سلام.
بنده دنبال یک لپتاپ تا سقف 2300 هستم. بجز سایز هارد دیسک بقیه موارد یک لپتاپ game مد نظرم هست. یعنی فضای هارد دیسک زیاد برام مهم نیست.
لطفا پیشنهاد بدید.
ممنون از همگی.
سلام.
بنده دنبال یک لپتاپ تا سقف 2300 هستم. بجز سایز هارد دیسک بقیه موارد یک لپتاپ game مد نظرم هست. یعنی فضای هارد دیسک زیاد برام مهم نیست.
لطفا پیشنهاد بدید.
ممنون از همگی.
اگه مشخصات قطعات رو میگفتی میشد بهتر تصمیم گرفت ولی با توجه به حرف شما اچ پی 6C45 به نظرم خوب باشه.v3 571 acer i7 هم خوبه.البته الان قیمتها کشیده بالا چون درهم رفته بالا. بهتره فعلا صبر کنید تا دوباره بیاد پایین.
ببینید بنده قرار هست این لپتاپ رو از کشور انگلستان وارد کنم. فرض کنید سقف هزینه من حدود 400 تا 500 پوند هست. حالا با توجه به قیمت های جهانی بهترین انتخاب چی میتونه باشه؟(منظور من به هیچ عنوان قیمتها در ایران نمیباشد و منظور من قیمت اورجینال هست)
دوست عزيز قيمت اونور رو که ما نداريم! ولي توي اين رنج acer v3 بهترين انتخاب هست.
قیمت دقیقا همون چیزی هست که در وبسایت های رسمی میتونید ببینید.
الان من یک کانفیگ از HP جمع آوری کردم که در لینک زیر میتونید ببینید. به نظر شما این کانفیگ نسبت به قیمتی که داره ارزش داره یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدودا 516 پوند میشه که به پوند 2000 تومانی میشه چیزی حدود 1100 . آیا این کانفیگ با این قیمت ارزش داره؟
اره داداش مي ارزه ولي نهايت ميتوني بازيهارو روي متوسط اجرا کني....
یعنی GeForce 630 و 8GB رم + نسل سوم Intel Core I5 برای اجرای یه بازی کمه؟؟اره داداش مي ارزه ولي نهايت ميتوني بازيهارو روي متوسط اجرا کني....
پیشنهاد تون چی هست؟
630 يه کارت متوسط حساب ميشه... رم و cpu خوبه اين بنچنمارک رو نگاه کن
وقتي فريم به زير 20 برسه بازي لگ پيدا ميکنه... البته اگه تنظيمات بازيها رو بزاري روي کم يا متوسط که نبايد مشکلي باشه....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان گرافيک 650 و 660 جزو بهترين گرافيک ها هستن که تفاوتشون با اين کارت حدود 15 تا 20 فريم با 630 هست.....
پيشنهادم اينه از اونور برات يه hp dv6t-7000 بيارن با کارت گرافيک 650m و cpu i5 ....
البته اگه بازي برات خيلي مهم هست وگرنه که همون سيستمي که خودت انتخاب کردي خوب هست.
Last edited by hasanoooooooo; 17-12-2012 at 14:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)