تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: نحوه ی تنظیمات برای عکاسی ماکروی سرعت بالا

  1. #1
    پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران
    پست ها
    757

    پيش فرض نحوه ی تنظیمات برای عکاسی ماکروی سرعت بالا


    بوسه قطره

    عکاس آلمانی با نام مارکوس روگلس بیشتر عمر خود را صرف عکس برداری ماکرو و سرعت بالا کرده است و فرم های مختلفی از اشکال و رنگ ها در مایعات خلق کرده است.



    فوران



    ایمنی اول



    کلاه پوش



    تحرکات داخلی

    به نظر شما برای گرفتن تصاویری مانند تصاویر بالا چقدر زمان طی شده است ؟ بد نیست که پشت صحنه ی این تصاویر را هم ببینید. آقای روگلس از یک دوربین سونی SLT-A77 و یک لنز مینولتا 100 میلیمتری با دهانه ی دیافراگم 2.8 که لنزی است ماکرو استفاده کرده است همچنین برای روشنایی صحنه از یک Vivitar 285 استفاده کرده است که برای خروجی بهتر و تنظیم نور قدرت خروجی را روی 1/16 قرار داده است.



    این صحنه ی ساخته شده توسط اقای روگلس اجازه می دهد تا او با دقت بیشتر و کنترل میزان افت و شدت روشنایی اقدام به خلق تصاویر منحصر به فرد کند.

    توصیف آقای روگلس :
    این روش و تکنیک عکاسی که باعث خلق اینگونه تصاویر می شود، اساسا با 2 قطره کار می کند. در مرحله ی اول قطره ی اول رها شده تا با آب برخورد کند و اشکالی را خلق می کند که عموما شبیه دهانه هستند و در نهایت تبدیل به یک تاج زیبا می شود.اما رکنی که تصاویر را متفاوت می کند ، برخورد قطره ی دوم است. با رسیدن قطره ی دوم به مایع اشکالی نظیر قارچ ، کلاه و یا حتی پرواز یک دیسک از آب ایجاد می شود.در واقع فاصله ی بین 2 قطره تعیین کننده ی شکل نهایی است . نرخی چون 10 قطره در هر ثانیه شما را به یک شکل شبیه قارچ می رساند. افزایش به 15 قطره در ثانیه شکلی مانند یک دیسک در حال پرواز را خلق می کند. کاهش این میزان به مقدار 6 قطره در ثانیه شما را به اشکالی مانند کلاه هدایت می کند. برای تولید تصاویری که قطرات دارای پوشش برای یکدیگر هستند تنها لازم است مقدار ویسکوزیته ی آب (چگالی) را تغییر دهید.
    نکته ای که آقای روگلس برای فریز (فیکس و یا ثابت کردن) کردن تصاویر خود از آن استفاده می کند ، در واقع سرعت بالای شاتر نیست ! بلکه سرعت بالای فلاش است. برای داشتن تصاویر شارپ لازم است که مقدار قدرت فلاش را حدود 1/16 قرار دهید ولی در صورتی که سرعت شاتر را به مقدار 1/16000 ثانیه برسانید خواهید دید که سرعت شاتر عملا بی کاربرد خواهد شد.

    مترجم : سید هادی حسینی
    منبع زبان اصلی : سایت Dpreview
    منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

  2. 3 کاربر از hadi h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •