سلام دوستان ببخشید ها از امروز قسمت پایین نوارم رفته قسمت استار هم رفته مثلا الان صفحه ای تو انتیرنت باز می کنم وقتی میزنم پایین دقیقه نمی بینم کجاست همه چیری که پایین نوار بود نیست از روی کبیرت هم دکمه استارت را می کنه نشون نمیده چکار کنم
سلام دوستان ببخشید ها از امروز قسمت پایین نوارم رفته قسمت استار هم رفته مثلا الان صفحه ای تو انتیرنت باز می کنم وقتی میزنم پایین دقیقه نمی بینم کجاست همه چیری که پایین نوار بود نیست از روی کبیرت هم دکمه استارت را می کنه نشون نمیده چکار کنم
تو خدا کمکم کنید اعصابم خورد شده
دوست عزیز کمی صبور باشید . اساتید و دوستان در حال بررسی مشکل شما هستند . هر کسی پاسخ سوال شما رو بدونه حتما بهت کمک میکنه .
سلام" یه کم نگا کردم این ب نظرم اومد ک : یا از روی Properties منوی تسکبار ( همون نوار پایینی ) ی نفر منو رو دستکاری کرده براتون ک مثلا وقتی ماوس میره کنار ، نوار هم مخفی بشه Auto hide.
و یا شما موقع وبگردی ، ب صفحات تبلیغاتی برمیخورید ک مثلا با کلیک کردن رو ی جای صفحه ، فورا ی صفحه دیگه هم باز میشه. موقع باز شدنش ، کلا منوی پایینی محو میشه. اما اگه دگمه ویندوز روی کیبورد ( آرم ویندوز ) رو بزنید تا منوی استارت بیاد بالا ، تمومه. خب اگه مشکل اینه میتونید از برنامه های ضد تبلیغات استفاده کنید. اگه میخواید واستون بذارمش. ؟؟؟![]()
دوست عزیز شماسئوال خودتون درست مطرح کنید من درست متوجه نشدم چی نوشتین یک عکسم از مشکلی که دارین آپلود کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)