تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کمک برای انتخاب واحد دانشجوی عمران

در آغاز فعالیت mostafa.atish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض کمک برای انتخاب واحد دانشجوی عمران

ببخشید یه سوال دارم..ولی نمی دونم جاش اینجاست یا نه؟من امسال عمران قبول شدم..ولی به دلایلی دارم ترم 1 رو حذف میکنم(حذف ترم)..برای انتخاب واحد ترم بعد مشکل دارم..چون وقتی درسای ارائه شده ترم بعد رو دیدم،درسای پایه مثل ریاضی 1 یا فیزیک 1 رو ارائه نکرده بودن..خواستم بدونم برای ترم بعد با توجه به رشتم که عمرانه چه درسایی رو بردارم که نیاز به این دو درس نداشته باشه؟؟؟..چون رسم فنی و زمین شناسی مهندسی رو دوباره ارائه کردن،اینا رو ور میدارم با 2..3 درس عمومی ..بقیه اش رو چه کنم؟؟؟...از بین این درسا کدومش به دردم می خوره؟؟مهندسی محیط زیست///اقتصادمهندسی///برنامه نویسی کامپیوتر///استاتیک///دینامیک///طراحی معماری وشهرسازی///نقشه برداری و عملیات - 1////مکانیک خاک - نظری///مقاومت مصالح - 1///خوهشا جواب بدبد!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســــلام..
    این دو درس جزء دروس پایتون هست باید ارائه کنن....شاید لیست دروس ارائه شده رو کامل نکردن هنوز...
    ولی از بین اون دروس محیط زسیت و اقتصاد رو میتونی برداری

برنامه نویسی کامپیوتر/// استاتیک ///دینامیک/ رو نمیتونی برداری ریاضی پیش نیاز اینا هست مگر اینکه همنیاز کنی...

//طراحی معماری وشهرسازی//....بعد از رسم فنی باید برش داری....

نقشه برداری و عملیات - 1/ میتونی بر داری....پیشنهاد میکنم هم زودتر برش داری تا دروس دیگه ات باز بشه...پیش نیاز شاخه راه ات هست..

///مکانیک خاک - نظری///مقاومت مصالح - 1/// ...........اینا هم استاتیک پیش نیازشونه....

3. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •