تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: فعال شدن اتوماتیک 4 هسته

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض فعال شدن اتوماتیک 4 هسته

امروز که سیستم رو گذاشته بودم روی sleep بعد از دو ساعت که اومدم روشن کنم سیستم ریبوت شد و وقتی صفحه اول مادربرد اومد نشوته بود four cores activated و یه علامت 4x هم اومده بود روی صفحه . بعد که سیستم میخواست بالا بیاد و بوت کنه انگار نمیتوسنت و ریستارت میکرد . بعد از چندین دفعه که اینطوری شد از اخر از توی safe mode رفتم توی ویندوز و کار خاصی نکردم و دوباره سیستم رو یه ریستارت کردم . بعد از اون دیگه سیستم به صورت عادی بوت میشد . ولی هنوز اون علامته هستش .
    تا الان اینجوری نشده بود و منم هیچ کاری هم نکرده بودم . تنها چیزی که بود میتونم بگم دمای اتاق به شدت پایین بود و به قول خودم سیستم یخ زده بود . پارسال زمستون هم همین اتفاق افتاده بود ولی دیگه اون 4x و بقیه نیومده بود . فقط یه چند دقیقه ای سیستم دیر بوت میشد .

ممکنه از دمای پایین اتاق باشه ؟ در ضمن یعنی چی که چهار هسته رو فعال کرده ؟ مگه از همون اول 4 هسته فعال نیست ؟ چرا خودش اتوماتیک این کار رو کرده ؟

مشخصات سیستم هم اینه :
    mainboard : asus m4a79xtd evo
    cpu : amd phenom II 955 4x
    بقیه مشخصات هم که فکر نکنم لازم باشه .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

امروز که سیستم رو گذاشته بودم روی sleep بعد از دو ساعت که اومدم روشن کنم سیستم ریبوت شد و وقتی صفحه اول مادربرد اومد نشوته بود four cores activated و یه علامت 4x هم اومده بود روی صفحه . بعد که سیستم میخواست بالا بیاد و بوت کنه انگار نمیتوسنت و ریستارت میکرد . بعد از چندین دفعه که اینطوری شد از اخر از توی safe mode رفتم توی ویندوز و کار خاصی نکردم و دوباره سیستم رو یه ریستارت کردم . بعد از اون دیگه سیستم به صورت عادی بوت میشد . ولی هنوز اون علامته هستش .
    تا الان اینجوری نشده بود و منم هیچ کاری هم نکرده بودم . تنها چیزی که بود میتونم بگم دمای اتاق به شدت پایین بود و به قول خودم سیستم یخ زده بود . پارسال زمستون هم همین اتفاق افتاده بود ولی دیگه اون 4x و بقیه نیومده بود . فقط یه چند دقیقه ای سیستم دیر بوت میشد .

ممکنه از دمای پایین اتاق باشه ؟ در ضمن یعنی چی که چهار هسته رو فعال کرده ؟ مگه از همون اول 4 هسته فعال نیست ؟ چرا خودش اتوماتیک این کار رو کرده ؟

مشخصات سیستم هم اینه :
    mainboard : asus m4a79xtd evo
    cpu : amd phenom II 955 4x
    بقیه مشخصات هم که فکر نکنم لازم باشه .
    فکر نکنم این مشکل از دمای پایین باشه دمای سی پی یو که زیر صفر نمیره موقع روشن شدن که به cb بخوره و از این چیزا

شما با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید همچنین بایوس مین رو هم آپدیت کنید و باتری مین رو هم چک کنید

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

فکر نکنم این مشکل از دمای پایین باشه دمای سی پی یو که زیر صفر نمیره موقع روشن شدن که به cb بخوره و از این چیزا

شما با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید همچنین بایوس مین رو هم آپدیت کنید و باتری مین رو هم چک کنید
    مرسی از جوابتون . اما من هنوز نفهمیدم مشکل کجاست . الان مشکل ریبوت که حل شده . اما همون که نوشته 4 هسته فعاله رو نمیدونم از کجا اومده . من که اورکلاک نکردم . قبلا هم که نبود .
    در ضمن بایاس رو دیفالت کنم یا اپدیت کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مرسی از جوابتون . اما من هنوز نفهمیدم مشکل کجاست . الان مشکل ریبوت که حل شده . اما همون که نوشته 4 هسته فعاله رو نمیدونم از کجا اومده . من که اورکلاک نکردم . قبلا هم که نبود .
    در ضمن بایاس رو دیفالت کنم یا اپدیت کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟
    نه مشکلی پیش نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •