با سلام .دیروز میخواستم دی وی دی رایت کنم با imgburn یه چند تا پوشه زدم تو برنامه بره واسه رایت بعدش 3 تا پیغام داد و دی وی دی رایت نشد الان دی وی دی درایوم به جز سی دی هیچی نمیخونه .ممنون از کمکتون.لطفا راهنمایی کنید .خیلی ممنون
با سلام .دیروز میخواستم دی وی دی رایت کنم با imgburn یه چند تا پوشه زدم تو برنامه بره واسه رایت بعدش 3 تا پیغام داد و دی وی دی رایت نشد الان دی وی دی درایوم به جز سی دی هیچی نمیخونه .ممنون از کمکتون.لطفا راهنمایی کنید .خیلی ممنون
فکر نکنم بلایی سر dvd شما اومده باشه چون با رایت یه فایل بلایی سر dvd writer نمیاد
خیلی ممنون.ولی اره من هیچ کاری نکردم فقط چند تا ارور داد یه سری عدد نوشت و بعد از اون دیگه dvd نمیخونه ولی cd میخونه.
شما توی safe mod هم یه تست کنین ببینید باز هم همین مشکل رو دارید؟
اصلا وقتی سیستم بوت میشه باز هم مشکل داره یعنی فقط از طریق فلاش میتونم ویندوز نصب کنم ! ولی سی دی رو با سرعت بالا میخونه ! فکر کنم مشکل فریمور باشه ؟ ولی تو اینترنت گشتم فریمور پیدا نکردم ؟ مدل درایوم : PIONEER DVD-RW DVRTD11RS بازم ممنون
Last edited by farzam_smi; 16-12-2012 at 11:23.
کسی نیست جواب بده ؟ لطفا جواب بدین .
از یکی از دوستام پرسیدم گفت اگه ویندوز عوض کنه درست میشه.درست و غلطش رو نمیدونم اگه هیچ راهی نداری میخوای این راه رو هم یه تست بزن ببین چی میشه؟
دو بار نصب کردم نشد
خب احتمالا dvd مشکل پیدا کرده.هرچند خیلی عجیب به نظر میرسه ولی اگه تونستی به یه تعمیرکار نشون بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)