سلام دوستان بنده اگر بخواهم یک هارد اکسترنال 1 ترابایت با کیفیت وعالی و قیمت مناسب بخرم که USB3 هم داشته باشم و به براحتی به لپ تاپ و ریسیور شود چه مارکی را پیشنهاد می کنید.....
سلام دوستان بنده اگر بخواهم یک هارد اکسترنال 1 ترابایت با کیفیت وعالی و قیمت مناسب بخرم که USB3 هم داشته باشم و به براحتی به لپ تاپ و ریسیور شود چه مارکی را پیشنهاد می کنید.....
سلام .
به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسب هست .
نكته 1 : در مورد شناسايي هارد در رسـيـور بايد طبق دستور العمل يا دفترچه راهنماي رسـيـور عمل كرد مثلاً نوع فرمت پارتيشن يا حجم هر پارتيشن و موارد ديگه . مثلاً بيشتر رسيور ها فرمت FAT32 را ساپورت ميكنند اين فرمت فايلهاي بزرگتر از 4 گيگ را ساپورت نميكنند . ميتونيد دو پارتيشن بسازيد اولين پارتيشن با فرمت FAT32 براي رسيور و الباقي با فرمت NTFS براي win .
نكته 2 : اين هارد ضد ضربه نيست پس دقت كنيد . هارد را در يك جا ثابت قرار بديد و سپس روشن كنيد و پس از روشن شدن جابجا نكنيد و ضربه وارد نكنيد .
سلام .
به نظر من بد نیست یک سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید کمک خوبیه .
موفق باشید .![]()
دقت كنيد كه تاپيك قديمي را بالا نياوريد . ضمن اينكه تبليغات بر خلاف قوانين انجمن هست .
سلام دوستان من دیروز هارد ADATA HD710 1TB خریدم ولی سرعت انتقال داده ها از هارد کیس به هارد اکسترا بیشتر از یک مگ نمیرسه . در حالی که در تبلیغاتش گفته شده با یو اس پی 3 سرعت فوق العاده ای داره. لطفا اگر میتونید کمکم کنید.
![]()
سلام .
لطفاً درایور usb3 را آپدیت کنید . البته باید نوع دقیق کنترلر usb3 را متوجه بشید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ضمناً سعی کنید حتماً به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
ممنونم ata جان امتحان میکنم .خبر میدم
داداش اتا به این عکسها یه نگاه بندازید.مشکلی نمیبینید؟آپدیت مربوط به من رو از کجا بگیرم؟فرمت هاردم نیز ntfs هست.ممنون
![]()
این هم تست از
Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB
عاشق این سواره نظامتم![]()
Last edited by MARKOPOLO2255; 14-03-2014 at 22:45.
به نظر نمیرسه که مادربردتان usb3 داشته باشد . South bridge مادربردتان که Intel 82801GB هست از usb3 پشتیبانی نمیکند . کنترلر usb3 مجزائی هم در عکسی که گذاشتید دیده نمیشود . مدل دقیق مادربردتان چی هست ؟ به پورتهای دیگر usb هم متصل کردید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)