تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: *@*@*@* Useful Posts Collection *@*@*@*

اگه نباشه جاش خالی می مونه www.babakebadi.com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از شما
    ولی من منظوزم چیز دیگری بود
    اگر نه من خودم یک دوره زبان مبتدی تا پیشرفته لینگافون را با نوار هاش خوندم چیزه زیادی بهم یاد نداد
    یعنی اصلا مکالمه ام پیشرفتی نداشت
    فقط دایره لغاتم زیاد شد
    و اینکه من علاقه ایی به کلاس زبان رفتن ندارم
    وقت تلف کردنه
    توی خونه دنبال یک برنامه مناسب میگردم و اینقدر هم حریف خودم میشم که بنشیم درس بخونم
    سلام
    اگر واقعا حريف خودشان مي شويد كه مطمئنم مي شويد

بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه
    يك دستگاه ضبط و پخش يا كامپويتر
    يك مكالمه، يا فيلم مستند بهمراه Script
    گوش كردن جمله به جمله
    تكرار و ضبط صداي خودتان قدم به قدم
    حالا بدون نگاه كردن به متن
    Summary هر آنجه كه شنيديد
    ضبط و تكرار
    گوش كردن صداي خودتان،‌اصلاح تلفظ، لهجه و حفظ كردن جملات پر كاربرد
    هر جا سوال داشتنيد يادداشت
    سوال از استاد يا از p30world

موفق باشيد

بابك عبادي

2. 2 کاربر از www.babakebadi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    بهترین برنامه های ماهواره به زبان انگلیسی برای تقویت Listening ‌ کدامها هستند. اخبار BBC بهتر است یا CNN (البته می دانم یکی انگلیسی و دیگری آمریکایی است) ولی کدام را توصیه می کنید برای کسی که به عنوان یک تازه کار می خواهد با صدای انگلیسی آشنا شود و به غیر از اخبار دیگر چه برنامه هایی را می شناسید. نام و کانال مربوط را هم اگر می دانید بنویسید.

با سپاس فراوان
    بدرود
    بهترين راه براي تقويت زبان انگليسي، استفاده از منابع قابل تكرار است، تا هر دفعه كه گوش مي كنيد بتوانيد عمق يادگيري را افزايش دهيد، البته گوش كردن به اخبار مفيده، ولي اگر منابع شنيداري شما از نوع ضبط شده و قابل تكرار باشند، مي توانيد با گوش كردن چندين بار يك متن، توانايي خودتان را به سطح بالاتري برسانيد، خيلي از عزيزان سالهاست كه اخبار گوش مي كنند و يا فيلم هاي زبان اصلي بدون زير نويس مي بينند، ولي در سطح خاصي ار درك متوقف شده اند، و عادت كرده اند كه درصدي از آنچه مي شنوند و نمي فهمند را ناديده بگيرند.

منبع صوتي قابل تكرار
    گوش كردن و تكرار كردن براي 5 بار
    خواندن متن
    بستن متن
    گوش كردن و تكرار كردن براي 2 بار
    باز كردن متن
    مقايسه متن با آنچه فرموديد
    معني كردن متن
    مشخص كردن سوالات
    پرسيدن از p30word

اين متد موثر تره دوست من

موفق باشيد

بابك عبادي

4. این کاربر از www.babakebadi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    بهترین برنامه های ماهواره به زبان انگلیسی برای تقویت Listening ‌ کدامها هستند. اخبار BBC بهتر است یا CNN (البته می دانم یکی انگلیسی و دیگری آمریکایی است) ولی کدام را توصیه می کنید برای کسی که به عنوان یک تازه کار می خواهد با صدای انگلیسی آشنا شود و به غیر از اخبار دیگر چه برنامه هایی را می شناسید. نام و کانال مربوط را هم اگر می دانید بنویسید.

با سپاس فراوان
    بدرود
    بهترين راه براي تقويت زبان انگليسي، استفاده از منابع قابل تكرار است، تا هر دفعه كه گوش مي كنيد بتوانيد عمق يادگيري را افزايش دهيد، البته گوش كردن به اخبار مفيده، ولي اگر منابع شنيداري شما از نوع ضبط شده و قابل تكرار باشند، مي توانيد با گوش كردن چندين بار يك متن، توانايي خودتان را به سطح بالاتري برسانيد، خيلي از عزيزان سالهاست كه اخبار گوش مي كنند و يا فيلم هاي زبان اصلي بدون زير نويس مي بينند، ولي در سطح خاصي ار درك متوقف شده اند، و عادت كرده اند كه درصدي از آنچه مي شنوند و نمي فهمند را ناديده بگيرند.

منبع صوتي قابل تكرار
    خواندن متن
    بستن متن
    باز كردن متن
    معني كردن متن
    مشخص كردن سوالات
    پرسيدن از p30word

اين متد موثر تره دوست من

موفق باشيد

بابك عبادي

6. این کاربر از www.babakebadi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش میکنم جواب سوالمو بدید ... چون شدیدا دنبال جوابش هستم ...
    این تابستونو کلا میخوام بچسبم به زبان پس یه راه درست رو به من پیشنهاد کنید که خودم راه اشتباه نرم و وقتم تلف نشه ... یه راهی که واقعا جواب بده ...
    با تشکر

شما بايد بيش از يك تابستان براي اين هدف زجمت بكشيد، روزي 1 ساعت 15 ماه از صفر تا پيشرفته، روزي 3 ساعت 6 ماه از صفر تا پيشرفته، همينطور كه مي بينيد مهارت ها زياد از قوانين رياضي پيروي نمي كنند.

براي تقويت ترجمه بايد اول از همه گرامر، لغت معني و همينطور Reading skills‌ خودتان را بهتر كنيد،
    تفاوت هست بين ترجمه و درك مطلب، يك مترجم علاوه بر درك مطلب قوي، بايد در برگرداندن جملات به زبان فارسي به شكل روان نيز مهارت داشته باشد، مدتي مترجم شبكه 4 بودم و گاهي دقايقي طول مي كشيد كه يك جمله ساده را به زيباترين و ساده ترين شكل بتوانم بازسازي كنم، در حقيقت بيشتر از اينكه در درك جملات مشكل داشته باشم، مشكلم اين بود كه چگونه فارسيش كنم كه ديگران به راحتي من بتونند اصل پيام را درك كنند.

براي تقويت مكالمه
    سريعترين و بهترين روش اينه كه يك مدرس خصوصي انگليسي بگيريد كه روزي 3 ساعت با شما بشينه و فقط شما را وادار به صحبت كردن كنه و در عين حال تمامي اشتباهات شما را با تكرار و تكرار و اخطار و اخطار و لبخند و يادداشت بر طرف كنه.

بايد مدرس شما آنقدر دلسوز باشه كه تمامي گرامرها را به شكل كاربردي از شما بخواد و در صحبت كردن طيف وسيعي از لغت ها را درگير كنه

اگر مدرس خصوصي مقدور نيست، بهترين متد روش لابراتواره كه در همين تاپيك توضيح دادم، به پست قبلي من نگاه كنيد،

موفق باشيد

بابك عبادي

8. 2 کاربر از www.babakebadi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام!

بیا برات تمام راهنمایی های حرفه ای ها رو جمع کردم ... فکر کنم نه تنها به درد شما بخوره بلکه به درد خیلیا مثه خودمم میخوره !!!

را راهنمایی های دوست عزیزم seymour جان رو برات نقل قول میکنم ، شاید به دردت بخوره :
    زبان یاد گرفتن یه راه مشخص داره و اونم کلاس رفتن ... روش های دیگه مثل خودآموزی و نرم افزار و اینا ، شاید واسه 80% آدما به خوبی جواب نمیدن ..
    بطور کلی در مورد یادگیری با استفاده از Cd و اینا (=خودآموزی) چند خط میگم :

ماشینی کردن و فرموله کردن آموزش زبان ، خیلی وقتها مفید نیست .. اکثر این Cd های آموزش زبان ، بدرد تمرین کردن می خورن ، نه یادگیری ... اینا باعث میشن که شما هی تکرار کنید و هی تکرار کنید .. اما لزوما چیز جدیدی یاد نمی گیرید ... ضمن اینکه یادگیری ، یه پروسه معناداره : یعنی شما با طوطی فرق دارید و باید بفهمید که یه جمله ، چرا و چطوری بوجود آمده ... بنابراین تمرین و تکرار ، کافی نیست ؛ شما نیاز به معلم دارید .

مشکل نرم افزاری مثل رزتا استون و خیلی نرم افزارهای مشابه همینه ... تبلیغ اینا بعنوان " نرم افزار واسه یادگیری زبان " ، فقط واسه سود فروشنده هستن ... شما اینو می خرید و انتظار دارید زبان یاد بگیرید .. در صورتی که هدف این نرم افزار در بهترین حالت اینه که مکمل کلاس باشه ...

این نرم افزارها در مقابل رفتن به کلاس زبان هیچ هستند .. اونجا شما انگیزه بیشتری دارید و مستعد یادگیری هستید و مطمئنا پیشرفتتون چندین برابر خواهد بود ... بخصوص این حرف در مورد دوستانی که زبانشون در حد متوسط به پایینه (=99% کاربران) صدق می کنه ...
    چندین بار در مورد اینطور روش ها بحث شده ... خلاصه اش اینه که بهتره آدم بره کلاس ... یا اینکه بصورت کلاسیک خودآموزی کنه (مطالعه کتابهای آموزشی و اینا) ... احتمال جواب گرفتن از اینطور روش ها زیاد نیست ...
    اگه قرار بود علاقه مند شدن به زبان ، با یه فرمول و یه توصیه میسر باشه که الان همه علامه زبان بودن ... نکته زبان یاد گرفتن همینه ... باید زحمت بکشی ، و راه میانبر و خوش منظره وجود نداره ! ...
    مکررا بحث شده ... زبان نیاز به زمان داره ..

من برحسب تجربه می تونم پیش بینی کنم که شما در عرض 14 ماه می تونی از 0 درصد برسی به 20 درصد ... باز بر حسب تجربه اگه شما در حد 40 درصد باشی ظرف 14 ماه میشی 50 درصد ... (هرچی جلوتر بری سخت تر میشه)

هیچ روشی نیست که بتونه معجزه کنه ...
    چیزی که مهمه اینه که شما زحمت بکشی ، وگرنه به جرات میگم آموزشگاه با آموزشگاه انقدر فرقی نداره ، اگه زحمت نکشی ... 80% اینایی که میرن آموزشگاه آخرش حتی زبانشون در حد متوسط هم نمیشه ؛ این به معنای بد بودن آموزشگاه نیست ؛ به معنای اینه که آموزشگاه نمی تونه معجزه کنه ؛ چون زبان یه مقوله ایه که آموختنش نیاز به تلاش زیاد در طول زمان طولانی داره ..

و ضمنا : استعداد به تنهایی کافی نیست ("موفقیت یعنی 90% پشتکار و 10% استعداد "؛ فکر کنم از ادیسونه این جمله!)
    اگه واقعا شما در حدی هستی که می تونی در مورد مسایل "روزمره"(و نه تخصصی) انگلیسی صحبت کنی (=5% تمام کسانی که در ایران کلاس زبان میرن -از نظر من) ، احتمالا این کلاس ها بدردت نخورن ... من با خیلی از دوستانی که این دوره های فشرده رو رفته ان (چه در کلاس - چه تدریس خصوصی) صحبت داشته ام در این مورد ...

و اگه هم اینطوری نیست(در اون سطح نیستی) ، اما بهرحال احساس می کنی که استعدادش رو داری ، باز کلاس های معمولی بیشتر بدرد شما می خوره ... زبان یه چیزیه که به زمان نیاز داره ...
    کلاس اصله ، اگه نخوای بری ، دیگه به نظر من که فرقی نداره چه نرم افزاری استفاده کنی و همه شون در یه سطحن (=متوسط)... یعنی شما اگه نخوای از جاده هراز و چالوس و فیروزکوه بری شمال ، دیگه فرقی نداره از کدوم جاده خاکی و فرعی بری ...

اگه زبان رو همونطور که گفتی "خیلی" دوست داری ، پس یعنی "حوصله " اش رو داری ... پس باید کلاس بری ... اگه حوصله کلاس رو نداری ، پس اونقدرها هم دوستش نداری ...

همه دوست دارن فوتبال ببینن ، مهم اینه که کی حوصله داره فوتبال بازی کنه ... (IMO)
    اینا رو هم دوست عزیزمون بابک عبادی گفتن :
    اگر به دنبال نرم افزار خوبي هستيد در اين زمينه Learn to speak english حرفي براي گفتن داره
    همينطور پيشنهاد مي كنم به جاي نرم افزار، برين سراغ كتابهاي خوبي مثال new person to person يا همينطور كتابهاي Audio book كه در همين انجمن بسيار هست
    موفق باشيد
    بابك عبادي
    اينقدر وسواس متد نداشته باش، شروع كن، شروع مهمتر از اين همينه
    همه اين متدها بهر حال موثر هستند و موفق ، اين شما هستيد كه مهمترين عامل موفقيت هستين،‌ انگيزه، هوشياري، اراده و صبر ، اين ها را داشته باشيد با هر متدي موفق مي شين
    وسايل تسريع كننده موفقيت هستند، و شما تعيين كننده موفقيت
    موفق باشيد
    بابك عبادي
    شما بايد بيش از يك تابستان براي اين هدف زجمت بكشيد، روزي 1 ساعت 15 ماه از صفر تا پيشرفته، روزي 3 ساعت 6 ماه از صفر تا پيشرفته، همينطور كه مي بينيد مهارت ها زياد از قوانين رياضي پيروي نمي كنند.

براي تقويت ترجمه بايد اول از همه گرامر، لغت معني و همينطور Reading skills‌ خودتان را بهتر كنيد،
    تفاوت هست بين ترجمه و درك مطلب، يك مترجم علاوه بر درك مطلب قوي، بايد در برگرداندن جملات به زبان فارسي به شكل روان نيز مهارت داشته باشد، مدتي مترجم شبكه 4 بودم و گاهي دقايقي طول مي كشيد كه يك جمله ساده را به زيباترين و ساده ترين شكل بتوانم بازسازي كنم، در حقيقت بيشتر از اينكه در درك جملات مشكل داشته باشم، مشكلم اين بود كه چگونه فارسيش كنم كه ديگران به راحتي من بتونند اصل پيام را درك كنند.

براي تقويت مكالمه
    سريعترين و بهترين روش اينه كه يك مدرس خصوصي انگليسي بگيريد كه روزي 3 ساعت با شما بشينه و فقط شما را وادار به صحبت كردن كنه و در عين حال تمامي اشتباهات شما را با تكرار و تكرار و اخطار و اخطار و لبخند و يادداشت بر طرف كنه.
    بايد مدرس شما آنقدر دلسوز باشه كه تمامي گرامرها را به شكل كاربردي از شما بخواد و در صحبت كردن طيف وسيعي از لغت ها را درگير كنه
    اگر مدرس خصوصي مقدور نيست، بهترين متد روش لابراتواره كه در همين تاپيك توضيح دادم، به پست قبلي من نگاه كنيد،
    موفق باشيد
    بابك عبادي

منبع صوتي قابل تكرار
    خواندن متن
    بستن متن
    باز كردن متن
    معني كردن متن
    مشخص كردن سوالات
    پرسيدن از p30word

اين متد موثر تره دوست من
    موفق باشيد
    بابك عبادي
    سلام
    اگر واقعا حريف خودشان مي شويد كه مطمئنم مي شويد

بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه
    گوش كردن جمله به جمله
    ضبط و تكرار

موفق باشيد

بابك عبادي
    قاصدك،‌نصرت، روش اعجاب انگيز X همه مي توانند مفيد باشند، در حقيقت تغيير متد و يا استفاده از انواع متد ها تاثير معني داري در پيشرفت نمي گذارد، زيرا كه تمامي اين متد ها به شكل خودخوان استفاده مي شوند، و مهمترين ضعف روش خودخوان، عدم وجود زمان بندي و عادت مطالعه در استفاده كنندگان است، شايد تنها فايده اي كه مدرسين زبان، از جمله خودم براي شاگردان داريم، همين ايجاد احساس مسوليت و بازپرسي است، كه دانشجويان را وادار به انجام تكاليفشون مي كنه. اگر شما جزو معدود افرادي باشند كه نسبت به تصميماتشان مسئول و منظم هستند، و به قول معروف مي دانند چطور زمانشان را مديريت كنند، ديگر فرقي نمي كند كه از كدام متد استفاده كنيد.

موفق باشيد
    بابك عبادي
    در ضمن هر متدي كه به تازگي ايجاد مي شود، لااقل 2 سال طول مي كشد كه درصد موفقيت آن قابل ارزيابي باشد.
    براي شاگردان مبتدي منابع زير را استفاده كنند:

براي تقويت Listening‌ : كتاب New person to Person بعلاوه كتاب Teachers book‌
    براي تقويت گرامر : common mistakes in english‌ روزي 2 صفحه اش را انجام بدن كافيه
    براي تقويت Reading: افراد مبتدي بهتره به همان خواندن New person to person‌ فعلا اكتفا كنند و سعي كنند Listening‌ و Speaking را در وهله اول بالا بكشن، بعد از كتابهاي IELTS Cambridge يا Barrows‌ براي تقويت Reading ‌ استفاده مي شه.
    براي تقويت لغت معني : 3 جلد كتابهي Vocabulary‌ انتشارات Long man‌ از مقدماتي تا پيشرفته بعد هم كه به سطح پيشرفته رسيدن،‌كتاب 504 خوبه

موفق باشيد

راستي CD نصرت را بعضي از شاگردان در ماشين گوش مي كنند و خودم هم بررسي كردم،‌در كل مي تونم بگم اگر هدف تقويت Listening‌ باشه، اين CD ها خوب جواب مي ده، ولي اگر هدف تقويت Speaking باشه، مفيد نيستند.

البته تمام اين ها نظر منه

يكبار ديگر موفق و شاد باشيد

بابك عبادي
    كتابهاي New person to person‌ دو جلد آبي و قرمز دارند، اين كتابها به روش Occasional كار مي كنند، يعني شما را براي موقعيت هاي مختلف آماده مي كنند، اتفاقا من نيز از اين كتابها براي تمرين Listening‌ استفاده مي كنم. ولي اين كتابها نياز شما را در Speaking‌ برآورده نمي كنند، جون از صحبت هاي روزمره در مورد خريد، رستوران و ... فرا تر نمي رن.

به عبارت ديگر اين كتابها جاي Family album را پر نمي كنند.

موفق باشيد
    به فكر تغيير متد نباشين، به فكر تمام كردن انگليسي باشيد، همين متد را اگر دوست داري ادامه بده، متد زياد مهم نيست،‌مهم اينه كه كار كنيد، همه اينها راه هاي رسيدن به خداست!! فرق نمي كنه كدوم را داشته باشي، كمي سريع تر يا كند تر مهم نيست، در ثاني اين متد از سريع ترين متدهاست

شاد و موفق باشيد
    خودخوان زبان خواندن، نياز به زمان بندي و لااقل سطح متوسط دارد، اگر واقعا در حدود يك خورده بالاتر از مبتدي هستين، بهتره يك كلاس ثبت نام كنين،‌ تا يكي باشد كه اشتباهاتتون را به شما گوش زد كنه و گرامر ها را خوب براتون جابنداره، با شما صحبت كنه و ترس شما را از صحبت كردن بگيره، و همينطور لهچه و تلفظ شما را اصلاح كنه

كلاس خصوصي يا عمومي ثبت نام كنين

موفق باشين
    بهترين راه براي حفظ كردن لغت خاطره سازي با لغت هاست، براي هر لغت يك داستان كوتاه تجسم كنيد، سعي كنيد داستان ها در مورد آرزوهاتون باشه كه براتون جذاب باشه

بعنوان مثال، اگر لغت Interesting‌ (جذاب) را قراره حفظ كنيد، و مثل من آدم چاقو شكمويي باشيد، يك عالمه شكولات هاي كاكاويي را مجسم كنيد كه داريد بهوش نگاه مي كنيد و آرام زمزمه مي كنيد " Interesting"

مهمتر از يادگيري يك لغت اينه كه بتونين آن را به ياد بياريد، خيلي لغت ها را مي دونيم كه نوك زبانمان هستند، براي اينكه يادآوري شما بهتر بشه، بايد معني فارسي از لغت يا Synonym‌ انگليسي آن را نوشته ، سعي كنيد با خواندن آن ، خود لغت را بفرماييد،‌

نكته سوم اينكه كه يادگيري توزيعي بهتر از فشرده است، اگر قراره روزي 15 لغت ياد بگيريم كه خيلي هم زياد نيست، خوب چرا 3 وعده 5 تايي لغت ميل نمي فرماييد!
    در هر وعده 5 لغت وعده گذشته را نيز به روش فارسي يا Synonym از خودتان بپرسين

مثل اينكه امروز زيادي شكمو شدم

به اميد روزي كه شما انگليسي تان كامل بشه، من هم دوباره لاغر بشم!

موفق باشيد

بابك عبادي
    این جملات Archi_girl می باشد :
    برای سریع یاد گرفتن ، شما باید به قولی بمباران زبان بشین
    یعنی هر روز روزی 4-5 ساعت در محیطی باشید که انگلیسی بشنوید و انگلیسی حرف بزنید. در این صورت خیلی سریعتر یاد می گیرید.
    برای قوی شدن مکالمه من صحبت کردن و گوش دادن زیاد
    موفق باشید
    همونطور که همیشه تو این تاپیک گفته شده، کلاس زیان بهترین روش برای یاد گرفتن زبان هست. چون لغت، گرامر، مکالمه و همه اینها را با هم آموزش می ده.
    زبان یاد گرفتن هدف نمی خواد. فقط علاقه می خواد. من خودم زبان فرانسه را 3 سال و نیم خوندم. بدون اینکه هیچ انگیزه ای داشته باشم یا حتی اینکه به دردم بخوره. فقط برای اینکه وقتی این زبان را شروع کردم دوست داشتم ادامه بدم و ادامه دادم. فقط علاقه ام باعث شد که این زبان غیر انگلیسی را ادامه بدم و نه هیچ چیز دیگه. انگلیسی که کلا بحثش جداست. شما در این زمانه الزاما باید زبان انگلیسی بلد باشید وگرنه کارتون راه نمیفته. هر جای دیگه دنیا به جز ایران که بخواین برین ، انگلیسی به درد می خوره. در خود ایران هم هر کاری که بخواید انجام بدید و توش موفق باشید، دانستن زبان انگلیسی خیلی بهتون کمک می کنه. پس روی انتخاب هدف فکر نکیند. فکر کنید که باید و حتما زبان بلد باشید.

در مورد مثالتون که بچه ها چه جوری زبان یاد می گیرن: قبول دارم که بچه ها به خاطر اینکه در محیط هستند و می شنوند زبان را یاد می گیرند. ولی اگه دقت کرده باشید، حرف زدن بچه ها همیشه غلطه. جای فعل و فاعل را اشتباه می گن، افعال را غلط صرف می کنند و .. . اگه که بچه ها با شنیدن زبان یاد می گرفتن که چه احتیاجی به مدرسه رفتن داشتن؟؟!!!!

شما اگه چندین سال زبان خونده باشی، بعد بری جایی زندگی کنی که آن زبان را حرف بزنند در زمان کم خیلی پیشرفت می کنید چون اصولش را بلد هستید. ولی اگه چیزی بلد نباشید، زندگی کردن در کشور دیگه هم کمکی نمی کنه.

حالا نظر من اینه که در این 8 ماهی که وقت دارید، یکی از کلاس زبانهای معروف را انتخاب کنید و کلاسهای ترمیک- فشرده اسم بنویسید.
    می دونم که کیش و کیش ایر کلاسهای هر روز در هفته داره. موسسه سفیر هم کلاسهای 3 روز در هفته روزی سه ساعت داره. کانون زبان هم خوبه. فقط کند جلو میره. هر ترم سه ماه که به کار شما نمیاد.

یاد گرفتن زبان، زمان نداره، واقعا نمیشه گفت که چقدر طول می کشه که زبان را کامل یاد بگیرید. من خودم هر چقدر جلوتر میرم ،می فهمم هنوز خیلی مطالب هست که من بلد نیستم. با اینکه بیشتر از 12 سال مداوم کلاس زبان رفتم، فیلم دیدم، نوشتم و ... . پس شما فعلا شروع کنید. هر جا رسیدید که متوجه شدید بیشتر از این دیگه به دردتون نمی خوره، با همون قدر کارتون راه میفته، دیگه ادامه ندید. اینجا اون نقطه ای که شما می تونید بگید زبان بلدید و کاملا شخصیه

موفق باشید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو pro_translator جان گفتن :
    در کل موثرترین راه کلاس رفتنه و باید با زبان مانوس(!) بشید... باید به خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن به انگلیسی عادت کنید... این روش ها معمولا جواب نمی دن چون متقاضیان(!) هر وقت عشقشون می کشه می رن یاد می گیرن... در صورتی که باید مداوم باشه... در ضمن، باید استادی هم بالا سرتون باشه تا ایراد های شما رو برطرف کنه و اصلا برای هر دوره ازتون امتحان بگیره...
    سوال دیگری بود در خدمتیم... البته همون تاپیک بگین بهتره...
    از این راهنمایی ها تو فروم از دیگر دوستان خیلی هست.... فقط دیدم خیلی زیاد میشه .. فعلا همینارو بخون !! (بخونیا ، یهو نگی زیاده ولش )
    من که کلی نکته از این تجربه ها یاد گرفتم ... فکر کنم جواب تمام سوالاتتون اینجا باشه !!!
    راستی پدر شما نعمت بزرگیه که خیلی میتونی ازش استفاده کنی ... !
    موفق باشید

10. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس معلومه که کامل نخوندی پست قبلیو :
    بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه :
    گوش كردن جمله به جمله
    ضبط و تكرار
    یا

براي تقويت مكالمه
    موفق باشيد
    بابك عبادي
    دیگه بهترین از اینا چی میخوای ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس معلومه که کامل نخوندی پست قبلیو :
    بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه :
    گوش كردن جمله به جمله
    ضبط و تكرار
    یا

براي تقويت مكالمه
    موفق باشيد
    بابك عبادي
    دیگه بهترین از اینا چی میخوای ؟؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستان ببخشيد يه سوال:

حالا اگر كسي به كلاس دسترسي نداشته باشه،ديگه هيچ راهي نيست كه زبان ياد بگيره حتي اگر علاقه هم داشته باشه؟

ممنون
    قطعاً بدون کلاس هم عملیه ... من اصلاً خودم معتقدم موفق ترین ها کلاس چندانی نرفتند (IMO) ... اما مساله اینه که ما باید موقع نسخه پیچیدن حالت کلی و استانداردی رو در نظر بگیریم و آخرش یه حکمی بدیم که به درد 90 نفر بخوره ؛ حالا اگه 10 نفر از طرق دیگه موفق شدند ، خوش بحالشون (و اصلا بیان و به ریش ما بخندن- اشکال نداره!)

اون چیزی که آخرش یه نفر رو در زبان آموزی موفق می کنه ، صرفاً این نیست که کلاس رفته یا نه ، کلاس های معروف رفته یا نه ، خوداموزی کرده یا نه ، از کی شروع کرده ... بلکه اصلش اینه که چقدر زحمت کشیده ، چقدر علاقه مند بوده و در کنارش چقدر هم استعداد داشته ...

وگرنه راههای رسیدن به خدا متعدده ! .. خداوکیلی من وقتی شروع کردم به خود آموزی نه نرم افزاری داشتم ، نه 5 تا دیکشنری ، نه انواع و اقسام کتابهای آموزشی: دیکشنری 1974 آکسفورد مامانم رو فقط داشتم، با سری streamline بابام و یکی دوتا کتاب دست دوم دیگه ... (حالا لازم نیست گریه کنید! - سر همین قضیه انقدر اصرار کردم به بابام که سال 73 کامپیوتر خرید و دو سال بعدش هم وصل شدیم به اینترنت) ... ولی میخوام بگم شروعش با علاقه بود ، نه با خرید انواع کتابها یا تردید سر اینکه راه درست کدومه ..

موفق باشی ..

14. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشكر فراوان از همه دوستان ولي من بالاخره نفهميدم با چي شروع كنم من زياد از زبان خوشم نمياد براي همين حاضر نيستم سر كلاس بشينم و اصلا وقتش هم ندارم مي خوام همون چند ساعت كلاس رو تو خونه بخونم يه جوري كه تا 6 سال ديگه مدرك تافل يا IELTS با نمره بالا بگيرم انگليسيم هم در حد متوسطه مثلا يه كتاب گرامر خوب باشه كه كم كم با هاش جلو بيام و همه چيرو برا اين آزمون ها ياد بگيرم البته GRAMMER IN USE رو خوندم ولي بعد يه هفته درساي قبلي رو يادم ميره چون زياد تمرين نداره. READING و WRITING رو هم بايد طي يكي دو سال خيلي با لا بكشم
    خواهشا كمك كنيد من تقريبا همه تاپيكاي اينجا با 200 سايته ديگرو رو خوندم ولي جواب نگرفتم
    يه سوال كتاب Study English - IELTS Preparation چه طور به درد من مي خوره؟
    wow ... شک دارم تا حالا انقدر جمله ناامیدکننده توی یه پست دیده باشم ... ولی می دونی ، حقیقت اینه که شما صرفاً صادق هستی ، یعنی اون نمایی که ترسیم کردی، شاید شرح حال خیلی از کسانی باشه که نیاز به مدرک زبان دارن ، اما نه حوصله اش رو دارن و نه وقتش و ... عیناً در مورد موسیقی هم اینطوره ، همه دوست دارن گیتار بزنن، اما نه حوصله یادگیری اش رو دارن و نه وقتش ...

من جواب صحیحی واسه سوال شما به ذهنم نمیاد (ایشالا دوستان باتجربه تر از من راهنمایی بهتر بکنن) ... اما اینو یادت باشه که راه ساده ای وجود نداره ؛ مسیر سخته و همینه که هست... و تنها توصیه ای که به ذهنم میاد اینه که یا سعی کن قضیه رو یه جوری واسه خودت شیرین کنی (با دوستت درست بخون - یا با دوستت کلاس برو - یا معلم بگیر - یا...) یا اینکه بجای قرص از آمپول استفاده کن (دوره های فشرده که صرفاً می خوان مباحث رو مثل قیف به شما منتقل کنن تا بتونی توی اون امتحان موفق بشی) ... زندگی سخته و همینه ...

ببخشید که وقتت رو گرفتم و آخرش هم راه حل خاصی ارائه ندادم ...

پروفشنال minizoro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مهد خوشمزه ترین غذاهای ایران و بهترین آب و هوا؛ تبریز

پيش فرض

سلام دوستان من ضمن نقل قول بعضی چیزایی که به نظرم مهم میاد یه چیزایی هم خودم درباه روش خود آموز با اجازه اساتید خواهم گفت.
    جاهای اضافی رو حذف میکنم.

قطعاً بدون کلاس هم عملیه ... من اصلاً خودم معتقدم موفق ترین ها کلاس چندانی نرفتند . . .

من در این پست یه روش خوب رو برای خود آموزی میگم.
    اون چیزی که آخرش یه نفر رو در زبان آموزی موفق میکنه  . . . اصلش اینه که چقدر زحمت کشیده ، چقدر علاقه مند بوده و در کنارش چقدر هم استعداد داشته
    من 5سال رفتم زبان یه سال گرامر 4 سال اینترچنج وقتی که من میرفتم زبان پنجم رو میخوندم یعنی من اینترچنج ها رو در بازه اول راهنمایی تا اول دبیرستان خوندم. اون زمونا چیز زیادی نمیفهمیدم ولی نفس این زبان رفتن تو ضمیر ناخودآگاهم حک شد یعنی میخوام بگم من الان که دانشگاه میرم و 4سال پیش زبون رو ترک کردم مرور درس حسابی هم نکردم ولی خیلی چیزا یادمه (آدم فک میکنه یادش رفته در حالیکه اینطور نیس مغز تا به چیزی احتیاج نداشته باشه به یاد نمیارتش ما هیچی رو فراموش نمیکنیم؛ فکر میکنیم که فراموش میکنیم)
    اولش زیاد علاقه نداشتم و فقط اینو میدونستم که لازمه ولی بعدش جو کلاس دوستام نفس یادگیری زبان خیلی علاقه مندم کرد و باعث شد من بفهمم که من خیلی دوس دارم که یه زبون جدیدو یاد بگیرم! الان میفهمم که چقدر روی من اثر گذاشته الان من به انگلیسی به چشم یه زبون بیگانه نگاه نمیکنم. انگلیسی الان یه زبونیه در نظرم مثل ترکی و فارسی فقط تنها فرقی میکنه که لغت کمتر میدونم که اینم مهم نیس زیاد چون تا به یه لغتی احتیاج نداشته ام یادش نگرفته ام یا به عبارتی در مکالمه روزمره در هر زبانی لغات خیلی خیلی زیادی استفاده نمیشه! که من بیام خودمو بکشم و لغات جدید یاد بگیرم ولی نتونم با یه خارجی حرف بزنم یا کارمو نتونم راه بندازم.
    انگلیسی در یک آموزشگاه خوب شیرین خواهد بود خیلی زیاد . . . در نتیجه علاقه ام دنبالش میاد درنتیجه تلاشم میاد... استعداد خیلی کمتر از تلاش مهمه.
    وگرنه راههای رسیدن به خدا متعدده.  
    بله درسته ولی کوتاه و بلند داره یعنی منظورم اینه که شاید کلاس رفتن زمان زیادی میگیره ولی این کلاس رفتن خودش به تنهایی اگه حتی نتونی یه کلمه ام حرف بزنی یه چیزی رو داره که خودآموزی هیچ وقت نخواهد داشت : تجربه درگیر شدن
    من الان دارم با یه طریقی فرانسه یاد میگیرم (در ادامه خواهم گفت) ولی تا تو محیطش قرار نگیرم قادر نخواهم بود ازش استفاده کنم.

من وقتی شروع کردم به خود آموزی نه نرم افزاری داشتم ، نه 5 تا دیکشنری ، نه انواع و اقسام کتابهای آموزشی: دیکشنری 1974 آکسفورد مامانم رو فقط داشتم، با سری streamline بابام و یکی دوتا کتاب دست دوم دیگه
    من یک معلمی داشتم که اند انگلیسی بود البته خودش شیمی میخوند میگفت من تو دوره دبیرستان کم کمش با یه دیکشنری دس دوم که زورکی خریده بودمش حداقل روزی 5-6 ساعت لغت باهاش یاد میگرفتم که شدم این!
    سلام
    انسان هرکاری که بخواد می تونه انجام بده.
    آقای علی پیرهانی بدون داشتن استاد توانسته 19 زبان دنیا رو یادبگیره . . .
    بله البته روش ایشون کمی فرق داشته و منحصر بوده یعنی ایشون چون در زمان بچگی لغات رو نمیفهمیده و تلفظشون رو هم نمیدونسته اونا رو به شکل یه تصویر با ترجمه اش به ذهن میسپرده است.
    در برنامه ماه عسل امسال ایشون گفتند که دارم روشی رو تدوین میکنم که بشه باهاش راحتتر زبان یاد گرفت و اینکه کدوم زبان رو اول یاد بگیریم بهتره.

