[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با امکانات فراوان و قیمت استثنایی 79000 تومان وارد بازار شد.
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با امکانات فراوان و قیمت استثنایی 79000 تومان وارد بازار شد.
![]()
ازدوستان کسی این گیرنده رو نخریده
فکر نکنم کسی گرفته باشه چون تازه وارد بازار شده
انگار خوکشل درست کردن تا مردم بخرن؟!!![]()
من تو مغازه یکی از دوستان فرصت شد وتستش کردم .سرعت تعویض کانل ها از بقیه خیلی بهتر بود،فقط فلش همرام نبود پلیر هم امتحان کنم
کلا محصولات پارس کیفیت خوبی دارن فقط تبلیغات ضعیفی دارن
در بازار توپخونه قیمتش 64000 تومان هستش- تو یکی از مغازها باز شدش بود دستگاه خیلی خوبی هست همه چی داره مدیا پلیر خوبی هم داره ولی چون اسمش پارسه مردم جنس بنجل چینی رو بیشتر دوست دارند.
ولی خدایی دیگه قیمت 64 تومن مفت مفته اونم با این همه امکانات -
پلیر این دستگاه هم امتحان شد فعلا زیرنویسsrtرو باز نکرد اما گیرندگی عالی وکیفیت تصویر خوبی داشت،مناسب برای کسانی که زیاد با زیر نویس فیلم سرو کار ندارند(ای کاش بزرگی پیدامی شدخرید کالای چینی روتحریم می کرد تا ما مردم بیچاره این قدر ضرر بابت کلاه برداری وارد کننده های خوش غیرت ایرانی وتولید کننده های همدست با آقایان رو نمی دادیم.)![]()
خیلی جالبه . طراحی گیرنده شهاب و سما دقیقا همینه ولی قیمت اولی98 تومنه و دومی 110 تومن - تنها فرقشون در کنترل از راه دور هست(پارس با اون دوتا فرق داره)
با این قیمت و امکانات پارس الکتریک رقیب جدی گیرنده های مادیران شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)