تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: فکر کنم بایوس را پروندم

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض فکر کنم بایوس را پروندم

بایوس ماین همش توی اور کلاک ها همش هنگ میکرد به فکرم رسید همون ورزن رو دوباره نصب کنم شاید درست شه پی دی افش رو دانلود کردم که ببینم چجوری باید این کار را انجام بدم شروع کردم کار رو بعد از انجام یه سری کار که توی وینذوز طبق پی دی اف قرار بود انجام بشه انجام اشد سیستم ری استارت شد گفته بود که فایل بایوس رو روی فلش بزیزیم منم ریخته بودم ولی دیگه فلش رو نشناخت و حالا هم روشن میشه ولی هیچ تصویری نداره حتی لوگوی مین هم نمیاد چه شه چیکار کنم درست شه دارم سکته میکنم 250هزارتومان را به باد ندادم که یعتی راه برگشت داره درست شه اگه درست میشه میشه بگید چقدر هزینه داره

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بایوس ماین همش توی اور کلاک ها همش هنگ میکرد به فکرم رسید همون ورزن رو دوباره نصب کنم شاید درست شه پی دی افش رو دانلود کردم که ببینم چجوری باید این کار را انجام بدم شروع کردم کار رو بعد از انجام یه سری کار که توی وینذوز طبق پی دی اف قرار بود انجام بشه انجام اشد سیستم ری استارت شد گفته بود که فایل بایوس رو روی فلش بزیزیم منم ریخته بودم ولی دیگه فلش رو نشناخت و حالا هم روشن میشه ولی هیچ تصویری نداره حتی لوگوی مین هم نمیاد چه شه چیکار کنم درست شه دارم سکته میکنم 250هزارتومان را به باد ندادم که یعتی راه برگشت داره درست شه اگه درست میشه میشه بگید چقدر هزینه داره
    بایوس مین به مشکل خورده ببرید بیرون با پروگرمر براش بایوس بریزن تا درست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •