تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین بازی اکشن/ماجراجویی ۲۰۱۲؟

راي دهنده
150. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • (Alan Wake (PC

15 10.00%
  • Assassin's Creed III

43 28.67%
  • Darksiders II

5 3.33%
  • Dishonored

44 29.33%
  • Hitman: Absolution

30 20.00%
  • Sleeping Dogs

13 8.67%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: برترین بازی‌های ۲۰۱۲ - برترین هر ژانر - برترین بازی اکشن/ماجراجویی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض برترین بازی‌های ۲۰۱۲ - برترین هر ژانر - برترین بازی اکشن/ماجراجویی

بــرتــریــن بــازی‌هــای ۲۰۱۲

برترین هر ژانر
    برترین بازی اکشن/ماجراجویی

Best Games of 2012
    Genre Awards

Best Action/Adventure Game

_
    _
    Alan Wake
    PC

سازنده: Remedy Entertainment
    ناشر: Microsoft Game Studios
    Assassin's Creed III
    PC / Xbox 360 / PlayStation 3

سازنده: Ubisoft Montreal
    ناشر: Ubisoft
    Darksiders II

سازنده: Vigil Games
    ناشر: THQ
    _
    Dishonored

سازنده: Arkane Studios
    ناشر: Bethesda Softworks
    Hitman: Absolution

سازنده: IO Interactive
    ناشر: Square Enix
    Sleeping Dogs

سازنده: Square Enix London Studios
    ناشر: Square Enix

2. 18 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همشون خوبن فک کنم اگر Dishonoredتوشون نبود انتخاب برام خیلی سخت میشد .خوب فک کنم شاید بهترین بازی سالم بشه .من که خیلی خوشم اومد ازش.Alan Wake​ خوب بود همچیناز یه جایی به بعد برام خیلی تکراری شد ولی بازم حال داد .Assassin's Creed III روهنوز بازی نکردم Darksiders II کلا سریشو بخاطر داستانش و ایده هاش خیلی دوست دارم البته به اندازه شماره 1 منو راضی نکرد .Hitman: Absolutio که یکی از فناشم هر جوریم باشه اقا کچلرو دوست میداریم .یه جورایی نسخه یکش اولین بازی pc بود که تموم کردم.Sleeping Dog هم عالی بود امسال واقعا جای یه همچین بازیی برام خالی بود .

4. 2 کاربر از Fate2646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Alan Wake : ارزش انتظار رو داشت و بازی خیلی خوش ساختی بودش. از نظر داستانی و اتمسفر زیبا چیزی کم نداشت ولی گیم پلی جای بهتر شدن داشت و مخصوصا اواخر بازی دیگه به سمت تکراری شدن می رفت ، جوری که بعد از تموم کردن اون اصلا انگیزه ای برای دوباره رفتن وجود نداره. در کل گیم پلی اون اگه بهتر بود میشد جزو غول های این نسل اونو یاد کرد ولی با این مشکل عمده اصلا نمیشه.

Assassin's Creed III :
    در کل بازی خوبی بود ولی به عنوان یه طرفدار سرسخت این سری از سطح انتظاراتم پایینتر قرار گرفت و میشه گفت بعد از Revelations ضعیفترین نسخه این سری بودش. به شخصه نبود جسپر کید عزیز برای آهنگسازی اونم خیلی منو اذیت کرد و توی شماره ها قبلی یه جورایی نصف بازی برای من موسیقی اون بود!

Darksiders II : بازیی که هم از نظر ماجرایی و هم از نظر اکشن خیلی خوب بود و نسبت به شماره یک به من بیشتر چسبید. ولی با این حال مشکل عمده اون تقلید زیاد از بازی های دیگه بودش و یه جورایی گیم پلی اون بعد از یه مدت تکراری و یکمی خسته کننده میشد. ضمن اینکه بازی یکمی هم مولفه های نقش آفرینی داشت که خوب هم کار نشده بودن.

Hitman: Absolution : در اوایل بازی فوق العاده منو جذب کرد ولی به مرور ضعف های اون برام آشکار شد مثل مشکلات و تناقضات هوش مصنوعی و داستان نه چندان خوب . در کل جزو بازی های خوب امسال بود ولی مثل اساسین در حد نامش ظاهر نشد و من شماره های قبلی هیتمن رو نسبت به این شماره بیشتر می پسندم.

Sleeping Dogs : اکشن ماجرایی خوش ساخت و لذت بخشی بودش که برعکس خیلی بازی ها ، بالاتر از چیزی بود که انتظار داشتم. اگه اونو در سطحی پایینتر نسبت به بازی های بزرگ Open World مثل GTA در نظر بگیریم یه بازی خیلی خوبیه و ایده های خوبی هم داره.

Dishonored : واقعا فوق العاده بود و از بین همه بازی های امسال در این ژانر شاید تنها بازیی بود که لقب شاهکار رو میشه به اون داد. به شخصه وقتی اونو بازی می کردم در گیم پلی فوق العاده بازی غرق می شدم و ساعت ها اونو بازی می کردم. ویژگی خیلی مثبت بازی همین اینه که برعکس خیلی از بازی های جدید ، ایده های به کار گرفته شده در بازی بسیار خلاقانه بودن و اینجوری نبود که از بازی های دیگه تقلید شده باشن. بازی به شدت جذب کننده بود که بعد از یه بار تموم کردن اون ارزش دوباره رفتن رو داشت مخصوصا در درجه سختی بالاتر. در کل بازی از همه نظر حتی موسیقی پایانی اون برای من راضی کننده بود و مسلما انتخاب من این بازیه.

6. 13 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

صد در صد Dishonored !

این بازی واقعا یک شاهکار بود که مزد کارشو هم گرفت ... گیم پلی بازی یه شاهکار به تمام معناست . واقعا به نظر من گیم پلی بازی الگو و منبع یه سبک جدید میتونه باشه . دوربین بازی واقعا جالبه انگار دقیقا توی چشم کاراکتر بازی هستی ! فرا تر از یک چشم اول شخصه

موزیک های حماسی تنش زا هیجان آور واقعا متناسب با صحنه های بازی انتخاب شده یعنی هیچ حرفی نمیشه زد . محیط های بازی رازهای بازی و مسیر ها و ... عالی هستن

و در کل یه شاهکار جدید میتونیم اسمش رو بذاریم البته یه سری ایرادات هم داره ما میگیم نگن فقط از بازی تعریف کرد

البته اون تعاریف بالا نظر همگانی این ایرادات نظر شخصیمه . به نظر من گرافیک بازی تنها نقطه ضعف بازی بود . گرافیک خیلییی بهتر از اینا میتونست داشته باشه و متای بازی رو بدجور بکشونه بالا اما گرافیک آنچنان چنگی به دل نزد . یه قسمت هایی از گیم پلی هم خیلی غیر عادی بود . البته بعضی جاها این رو جز نکات مثبت بازی نوشتن که قدرت های منحصر به فرد و ویژگی های تحسین بر انگیزو ... اما مثلا به نظر من صاف بالا رفتن از نردبون در حالی که یه دستت شمشیره یه دستت اسلحه زیاد جالب نیست !

8. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خیلی سخت بود یکیو انتخاب کنم.
    ولی واقعا هیتمن عالی بود.
    به خاطر اینکه گرافیک و هوش مصنوعیش از dishonored بالاتر بود اونو انتخاب کردم.

10. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

Alan Wake : خدای اتمسفر ! همراه با موسیقی زیبا که در هر چه بهتر شدن اتمسفر بازی کمک زیادی میکنه ! تنها ضعف بازی نداشتن کشش گیم پلی در برابر داستان بازی بود که نتونست آخرا دووم بیاره و رو به تکراری شدن رفت ،به طور کلی یکی از بهترینای این ژانر بود

Assassins Creed III: یه دنباله ی منطقی و متفاوت ! که باعث شد این فرنچایز محبوبیتش نه تنها کم نشه بلکه طرفدارای بیشتری نیز پیدا کنه اما در حد بهترین نسخه این فرنچایز یعنی ACII نبود ، باگ های فراوان دیوانه کننده ، داستان و شخصیت پردازیی که در حد انتظار نبود ..میتونس خیلی بهتر باشه ، تنها نقاط ضعف این گیم بودن.

DarksidersII
    : مخلوطی از بازی های معروف ! گیم پلی درگیرکننده داستان نه چندان قوی موسیقی عالی و گرافیک هنری قوی و تکنیکی ضعیف !

Hitman Absolution : هیتمن بدون داستان ! گیم پلی عالی و مشابه سری های قبلی ، گراافیک فوق العاده ، موسیقی خوب توسط جسپر معروف ، اما اما داستان ضعیف که یه ضعف غیرقابل چشم پوشی برای این بازی با این ژانر هستش !

Sleeping Dogz: پا در پای غول Open-world! گیم پلی خوب و سرگرم کننده که میتونست بهتر باشه ، خیلی خوش ساخت با گرافیک فوق العاده و حتی میتونم بگم شاهکار به خاطر Open-world بودنش ، داستان متوسط با شخصیت پردازی ضعیف ! به طور کلی یه گیم خوب و خوش ساخت .

Dishonored : یه گیمی که با یه خورده بهبود تو گرافیک دیگه همه چی تموم میشد ولی بازم بنا به تناسب با اتمسفر بازی گرافیک هنری و عالی بود ! در کل بهترین بازی این سبک امسال !
    Last edited by mjorh; 26-12-2012 at 10:20.

12. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

dishonored
    بازیش شاهکاره به تمام معنا بود
    گیم پلیش برای بهترین بازیش بسه

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

Hitman Absolution : هیتمن بدون داستان ! گیم پلی عالی و مشابه سری های قبلی ، گراافیک فوق العاده ، موسیقی خوب توسط جسپر معروف ، اما اما داستان ضعیف که یه ضعف غیرقابل چشم پوشی برای این بازی با این ژانر هستش !
    بابا کی گفته داستانش بد بود

چی میگی حمید ...

اینجوریام که میگی نیس ... یه بار دیگه بازی کن ببین چه داستان خوبی داره

من دفعه ی دوم بازی کردم بیشتر از داستان خوشم اومد ... البته آخراش خیلی خسته کننده میشه چون الکی کشش میدن.

15. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

انتخاب بین هیتمن و Dishonored بود برای من که خوب بین این دو تا Dishonored به نظرم بهتر بود و بازی بسیار عالی با نوآوری های بالایی بود.

17. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

اینجا چه قدر عوض شده
    اول از همه از همه ی برو بچ مدیریت تشکر میکنم .. کار بسیار خوبی انجام گرفته .. امیدوارم باز هم شاید این حرکت های جالب باشیم ... واقعا از بعد از تفکیک انجمن ها روند صعودی و روبه رشد انجمن مشهوده .. حیف که زمان ما امکانات نبود

در مورد انتخاب ها که جای بحث زیادی نیست چون تمام بازی های این جا شاهکار هستند و هر کدوم انتخاب بشه شایستگی های خاص خودش رو داشته ..
    ولی تفاوتی که اینجا بوجود میاد نوع خلاقیتی هست که در بازی به کار گرفته شده .. چون هر چه به پایان این نسل داریم نزدیک میشیم سطح گرافیک بازی ها به هم دیگه داره نزدیک میشه و تفاوت اصلی را میتونه خلاقیت های داستان بازی و گیم پلی بازی رقم بزنه !
    برای همین Dishonored رو انتخاب میکنم !

19. 7 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •