تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کاغذ کتد یا گلاسه برای پرینتر جوهر افشان ؟

داره خودمونی میشه hamoon64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض کاغذ کتد یا گلاسه برای پرینتر جوهر افشان ؟

سلام
    دوستان بنده قصد خریداری کاغذ برای پرینتر جوهر افشان دارم اما بین این دو گیر کردم. قیمت بسته 100 تایی کاغذ گلاسه 130 گرم حدود 1500 تومن از قیمت بسته 100 تایی کاغذ کوتد 128 گرمی هست. من برای چاپ کاور دی وی دی می خوام از این کاغذا استفاده کنم. در حال حاظر هم کوتد 128 استفاده می کنم و مشکلی ندارم و راضیم. آیا کاغذ گلاسه بهتره برای اینکار؟ آیا مقدار رنگ استفاده شده برای جاپ روی کاغذ کتد و گلاسه فرقی داره یا تنها از نظر کیفیت تفاوت وجود داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سوال دیگه اینکه چاپ روی کاغذ کتد 108 گرم با چاپگر جوهرافشان خوب در میاد؟ یعنی رنگ ها از اون طرف کاغذ نمی زنن بیرون؟

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلاه دوست عزیز
    چاپ رو کاغذ گلاسه براق و زیبا می شه ولی رو کاغذ کوتد اونقدر براق نمیشه چون جنسش شبیه کاغذ تحریر هست اما با کیفیت تر و ضخیم تر.
    اما قیمت گلاسه بیشتر از کوتد هست.
    مقدار رنگ استفدا شده بستگی به نوع تنظیمات چاپ داره اما به طور کلی فکر می کنم با مصرف رنگ کمتر رو کاغذ گلاسه نتیجه بهتری بگیرید.
    البته بستگی به کیفیت کاغذ تون هم داره.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    بله می دونم براق میشه روی گلاسه و روی کتد براق نمیشه. اما شنیدم که میگن برای جوهر افشان بهتره کتد استفاده بشه. درسته؟
    سوال دوم یعنی کیفیت چاپ جوهر افشان روی کتد 108 گرم هم اگر توضیحی دارین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من در مورد اینکه کتد بهتره چیزی نشنیدم. و به نظر منطقی هم نیست مگر اینکه دلیلی داشته باشه.
    به نظرم کیفیت چاپ در حالت کلی رو گلاسه خیلی بهتره. مگر اینکه مدل هایی خاصی اینطور نباشه. باید هر دو رو تست کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کتد رو تست کردم، کیفیتش برام مناسب بوده. برای کاور دی وی دی ازش استفاده می کنم. فکر می کنم همین کتد کافی باشه. اما کتد 108 گرم مشکلی ایجاد نمی کنه؟ رنگ ها از پشت کاغذ معلوم نمیشن؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کتد برای چاپ یک رو خوب هست اما اگر بخواین روش دو رو چاپ کنید، شاید بهتر باشه گرم های بالاتر امتحان کنید،
    اگر منظورتون اینه که رنگ ها روش پخش نمی شن، خیر پخش نمشن اما این بستگی داره به تنظیمات چاپ شما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •