تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین بازی ماجراجویی ۲۰۱۲؟

راي دهنده
79. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Botanicula

6 7.59%
  • Dear Esther

2 2.53%
  • Journey

22 27.85%
  • Lone Survivor

2 2.53%
  • The Walking Dead

47 59.49%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: برترین بازی‌های ۲۰۱۲ - برترین هر ژانر - برترین بازی ماجراجویی

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض برترین بازی‌های ۲۰۱۲ - برترین هر ژانر - برترین بازی ماجراجویی

بــرتــریــن بــازی‌هــای ۲۰۱۲

برترین هر ژانر
    برترین بازی ماجراجویی

Best Games of 2012
    Genre Awards
    Best Adventure Game

Botanicula
    PC

سازنده: Amanita Design
    ناشر: Amanita Design
    Dear Esther
    PC

سازنده: thechineseroom
    ناشر: thechineseroom
    Journey
    PlayStation 3

سازنده: Thatgamecompany
    ناشر: Sony Computer Entertainment
    _
    Lone Survivor
    PC

سازنده: Superflat Games
    ناشر: Superflat Games
    The Walking Dead
    PC / Xbox 360 / PlayStation 3

سازنده: Telltale Games
    ناشر: Telltale Games

2. 16 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

تو این سبک امسال شاید 3 تا از بهترین بازیهای عمرم رو انجام دادم...............
    از Botanicula شروع میکنم که مطمئنم زحمت زیادی روش کشیده شده بود،واقعا یکی از بازیهایی بود که موسیقی تو گوشت و پوست بازی بود،به معنای واقعی به آدم لذت میداد،میرفتم سراغش از همه چی دل میکندم،جدا بازی بود،یه بازی....

Journey واقعا یه سفر بود،یه سفر به دنیای بازی،دنیایی ساده که در عین سادگی میشد همه چیز توش دید.................
    یه جمله کلیشه ای که امسال خیلی شنیدم:سازندهاش نشون دادن با دست خالی میشه بهترین بود................

The Walking Dead شاید برای خیلیها بهترین نبود،اما برای خیلیها هم بود،خوده من جزوه دسته دومم،چون واقعا به موج The Walking Dead علاقه داشتم و دارم،حتی قبل از معروف شدنش با سریالش به دقت کمیک بوکش رو دنبال میکردم................
    سبک بازی به دقت و عالی کار شده بود،واقعا فضای داستان رو منتقل میکرد و بعضی جاها به آدم استرس وارد میکرد.................
    داستان هم واقعا خوب پرداخت و تعریف شده بود((گلنِ تویه بازی رو بیشتر از سریال دوست داشتم))

4. 8 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Journey یک سلوک معنوی در خودش داشت ، نهایت احساسی که یک انسان میتونه در اوج عرفانیت بهش دست پیدا کنه در این بازی بود
    و با هر بار تموم کردن بازی بیشتر و بیشتر به اون احساس معرفت و عرفان میشد نزدیک شد.
    در اخر باید گفت Journey فقط یک بازی نبود اثری بود تماما هنری که فکر نمی کنم تا چندین سال بعد بتونم نمونه همچین عنوانی را ببینم

6. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

انتخاب سختیه اما رای ما فقط Journey

گرافیک بازی که فوق العاده بی نظیر بود .

محیط های زیبا و متنوع .

موسیقی زیبا و جذب کننده .

یک مولتی پلی منحصر به فرد و زیبا .

گیم پلی ساده اما بسیار جذاب و و اعتیاد آور .

اتمسفر خارق العاده .

بخش Co op بی نظیر و فوق العاده بازی . همکاریه های دو نفره ای که توی این بازی وجود داره واقعا قابل تحسین و مثال اون رو تو هیچ بازیی ندیدید .

داستان شاهکار و بی نظیر بازی . یعنی قسمت های پاییانیه بازی به طوریه که ساللللللللها توی ذهن شما میمونه .

و تابش آفتاب سوزان بر روی شن های بیابان , تشعش نور حاصل از آن محیط های باستانی ....

در لحظات پایانی بازی تم موسیقی به قدری شورانگیز می شود که شما با تمام وجود سعی در رسیدن به نقطه نهایی و دیدن سرنوشت قهرمان بازی دارید و هزاران مورد دیگه فقط در یک بازی چند دقیقه ای !

یکی از بهترین بازیهای عمرم بود

8. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چه کرده این TWD با ملت . واقعا حقشه .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

عجب عنوان های خوبی امسال تو بازی ماجرایی هستند حیف که TWD رو فقط تونستم بازی کنم و بهش رای دادم

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من دقيقا يه سال پيش كه اون تاپيك پيش بيني بهترين هاي ٢٠١٢ رو مي نوشتيم يكي از ٣بازي برتر و نمره بالاي ليستمو همين journey انتخاب كرده بودم يعني قشنگ از اون زمان تابلو بود كه فوق العاده موفق ميشه
    خودم هم به journey راي دادم و نوش جونش چون واقعا شايستس كه همينجور فرت وفرت جايزه بگيره

ولي موشكلي كه هستاينه كه تو قسمت و بخش ماجراجويي (يعني اون هسته ماجراجويي بازي فقط) walking dead بهتر از journey هست يعني اون هسته ماجراجويي بازي walking dead به طور كلي از journey بهتر ...ولي كليت walking dead يه سر و گردن از journey پايينتر....

يعني در كل اگه بخواهيم به journey جايزه بديم : بهترين اتمسفر - بهترين بازي arcade سال - بهترين گرافيك هنري- بهترين صحنه سال(پايان بازي)- بهترين بازي ps3- بهترين موسيقي- و حتي در عين شايستگي بهترين بازي سال حقشه ......ولي صرفا بخش ماجراجويي بازي walking dead بهتر بود

البته خودم به journey راي دادم تا هم رايش خيلي كم نباشه و هم اينكه كليت بازيش بهتر از گزينه هاي ديگه بود.....

موفق باشيد

.

13. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

من زیاد اهل بازیهای ماجرایی نیستم ولی باید اعتراف کنم با The Walking Dead خیلی حال کردم. چون مثل سریال چند قسمتی بود آدم رو جذب می کرد به اینکه ادامه اش رو بازی کنیم تا ببینیم پایانش چی میشه.

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

Journey که دیگه بعد از این همه موفقیت نیاز به معرفی نداره ، hats off ...

اما عنوان دیگه ای که بعد از Journey می تونم به عنوان خاص ترین بازی ماجراجویی سال بدونمش Dear Esther هست ، بازی که در اتمسفرش به معنای واقعی کلمه immerse میشید و خودتون را توی داستان کوتاه اما پیچیده ی اون گم می کنید ، یک تجربه ی خاص که کمتر بازی شما رو به اونجا برده... جالب اینجاست که این توضیحات (شاید منهای داستان پیچیده) برای Journey هم به شکلی متفاوت اما با مایه های خیال انگیزتر و هنری تر صادقه!

در کل به نظرم امسال ، سال خوبی برای ژانر ماجراجویی بود.

16. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال بعد از مدت ها شاهد درخشش سبک ماجرایی بودیم و به جرات می تونم اگه بخوایم 5 بازی خلاقانه برتر امسال رو نام ببریم به راحتی دو الی سه بازی از بین این بازی ها رو میشه نام برد و کلا نسبت به چند سال اخیر این سبک خیلی پرفروغ تر ظاهر شد.

Telltale Games چند سالیه که بازی های خوبی توی سبک ماجرایی کلیک اشاره منتشر کرده بود و کلا بازی هاش طرفدارای سبک ماجرایی رو راضی نگه می داشت. تا اینکه امسال دست به کار بزرگی زد و یه جورایی یه بازیی ارائه کرد که هم طرفدارای قدیمی سبک ماجرایی رو راضی کرد و هم کسانی که شاید به این سبک خیلی علاقه نداشتن. The Walking Dead سبکش یه جورایی ماجرایی - نقش آفرینی بودش که بعضی جاها یکمی قسمت های اکشن هم داشت ولی در کل اینکه سبک ماجرایی با نقش آفرینی ترکیب بشه یه جورایی خیلی جواب دادش. قبل از اینم Telltale Games توی بعضی بازی هاش ، از سبک نقش آفرینی هم کمی استفاده کرده بود ولی دیگه توی The Walking Dead خیلی عالی از این سبک استفاده شد و انتخاب ها توی بازی حرف اول رو می زدن.
    یه نکته The Walking Dead هم این بود که کلا مثل سریالش اتفاق ها و صحنه های تاثیرگذار زیادی هم داشت و کلا از نظر داستانی هم بسیار عالی بود. جالبه من سریالش رو بعد از بازی اون شروع کردم!
    در کل داره خبرای خوبی برای این سبک میاد و حتی خبرهایی در مورد ساخت سایبریا 3 به گوش می رسه و میشه به آینده این سبک امیدوار بود...

18. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •