنده ایوی و بر فرض اینکه اورهم بکنیدیه850 وات باید برداری
    کیس هم که سلیقه ایه ولی به نظر من باید اول نوع کولر پردازنده باید انتخاب بشه تا بعدا راحت داخل کیس مورد نظر بشه واز این بابت محدودیت فضا نیاشه
    مانیتور هم که یه 22 با کیفیت و مناسب این سیستم به 550-600 میرسه هزینش ASUS ML228----ASUS vss228--LG LED 21.5" IPS226V--
    هزینه با این اوصاف میره به 3.5 تومن

3. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون از پاسختون بودجه دور و بر 3 در نظر دارم . پس اولویت اولم تو مادر برد ایسوس و بعدش ازراک دیگه .رو رو بعدا ایشالا یه 4 دیگه میذارم کنارش . درسته 7970 از 670 بیشتر اوقات سره ولی پر مصرف تر و داغ تره . کلا هم بیشتر nvidia تو بازی ساپرت میشه amd رو نمیگیرم . اما نگفتین از نظر قیمت در برابر کارایی چه کارتی بهتره ؟ ارزش داره msi power edition رو بگیرم یا نه ؟ الان 660ti رو بگیرم واسه نصل بعد کم نمیاره ؟یا 300 بیشتر هزینه (از جون ) کنم واسه 670 ؟ این کارتا همه تو بازار هستن ؟ اره متاسفانه بدی این کیس اینه که جا واسه کولر بزرگ نداره !پس فعلا احتمالا نگیرم مانیتور و ! چه وضعشه . 22 بود 250 تومن !

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در مورد گرافیک که 7970 در حد 680 عمل کرده ودر برخی موارد هم پیروز بوده در ضمن تعصبی رو هیچ برندی نداشته باش که اول از همه دودش تو چش خودت میره -الان برای شما هم از نظر هزینه وهم پرفورمنس با قیمت 1.300 رو یه 7970 بهتون پیشنهاد میدم -بعد در بازی اصلا انودیا بودن یا نبودن ملاک نیست -ملا پرفورمنس کارته -حالا در برخی بازی ها که نیاز به پردازش فیزیک داره که اصلا برتری حساب نمیشه
    ولی باز از نظر قیمت وکارایی من بین 670و660 بهتون 660 رو پیشنهاد میدم چون برتری 670 ناچیزه در برابر660 -بعدشmsiیا هر چیز دیگری مهم نیست شما از تمامی مدل های 660 اونی رو که قیمت مناسبتری رو داره انتخاب کنید تنها تفاوت مدل هایی مثل msiوasus در مقایسه با بقیه فقط نوع خنک کننده ای که شرکت مربوطه برای کارت در نظر گرفته برای کارایی بهتر وخنک نگه داشتن کارت که ارزش هزینه اضافی در این مورد رو نداره
    ودر نهایت اگر دنبال انودیا هستی من gtx580 رو بهتون پیشنهاد میکنم

6. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مرسی . باشه . 7970 چه مدل هایی تو بازار هست ؟ یه قیمت هم اگه میشه بدین .

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Sapphire 7970 3GB DDR5 : 1.300.000

9. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

علیرضا جان، قیمت این مدل توی بازار از نوع رفرنسش بین1.430.000تا1.450.000هستش.
    لطفا در قیمت دادن کف قیمت رو در نظر نگیرین(البته این از کف قیمت هم کمتره!!!).

11. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

مدل های فنتوم گینوارد تو بارار نیست ؟ قیمت 660ti و 670 رو میخواستم بدونم ....

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

مدل های فنتوم گینوارد تو بارار نیست ؟ قیمت 660ti و 670 رو میخواستم بدونم ....
    متاسفانه بخاطر تک جانبه بودن گارانتی های گینوارد، این برند کمی توی بازار سخت گییر میادش.
    من مدلهای MSI رو توصیه میکنم که اگر قصد آور ندارین، یک مدل رفرنس رو انتخاب کنید.
    در امر رندرینگ انویدیا همیشه سرامد بوده و هست و کییت سرعت کار همیشه از ATI بهتر و بیشتر خواهد بود.

14. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •