تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد

با سلام به دوستان عزیز بنده شرایطم خیلی خاصه برای همین مجبورم فعلا برم دانشگاه آزاد خودم دوست داشتم برم ملی اما هر چقدر هم که درس بخونم نمیشه چون مشمول هستم و باید برم خدمت سربازی ولی دوست دارم قبل از خدمت تحصیلاتم رو تموم کنم اگه برای کنکور صبر کنم که صد در صد غیبت می خورم و میشم سرباز غایب و فراری تنهای راهی که مونده ثبت نام در دانشگاه آزاده حالا من یه سوال داشتم می تونم در دوره کاردانی ناپیوسته نیم سال دوم سال91 شرکت کنم؟ در سایت دانشگاه آزاد امکان ثبت نام هست این دوره چه جوری هست کسانی در این دوره ثبت نام می کنند معافیت تحصیلی هم می گیرند؟ و سوال دیگه اینکه من مدرک پیش دانشگاهی علوم انسانی دارم می تونم با این مدرک به رشته ای غیر از رشته علوم انسانی برم یعنی مثلا برم مهندس عمران

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز بنده شرایطم خیلی خاصه برای همین مجبورم فعلا برم دانشگاه آزاد خودم دوست داشتم برم ملی اما هر چقدر هم که درس بخونم نمیشه چون مشمول هستم و باید برم خدمت سربازی ولی دوست دارم قبل از خدمت تحصیلاتم رو تموم کنم اگه برای کنکور صبر کنم که صد در صد غیبت می خورم و میشم سرباز غایب و فراری تنهای راهی که مونده ثبت نام در دانشگاه آزاده حالا من یه سوال داشتم می تونم در دوره کاردانی ناپیوسته نیم سال دوم سال91 شرکت کنم؟ در سایت دانشگاه آزاد امکان ثبت نام هست این دوره چه جوری هست کسانی در این دوره ثبت نام می کنند معافیت تحصیلی هم می گیرند؟ و سوال دیگه اینکه من مدرک پیش دانشگاهی علوم انسانی دارم می تونم با این مدرک به رشته ای غیر از رشته علوم انسانی برم یعنی مثلا برم مهندس عمران
    سلام
    بله میتونید شرکت کنید
    رشته رو هم میرید دانشگاه بهتون میگن چطوری میتونین انتخاب کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

سلام
    بله میتونید شرکت کنید
    رشته رو هم میرید دانشگاه بهتون میگن چطوری میتونین انتخاب کنین

خب من مدرک پیش دانشگاهی انسانی دارم به نظرتون می تونم برم یکی در یکی از رشته های ریاضی ادامه تحصیل بدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

خواهشا دوستان زود جواب بدند عجله دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

آقای کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    منظومه شمسی

پيش فرض

خوشبختانه خودم جوابم رو از سایت آزمون گرفتم اینم جواب
    پاسخ:
    متقاضیان دوره کاردانی پیوسته صرفا در رشته متجانس با دیپلم و یا رشته تربیت بدنی مجاز به انتخاب محل دانشگاهی میباشند و داوطلبان دیپلم نظری تجربی و ریاضی میتوانند در هرگروهی از کاردانی پیوسته شرکت کنند اما دیپلمهای نظری انسانی در مجموعه رشته های کاردانی پیوسته به جز گروه ریاضی حق انتخاب رشته دارند/متقاضیان کاردانی ناپیوسته د هر رشته ای می توانند انتخاب رشته داشته باشند

7. این کاربر از qarikhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •