همونطور که همیشه تو این تاپیک گفته شده، کلاس زیان بهترین روش برای یاد گرفتن زبان هست. چون لغت، گرامر، مکالمه و همه اینها را با هم آموزش می ده.
زبان یاد گرفتن هدف نمی خواد. فقط علاقه می خواد. من خودم زبان فرانسه را 3 سال و نیم خوندم. بدون اینکه هیچ انگیزه ای داشته باشم یا حتی اینکه به دردم بخوره. فقط برای اینکه وقتی این زبان را شروع کردم دوست داشتم ادامه بدم و ادامه دادم. فقط علاقه ام باعث شد که این زبان غیر انگلیسی را ادامه بدم و نه هیچ چیز دیگه. انگلیسی که کلا بحثش جداست. شما در این زمانه الزاما باید زبان انگلیسی بلد باشید وگرنه کارتون راه نمیفته. هر جای دیگه دنیا به جز ایران که بخواین برین ، انگلیسی به درد می خوره. در خود ایران هم هر کاری که بخواید انجام بدید و توش موفق باشید، دانستن زبان انگلیسی خیلی بهتون کمک می کنه. پس روی انتخاب هدف فکر نکیند. فکر کنید که باید و حتما زبان بلد باشید.
در مورد مثالتون که بچه ها چه جوری زبان یاد می گیرن: قبول دارم که بچه ها به خاطر اینکه در محیط هستند و می شنوند زبان را یاد می گیرند. ولی اگه دقت کرده باشید، حرف زدن بچه ها همیشه غلطه. جای فعل و فاعل را اشتباه می گن، افعال را غلط صرف می کنند و .. . اگه که بچه ها با شنیدن زبان یاد می گرفتن که چه احتیاجی به مدرسه رفتن داشتن؟؟!!!!
شما اگه چندین سال زبان خونده باشی، بعد بری جایی زندگی کنی که آن زبان را حرف بزنند در زمان کم خیلی پیشرفت می کنید چون اصولش را بلد هستید. ولی اگه چیزی بلد نباشید، زندگی کردن در کشور دیگه هم کمکی نمی کنه.
حالا نظر من اینه که در این 8 ماهی که وقت دارید، یکی از کلاس زبانهای معروف را انتخاب کنید و کلاسهای ترمیک- فشرده اسم بنویسید.
می دونم که کیش و کیش ایر کلاسهای هر روز در هفته داره. موسسه سفیر هم کلاسهای 3 روز در هفته روزی سه ساعت داره. کانون زبان هم خوبه. فقط کند جلو میره. هر ترم سه ماه که به کار شما نمیاد.
یاد گرفتن زبان، زمان نداره، واقعا نمیشه گفت که چقدر طول می کشه که زبان را کامل یاد بگیرید. من خودم هر چقدر جلوتر میرم ،می فهمم هنوز خیلی مطالب هست که من بلد نیستم. با اینکه بیشتر از 12 سال مداوم کلاس زبان رفتم، فیلم دیدم، نوشتم و ... . پس شما فعلا شروع کنید. هر جا رسیدید که متوجه شدید بیشتر از این دیگه به دردتون نمی خوره، با همون قدر کارتون راه میفته، دیگه ادامه ندید. اینجا اون نقطه ای که شما می تونید بگید زبان بلدید و کاملا شخصیه
موفق باشید