سلام
همه چیز توی عکس مشخص هستش نیازی به توضیح نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
احتمالا باید فیرم ویرش رو آپدیت کنم اما برنامه ای واسه این کار ندیدم
![]()
سلام
همه چیز توی عکس مشخص هستش نیازی به توضیح نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
احتمالا باید فیرم ویرش رو آپدیت کنم اما برنامه ای واسه این کار ندیدم
![]()
سلام .
برای نشان دادن RPM و بافر برنامه AIDA64 Extreme Edition را نصب کنید و از قسمت storage مشخصات هارد معلوم هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بافر رو نشون میده اما چرخش دیسک رو نشون نمیده و اینکه الان اون قسمت زرد رنگ هستش و مشکل داره و همچنین سرعت رایتش روی 60 مگابایت هستش در حالی که هارد دیگه ام با 16 مگ بافر سرعتش روی 110 مگ هستش
با برنامه HD Tune چک میکنم خطایی نمیاره ولی برنامه CrystalDiskInfo این خطا رو نمایش میده
با نرم افزاار hd tune با ورژن 5 اش هم در تب health اروری نیست ؟
نه اما قبلا بود که مربوط به بد سکتور بودش که با برنامه HDD Regenerator حل شدش و 33 تا بد سکتور پیدا کردش و الان وضعیتش Ok هستش اما با این برنامه دیدم این خطا رو داده و سرعت رایت هم خیلی پایین هستش 60 مگ واسه یه هارد 64 مگ بافر باشه پایینه
سلام.احتمالا هاردتون reffer یا fake هست که میتونید به راحتی بفهمید به فروم هارد راهنمایی فروش و خرید نگاه کنید اگه نتونستید بگید راهنمایی کنم ولی اسم تجاری دقیق هارد و ظرفیتشو بنویسید.اگه reffer بوده و بد سکتور افتاده بوده روش نباید با نرم افزار های رایج بد سکتورشو رفع می کردید کار تخصصی بود و هزینه بر.
پس الان در hd tune هیچ اروری نیست
سرعت رید و رایت که به بافر مربوط نمیشه بافر تو کارایی هارد تاثیر نداره تو کارایی کلی سیستم اثر میزاره تو hd tune یک مقدار avg speed زده که قطعا هارد با اون سرعت به دلیل محدودیت هایی که لینک های دیگه ایجاد میکنند کار نمیکنه
شما یک بنچمارگ با hd tune بگیرید و عکسشو بزارید به نظر من هارد مشکلی نداره و سرعت 60mb/s برای هارد شما مناسبه
آره خب اما نسبت به هارد 500 گیگ سیگیت که دارم خیلی سرعتش پایینه یه جورایی نصف هستش
از نوشتن نمی تونم بنچ مارک بگیرم چون تک پارتیشن نیستش ولی سرعت خوندش میشد از بنچ مارک فایل یه عکس گذاشتم
عکس آواتارت Gears of war یادش به خیر
![]()
الان این عکسی که گذاشتی نشون می ده همه چی عادیه .زیاد حساس نشو.بازم برای افزاشی سرعت اگه خیلی ناراحتی اولا هاردتو یه جایی تو کیس بزار که خالیه مثلا زیر دی وی دی رام از زی کولراستفاده کن البته الان باید خیلی گرون و کمیاب باشه.اگر سرعتش مدام در نوسانه از محکم بودن جاش مطمئن شو.
file benchmark نه رو benchmark که در تب دیگست تست کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)