. . . من بالاخره نفهميدم با چي شروع كنم.
    برای شرو اگه واقعا نمیخواهید که به کلاس روید پیشنهاد میکنم این سایتی را که من خودم فرانسه را ازش شرو کردم امتحان کنید خوبه. (همینی که در امضام هست)
    من زياد از زبان خوشم نمياد براي همين حاضر نيستم سر كلاس بشينم و اصلا وقتش هم ندارم مي خوام همون چند ساعت كلاس رو تو خونه بخونم يه جوري كه تا 6 سال ديگه مدرك تافل يا IELTS با نمره بالا بگيرم
    مجبورید یاد بگیرید چون لازم که نه واجب و ضروریه در دنیای امروزی.
    اگه حاضر نیستید سرکلاس بشینید یک مدتی خودتان بخوانید و وقتی دیدید میتوانید به خوبی حرف بزنید و بشنوید اگر در توانتان بود سفر خارج بروید. یا انیکه انگلیسی با رفیق های خودتان یا دیگران که انگلیسیشان از شما بهتر است چت کنید و ازشان بخواهید نقصهایتان را گوش زد کنند.
    بدون کلاس بسیار سخت خواهد بود احتمالا رسیدن به تافل.
    انگليسيم هم در حد متوسطه مثلا يه كتاب گرامر خوب باشه كه كم كم با هاش جلو بيام و همه چيرو برا اين آزمون ها ياد بگيرم البته GRAMMER IN USE رو خوندم ولي بعد يه هفته درساي قبلي رو يادم ميره چون زياد تمرين نداره
    خوب اگر یادتان میره دوباره بخونید به این شکل : هربار که درس جدیدی میخوانید درس قبل را مروری کوتاه کنید و این کار را تا 8 درس ادامه دهید.(شبیه روش تیک ایت گاج)
    . READING و WRITING رو هم بايد طي يكي دو سال خيلي با لا بكشم
    برای ریدینگ کتاب داستان به نظرم خوبه (متناسب با سطحتون)
    رایتینگ هم چت کنید و با اصطلاحات آشنا شوید البته خود ریدینگ رایتینگ شما را هم اتو ماتیک ارتقا میدهد.
    خواهشا كمك كنيد من تقريبا همه تاپيكاي اينجا با 200 سايته ديگرو رو خوندم ولي جواب نگرفتم
    با این اوصاف فکر میکنم باید اراده قوی ای داشته باشید
    در ضمن به سایتی که در امضایم هست لینکش و معرفیش کرده ام هم حتما سر بزنید.

wow ...
    اما اینو یادت باشه که راه ساده ای وجود نداره ؛ مسیر سخته و همینه که هست... و تنها توصیه ای که به ذهنم میاد اینه که یا سعی کن قضیه رو یه جوری واسه خودت شیرین کنی (با دوستت درست بخون - یا با دوستت کلاس برو - یا معلم بگیر - یا...) یا اینکه بجای قرص از آمپول استفاده کن (دوره های فشرده که صرفاً می خوان مباحث رو مثل قیف به شما منتقل کنن تا بتونی توی اون امتحان موفق بشی) ... زندگی سخته و همینه ...
    خداوند میفرماید ما انسان را در سختی قرار داده ایم.
    باید زحمت بکشیم تا به چیزی برسیم این بزرگترین اصله و رعایت قانون جاذبه (یعنی موج منفی ندی به خودت که من نمیتونم نمیتونم)
    باید تلاش کرد همین سعی کن شیرین کن اگرم فکر میکنی که نمیتونی خوب پس بروید کلاس خود به خود شیرینتر از اینی که هست میشه

هر چی زورتر شروع کنی به نفعته.
    مثلا نرم افزار Learn to speak english deluxe این قابلیت رو داره که بعد از آموزش از شما تست Speaking بگیره و بگه خوبید یا بد
    این قابلیت در سایتی که من میگم هم هست اما نه کامپیوتری بلکه انسانی و بهتر.
    من پیشنهاد می کنم که با یک فرد خارجی چت کنه چون بیشتر به نکته ها و اصطلاحاتشون آشنا می شه.
    لازم نیس حتما خارجی باشه ایرانی ای هم باشه که انگلیسی بلده بهتره تا اشکلاتونو بهتون بگه.

شبیه کنکوریا که انواع و اقسام روش ها و کتابا و موسسه ها و کلا هرچی دم دست میاد واسه کنکور میخوان استفاده کنن.
    واقعا اصل مطلب فراموش میشه!
    زحمت، پشتکار و وقت گذاشتن اصله مطلب اینه.
    من دوستی داشتم که 3-4 میلیون خرج معلم کرد برای کنکور اما آخرش؟ اومد بغل خودم تو آزاد. دو نفر بودن.
    1.انرژی بیش از حد روی چیزی که قدرت انجامشو ندارین، نذارین! که دلسردی شما رو موجب میشه! آهسته، پیوسته!
    2.قرار نیست همه چیز مرتب و تر و تمیز پیش بره!
    3.یادگیری به روش صحیح رو ممکنه کسی نتونه به شما یاد بده... شاید( به احتمال زیاد!) مجبور بشین خودتون تجربه کنید و کشفش کنید! و این یه روزه ممکن نیست!
    انسان هر کاری رو میتونه انجام بده ولی همون اصل مطلب لازمه...
    اگر تلاشگرید، موفق باشید
     بله این جمله خیلی زیباییست اگــــــــر تلاش میکنیم.
    خداوند میفرماید: هیچ چیزی برای انسان نیست مگر آن چیزی که تلاش میکند برایش : لیس للانسان الا ما سعی. این جمله همیشه تو گوشمه و وقتی موفقیت یه آدم رو میشنوم این جمله رو با خودم تکرار میکنم... لیس ...

دوستانی که دنبال روش سریعتر یاد گرفتن زبان و خودآموز هستن حتما لینک امضای منو ببینند و اون سایتو امتحان کنند.

دوستان میبخشند که دراز شد!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •