تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشكل با كيبرد tsco براي تايپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض مشكل با كيبرد tsco براي تايپ

سلام دوستان من كيبرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريدم .وايرلسم هستش الان موقع تايپ مشكل دارم .بزاريد با مثال توضيح بدم شما براي تايپ * بايد شيفت رو با عدد 8 بگيريد تا ستاره تايپ بشه رو اين كيبرد هم بعضي از حروف روي كيبرد با رنگ ابي مشخص شده و بايد fn رو بگيري تا اين حروف تايپ بشه ولي برعكس روي اين دكمه ها كه كليك مي كني حروف ابي تايپ ميشه و وقتي fn رو بگيري اون حروف عادي رو تايپ ميكنه يعني دقيقا برعكسه الان مي خواستم بدونم تنظيمات خاصي داره تا من از اين وضعيت بيرون بيام.مرسي

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان من كيبرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريدم .وايرلسم هستش الان موقع تايپ مشكل دارم .بزاريد با مثال توضيح بدم شما براي تايپ * بايد شيفت رو با عدد 8 بگيريد تا ستاره تايپ بشه رو اين كيبرد هم بعضي از حروف روي كيبرد با رنگ ابي مشخص شده و بايد fn رو بگيري تا اين حروف تايپ بشه ولي برعكس روي اين دكمه ها كه كليك مي كني حروف ابي تايپ ميشه و وقتي fn رو بگيري اون حروف عادي رو تايپ ميكنه يعني دقيقا برعكسه الان مي خواستم بدونم تنظيمات خاصي داره تا من از اين وضعيت بيرون بيام.مرسي
    سلام دوست عزیز
    این مشکل بنده رو هم سر کار گذاشت یه نیم ساعت سرچ میکردم و ور میرفتم ولی راه حل خیلییییییییی ساده بود
    این کیبورد نام پد نداره، مثل لپ تاپ های کوچیک
    بنابراین کلی نام لاک هبالای کیبورد هست کار دکمه های عدد دار رو عوض میکنه ولی کار کلید های فانکشن یعنی منظورم اف 1 و اف 2 هست، رو عوض نمیکنه. شما همون نام لاک رو یه بار بزن همه جچی به خیر و خوشی تموم میشه.

موفق باشی و ممنون که اینجا مطرح کردی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •