دوستان
میخواستم گوشیمو ببرم بفروشم که با جعبه دزدیدنش
راهی برای پیگیری ندارم ؟
دوستان
میخواستم گوشیمو ببرم بفروشم که با جعبه دزدیدنش
راهی برای پیگیری ندارم ؟
اگه شماره سریال رو دارین میتونین اقدام کنین در غیر این صورت مگر از طریق شناسایی خود سارق با استفاده از چهره نگاری اقدام کنین.موفق باشین
با همون شماره سریال پیگیری کنید.// ضمنا اگه تو شهرتون جاهایی هست که گوشی دست ۲ میخره بسپرید اگه گوشی با همون مشخصات آوردن واسه فروش ، شماره بذارید سریع باهاتون تماس بگیرن. یا حداقل یه ردی ازش (سارق احتمالی) داشته باشن، مثلا قیافه یا شماره تلفن!
درسته
اما من یه بار گوشیمو دزدیدن هنوز که هنوزه پیداش نکردم بیخیال شی بهتره![]()
شما وقتی جعبه گوشی رو هم ندارین چطوری میخواین ثابت کنید گوشی مال خودتونه؟! فکر نمیکنم با IMEI بشه کاری کرد.
قیدشو بزنی خیلی راحت تری مردم دزدو میگیرن تحویل میدن دستشون به جایی بند نیست !
فاکتورش رو دارمشما وقتی جعبه گوشی رو هم ندارین چطوری میخواین ثابت کنید گوشی مال خودتونه؟! فکر نمیکنم با IMEI بشه کاری کرد.
سلام دوست عزیز امیدوارم از نطر من که گفتم قید گوشیتو بزنی ناراحت نشده باشی چون به هر حال از دست دادن مال سخته ولی باید بگم فاکتور وقتی به دردت میخوره که شکایت کنی و خوش شانس باشی و دزده موقع دزدی های بعدی دستگیر بشه و گوشیت کشف بشه که دعا میکنم همه این اتفاقات خوب بیفته و به گوشیت برسی
خیر دوست من ناراحت نشدم
ولی دوستم شکایت کرد.قاضی ازش فاکتور میخواست
داشتن جعبه که دلیل بر مالکیت نمیشه.فاکتور جزو اسناد مثبته هستش و رسمی تره
سلام.
از سیستم ایران زیاد خبر ندارم اما تو کویت کسی که گوشیش سرقت میشه به پلیس خبر میده .
بعد میره از نمایندگی یا شرکتِ موبایلی که ازش سیم کارت گرفته بوده فرکانس گوشی رو میگیره و میده به پلیس و پرونده تشکیل میشه چون هر موبایلی یک فرکانس مخصوص به خودش داره که فقط شرکتِ سازنده و نمایندگی و شرکتِ موبایل ازش خبر داره.
بعد پلیس به شرکتهای موبایل ابلاغ میکنه که فلان گوشی با این فرکانس سرقت شده تا به محض روشن شدن گوشی و ردیابیِ فرکانسش به پلیس خبر میدند و پلیس به طرف زنگ میزنه و ازش میخواد که به کلانتری مراجعه کنه و با بازجوئیش مشخص میشه که سارق کی بوده .
گاهی اوقات ظرفِ دو سه روز پیدا میشه .
اگر هم پلیس دید طرف نمیاد کلانتری ,با استفاده از ردیابی روی دکلهای آنتن , یا gps پیداش میکنند و میگیرنش .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-12-2012 at 03:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)