تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: کمک برای خرید هارد اکسترنال 1 ترابایت با کیفیت به همراه USB3 (اساتید نظر بدهند....)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض کمک برای خرید هارد اکسترنال 1 ترابایت با کیفیت به همراه USB3 (اساتید نظر بدهند....)

سلام دوستان بنده اگر بخواهم یک هارد اکسترنال 1 ترابایت با کیفیت وعالی و قیمت مناسب بخرم که USB3 هم داشته باشم و به براحتی به لپ تاپ و ریسیور شود چه مارکی را پیشنهاد می کنید.....

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان بنده اگر بخواهم یک هارد اکسترنال 1 ترابایت با کیفیت وعالی و قیمت مناسب بخرم که USB3 هم داشته باشم و به براحتی به لپ تاپ و ریسیور شود چه مارکی را پیشنهاد می کنید.....
    سلام .
    به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسب هست .

نكته 1 : در مورد شناسايي هارد در رسـيـور بايد طبق دستور العمل يا دفترچه راهنماي رسـيـور عمل كرد مثلاً نوع فرمت پارتيشن يا حجم هر پارتيشن و موارد ديگه . مثلاً بيشتر رسيور ها فرمت FAT32 را ساپورت ميكنند اين فرمت فايلهاي بزرگتر از 4 گيگ را ساپورت نميكنند . ميتونيد دو پارتيشن بسازيد اولين پارتيشن با فرمت FAT32 براي رسيور و الباقي با فرمت NTFS براي win .

نكته 2 : اين هارد ضد ضربه نيست پس دقت كنيد . هارد را در يك جا ثابت قرار بديد و سپس روشن كنيد و پس از روشن شدن جابجا نكنيد و ضربه وارد نكنيد .

3. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام .
    به نظر من بد نیست یک سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید کمک خوبیه .
    موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقت كنيد كه تاپيك قديمي را بالا نياوريد . ضمن اينكه تبليغات بر خلاف قوانين انجمن هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز هارد ADATA HD710 1TB خریدم ولی سرعت انتقال داده ها از هارد کیس به هارد اکسترا بیشتر از یک مگ نمیرسه . در حالی که در تبلیغاتش گفته شده با یو اس پی 3 سرعت فوق العاده ای داره. لطفا اگر میتونید کمکم کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز هارد ADATA HD710 1TB خریدم ولی سرعت انتقال داده ها از هارد کیس به هارد اکسترا بیشتر از یک مگ نمیرسه . در حالی که در تبلیغاتش گفته شده با یو اس پی 3 سرعت فوق العاده ای داره. لطفا اگر میتونید کمکم کنید.
    سلام .

لطفاً درایور usb3 را آپدیت کنید . البته باید نوع دقیق کنترلر usb3 را متوجه بشید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ضمناً سعی کنید حتماً به پورتهای پشت کیس متصل کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنونم ata جان امتحان میکنم .خبر میدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

داداش اتا به این عکسها یه نگاه بندازید.مشکلی نمیبینید؟آپدیت مربوط به من رو از کجا بگیرم؟فرمت هاردم نیز ntfs هست.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این هم تست از
    Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB

عاشق این سواره نظامتم
    Last edited by MARKOPOLO2255; 14-03-2014 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر نمیرسه که مادربردتان usb3 داشته باشد . South bridge مادربردتان که Intel 82801GB هست از usb3 پشتیبانی نمیکند . کنترلر usb3 مجزائی هم در عکسی که گذاشتید دیده نمیشود . مدل دقیق مادربردتان چی هست ؟ به پورتهای دیگر usb هم متصل کردید ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •