تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: راهنمایی خیلی فوری برای خرید LED 3D تا سقفه 4200 - 4 میلیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض راهنمایی خیلی فوری برای خرید LED 3D تا سقفه 4200 - 4 میلیون

راهنمایی برای خرید LED 3D تا سقفه 4 میلیون

با سلام

دوستان میخوام واسه خونه یه تلویزیون LED 3D بگیرم که حداقل 46 اینچ باشه و بودجمم حدوده 4200 - 4 میلیونه . شما چی پیشنهاد میکنید ؟!

از lg 76100 فکر کنم 4200 باشه و "47 و از سامسونگ 2دو سه مدل "46 داره فکر کنم سری 6 که 6950 و 6960 و 6980 هست و شرکتای دیگه هیچی سراغ ندارم حالا با این بودجه من طرف کدوم مارک برم

والا شنیدم سامسونگ عالیه و lg هم تقریبا همرده اون هست

فقط خدایی بدون تعصب روی یه مارک خاص راهنمایی کنین اخه هیچی در این مورد نمی دونم و امروز فردا میخوام بخرم............

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من خودم تلویزیون های سامسونگ و الجی رو از نزدیک مقایسه نکردم . ولی خودم کلا به برند سامسونگ علاقه ی بیشتری دارم .
    ولی به چند نا نکته ی دقت داشته باشید .
    اول این که الجی الان تخفیف های خیلی خوبی رو تلویزیون هاش گذاشته ولی سامسونگ فعلا جشنواره نذاشته . البته بر حسب مدل dvd و blue-ray پلیر هدیه میده .
    و دوم این که الجی الان با 3d passive کار می کنه و سامسونگ با 3d active . که باید ببینید با کدمشون بیشتر حال میکنید .
    --
    این هم چند تا لیست از سایت های معروف برای مقایسه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من از نزدیک جفتشونو دیدم ولی زیاد مقایسه ای روشون نداشتم. به نظرم بستگی به نوع مصرفتون داره. اگر زیاد می خواید فیلم سه بعدی ببینید 76100 بهتره ولی توی موارد دیگه مثل کیفیت تصویر سامسونگ یه سر و گردن بالاتر از ال جی هست.
    در کل اگر قیمت های دقیق و احیانا هدایاشون هم بنویسی بهتر میشه انتخاب کرد کدوم بیشتر می صرفه.

5. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من خودم تلویزیون های سامسونگ و الجی رو از نزدیک مقایسه نکردم . ولی خودم کلا به برند سامسونگ علاقه ی بیشتری دارم .
    ولی به چند نا نکته ی دقت داشته باشید .
    اول این که الجی الان تخفیف های خیلی خوبی رو تلویزیون هاش گذاشته ولی سامسونگ فعلا جشنواره نذاشته . البته بر حسب مدل dvd و blue-ray پلیر هدیه میده .
    و دوم این که الجی الان با 3d passive کار می کنه و سامسونگ با 3d active . که باید ببینید با کدمشون بیشتر حال میکنید .
    --
    این هم چند تا لیست از سایت های معروف برای مقایسه :
    ممنونم دوست عزیز کلا از led هیچی نمیدونم و ممنون میشم یه توضیحی بهم بدی 3d passive با 3d active تفاوتشون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من از نزدیک جفتشونو دیدم ولی زیاد مقایسه ای روشون نداشتم. به نظرم بستگی به نوع مصرفتون داره. اگر زیاد می خواید فیلم سه بعدی ببینید 76100 بهتره ولی توی موارد دیگه مثل کیفیت تصویر سامسونگ یه سر و گردن بالاتر از ال جی هست.
    در کل اگر قیمت های دقیق و احیانا هدایاشون هم بنویسی بهتر میشه انتخاب کرد کدوم بیشتر می صرفه.
    lg 4247000 تومان قیمتش هست و قیمت سامسونگ هم 6950= 3300000 و 6960=3690000 و 6980=4070000 تومان هر 3تا ای که گفتم dvdplayer هدیشونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه شماره تماسی دارین ممنون میشم پ.خ کنین 1 دقیقه تماس میگیرم واسه راهنمایی اخه فردا 100% میخرم با این وضع دلار هم میخوام یه چیزی بخرم که پشیمون نشم ممنون از شما

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگر نظر شخصی منو می خواین من باشم سامسونگ 46ES6950 می گیرم به سه دلیل:
    1 - نسبت به ال جی خیلی به صرفه تره
    2 - درسته ال جی سه بعدی پسیو داره و سه بعدی اولش هیجان انگیزه. بعد از یه مدت از دل آدم میره.
    3 - نسبت به 6960 و 6980 هم بیشتر می صرفه. مثلا فرق 6950 و 6960 فقط 100 هرتز انطباق تصویر بیشتر هست که برای 400 تومان ارزششو نداره.

اگرم خواستی تا 4800 هزینه کنی سامسونگ 7770 بگیر که دیگه از هر جهت خیالت راحت باشه.

11. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

از lg 76100 فکر کنم 4200 باشه و "47 و از سامسونگ 2دو سه مدل "46 داره فکر کنم سری 6 که 6950 و 6960 و 6980 هست و شرکتای دیگه هیچی سراغ ندارم حالا با این بودجه من طرف کدوم مارک برم

فقط خدایی بدون تعصب روی یه مارک خاص راهنمایی کنین اخه هیچی در این مورد نمی دونم و امروز فردا میخوام بخرم............

دوست عزیز LG جشنواره داره، اما دقیقا قبل جشنواره حدود 30% قیمتهاشو برد بالا و هدایاشو حذف کرد.
    الآنم که 10 تا 20% تخفیف گذاشته یکم مسخرست با توجه به افزایش قیمت ناگهانی ماه گذشتش.
    به نظر من اگه برای دیدن ماه اره و تلویزیون و گاهیم فیلم HD و Full HD میخواید es6950 خوبه، اما اگه زیاد اهل فیلم HD و Full HD هستید شنیدم es6980 تاریکی نقطه ای (Local Dimming) داره که کنتراستو نسبتا بالا میبره، به نظر من بین es6950 و es6980 تو نمایندگی مقایسه کنید و از همین 2 مدل یکیو انتخاب کنید.
    چون در حال حاضر سامسونگ نسبت به قیمت از ال جی افزایش قیمت کمتری داشته تو 2-3 ماه اخیر و به صرفه تره.

13. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بعد دوستان اینا تمام صفحشون led هست یعنی full led هستن؟ یه چیزایی شنیدم ولی......

بعد مدل lg ادمو راضی میکنه یا نه؟؟.... یعنی فیلمای full hd کیفیتش بالاس یا حداقل از پلاسما بهتره؟؟ من فوتبال زیاد میبینم میخوام بدونم lg ادمو خیره میکنه مثلا وضوح و اشباع رنگش بالاس؟؟؟؟ ؟؟ اگه اره همین رو بگیرم کگه نه سامسونگ....

ممنون از شما
    Last edited by hamed_gh; 25-12-2012 at 10:04.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •