دوستان من مي خواهم با هم كاري شما برنامه هاي هك همراه با سورس آنها رو در اينجا قرار بدم .
تا بچه ها همه بتونن به راحتي از اين برنامه ها استفاده كنند.
دوستان من مي خواهم با هم كاري شما برنامه هاي هك همراه با سورس آنها رو در اينجا قرار بدم .
تا بچه ها همه بتونن به راحتي از اين برنامه ها استفاده كنند.
نوشته شده توسط mohsen_f_b
اگه اين كار رو ميكني فقط برنامه هاي جديد.و به درد بخور
اكثر برنامه هايه هك با سي نوشته ميشه نه با وي بي و اگر با وي بي باشه كامپوت مي خاد
اقا مد چندتا سورس ويروس و برنماه هايي كه ميشه تبديلشون كرد به ويروس را دارم
--------
اما امكان پيوست ندارم
---------------------------
چي كار كنم
خيلي دلم مي خوتد كمك كنم
خوب بعضي هاشون را ميشه مثلا سورس داد ولي همه را كه نميشه
-----------
اگه یه کتاب در مورد توابع api بخری یه دنیا برنامه هک درست میکنی
من برنامه واسه قفل صفحه کلید و به دام انداختن موس و ثبت کلیدهای کیبورد و ایجاد 100 تا فایل در هر درایو . نمایش پنجره shutdown در هر یک میلی ثانیه و log off کامپیوتر و......... با توابع API ساختم در وی بی
ولی چون سواستفاده میشه برنامه رو با اجازه مدیر انجمن میذارم
اگه خودتون با توابع api این کارها رو بکنید خیلی چیز ها رو یاد میگیرید
سلام.نوشته شده توسط vorojax
کامپوت چی میخواد. گیلاس خوبه؟
قفل صفحه کلید و موس: BlockInputنوشته شده توسط HAMID484
ثبت کلیدها: GetAsyncKeyState
ایجاد 100 تا فایل در هر درایو: GetLogicalDrives برای پیدا کردن درایوها بقیشم که معلومه دیگه یه حلقه و ...
نمایش پنجره shutdown در هر یک میلی ثانیه: اگه هر یه میلی ثانیه نشون بده که دیگه چشمک زن نمیشه و دایمی میشه.
log off کامپیوتر: ExitWindowsEx
از این API ها میشه در جهت مثبت هم استفاده کرد.
آفرین اقا پیمان همینه ما فقط استفاده منفی شو در نظر میگیریم
ولی استفاده منفی یه حال دیگیه داره
به هر حال با یه کتاب Api میشه صد تا کار دیگه هم کرد مثل من
دوستان من ميخوام ياد بگيرم كه چطور در اينترنت هك كنم . مثلاَ كارت هاي اينترنتي در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سايتهاي كارت اينترنت هست . اگه كسي بلده به ما هم بگه . خيلي ممنون ميشيم
سلام.نوشته شده توسط HAMID484
موافقم که با API ها میشه خیلی کارا کرد. مثل چاقو میمونن که هم میشه باهاش میوه پوست کرد هم آدم کشت.
شما در زمینه مثبت هم استفاده کن لذتش کم نیست.
ولی در کل برای این قبیل کارا VB ضعیفه. با C میشه خیلی بهتر تو این زمینه ها مانور داد. میدونید API ها هم که استفاده میکنیم با C نوشته شدن.
فکر نمیکنم تو این تاپیک بتونی جوابتو بگیری.نوشته شده توسط sgh5000
ببين پيمان اين جور برنامه هايي كه با وي بي نوشته ميشه نميشه اسمشو گزشت هك كه سفه كليد قفل كردن كجا ديدي به درد بخوره؟!شايد تو تروجان فقط يه دردي بخوره كه تروجانم سورسش با وي بي همه جا هستنوشته شده توسط Payman_62
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)