خوب جای یه همچین تاپیکی اینجا خالیه . اکثرا باهاش آشنایی دارن اما بازم توضیحات کامل رو میدم که تاپیک رو منحرف نکنن بعضی دوستان .
شما 2 تا سوال مطرح میکنی در حد 2 کلمه نه اینکه 2 خط باشهطرف مقابل که بعد از شما پست میده جواب اون رو میده و 2 سوال 2 کلمه ایه دیگه مطرح میکنه . دوباره طرف بعدی که پست میده جواب میده و همینجوری ادامه پیدا میکنه
برای مثال من میگم :
Mass Effect 3 یا Fallout 3 ؟ کسی که بعد از من پست میده میگه Mass Effect 3 و سوال خودش رو مطرح میکنه بر فرض میگه God Of War 1 یا God Of War 2 ؟ نفر بعدی جواب میده و سوال مطرح میکنه . به همین سادگی
فقط چند تا نکته :
1 . حتما وقتی جواب سوال رو دادید سوال بعدی رو برای فرد بعدی مطرح کنید
2 . حتما سوال ها در این زمینه ها باشه : کنسول ها . استدیو بازیها . بازیها . سبک بازیها مثلا میتونید بپرسید Rpg یا Action ؟ و از این قبیل سوال ها . خلاصه در راستای گیم باشه
3 . وقتی جواب سوال رو مطرح میکنید یه دلیلی مختصری هم راجع به انتخابتون بگید در حد 1 خط اینطورا نه اینکه تاریخچه بزنید !
4 . سوال هاتون هم خیلی بی ربط نباشه !! مثلا نپرسید Resident Evil 6 یا Xbox !!! مثلا Mortal Kombat یا Call Of Duty !!! اون سوال اولی یکیش بازیه یکیش کنسول ! سوال دوم هم یکی از بازیها سبکش فایتینگ یکی دیگه شوتر اول شخص ! اصلا ربطی به هم ندارن که بخواید مقایسه کنید . سعی کنید بازیهایی که مقایسه میکنید هم سبک همدیگه باشن که طرف مقابل راحت بتونه جواب بده
5 . سوال پست بالاییتون رو جواب بدید نرید از پست های قبلی تر نقل بگیرید و جواب اونارو بدید
6 . اگه هم جواب یه سوال رو نمیدونستید حالا به هر دلیلی . یا تجربه نکردید یا بازی نکردید و یا .... یا پست ندید یا اگه حتما میخواید یه سوال بپرسید جواب اون پست رو نقطه چین بذارید و سوالتون رو برای پست بعدی مطرح کنید
7 . سوال ها حتما 2 گزینه ای و مقایسه ای باشه مثلا نپرسید که بهترین بازیه عمرتون چیه؟یا از این قبلی سوال ها ! حتما باید 2 گزینه سوال باشه و یه گزینه جواب
این تاپیک رو زدم هم برای سرگرمی بیشتر هم اینکه با سلیقه ی دوستانتون آشنا بشید
و اما اولین سوال رو خودم میپرسم چون کسی قبل من پست نداده نمیتونم جوابی بده
Battlefield 3 یا Call Of Duty : MW3 ؟