تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مي خواهم فايلهايي كه تغيير پسوند دادم بصورت مخفي با پسوند اصلي اجرا بشند؟

پروفشنال Morteza_SOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

14 مي خواهم فايلهايي كه تغيير پسوند دادم بصورت مخفي با پسوند اصلي اجرا بشند؟

به نام خدا
    با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    اینجانب سوالی از شما عزیزان داشتم و آن این می باشد که من یکسری فایل های EXE و عکس و صوت دارم و آنها را
    تغییر نام داده ام به فایل های Dll و ... و می خواهم یک برنامه توسط ویژوال بیسیک 6 بنویسم که این فایل ها را (Exe و عکس و صوت ) که تغییر نام داده ام را در جایی دور از دید کاربری که دارد استفاده می کند مثلا در حافظه به همان نام های اولیه فایل (Exe و عکس و صوت ) تغییر نام دهد و فایل ها را از حافظه اجرا کند ، همه چیز کاملا مخفیانه صورت بگیرد .
    و من یک اتوران برای این (Exe و عکس و صوت ) فایل ها که تغییر نام یافته اند ساخته ام و می خواهم حتی اتوران هم
    از حافظه اجرا گردد و برنامه ها (Exe و عکس و صوت ) را از حافظه بخواند .
    چگونه می توان برنامه ای نوشت که یک فایل عکس ، و یا مثلا EXE مثلا اتوران را فقط از طریق برنامه ای که نوشته ایم اجرا کرد و اگر کاربر خواست بدون استفاه از برنامه ما از اتوران استفاده کند اتوران اجرا نشود ( یعنی فقط از طریق برنامه ما اجرا بشود) در غیر اینصورت به هیچ عنوان اجرا نشود .
    لطفا کامل توضیح بدهید .
    متشکرم .

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    زیاد واضح نپرسیدی. توضیحات اضافه رو حذف کن و شفاف تر بیان کن.
    اگه میخوای برنامت فقط توسط خودت اجرا بشه و کسه دیگری نتونه اجراش کنه میتونی از Command استفاده کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست عزيز حتي اگر شما فايلي را هم تغيير ژسوند بدي باز ميشه اجراش كرد چون فرمت اصلي فايل تغيير نميكنه
    مي توني تو همون حالت اجراشون كني
    مثلا
    "mediaplayer1.filename ="c:\file1\data.dll

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

همچنین امکان پارامتر دادن به فایل های exe نیز وجود داره
    من الان باید برم بعدا می بینمت

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام و تشکر از شما دوستان عزیز پس اگر ممکن است فعلا این سوال را پاسخ دهید تا بعد ...
    چگونه می توان برنامه ای نوشت که یک فایل عکس ، و یا مثلا Exe مثلا اتوران را فقط از طریق برنامه ای که نوشته ایم اجرا کرد و اگر کاربر خواست بدون استفاه از برنامه ما از اتوران استفاده کند اتوران اجرا نشود ( یعنی فقط از طریق برنامه ما اجرا بشود) در غیر اینصورت به هیچ عنوان اجرا نشود .
    لطفا کامل توضیح بدهید .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    گفتم که از Command استفاده کن. به برنامت پارامتر بده و اگه پارامتر غیر اون چیزی بود که باید باشه ببندش.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

12

نقل قول نوشته شده توسط Payman_62
    سلام.
    گفتم که از Command استفاده کن. به برنامت پارامتر بده و اگه پارامتر غیر اون چیزی بود که باید باشه ببندش.
    به نام خدا
    با سلام و تشکر از شما دوست عزیز ...
    لطفا اگر ممکن است بیشتر توضیح بدید چون من زیاد برنامه نویسی(VB) بلد نیستم .
    می خواهم وقتی یک برنامه مثلا با ویژوال بیسیک نوشتم که اگر با دلفی یاد بدهید چه بهتر ، یک جورایی محافظ فایل
    اتوران من باشد و کاری کند که به هیچ عنوان اتورانم به تنهایی عمل نکند بلکه فقط از طریق این برنامه ای که قرار است شما یاد دهید بنویسم ، عمل کند .

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به نام خدا
    با سلام مجدد
    دوستان اگر ممکن است دو تا کتاب عالی در مورد برنامه نویسی معرفی کنید .

1- وِیژوال بیسیک 6

2- دلفی 7

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Morteza_SOS
    یک جورایی محافظ فایل اتوران من باشد و کاری کند که به هیچ عنوان اتورانم به تنهایی عمل نکند بلکه فقط از طریق این برنامه ای که قرار است شما یاد دهید بنویسم ، عمل کند .
    سلام.
    میشه واضح تر بگی.
    اصلا منظورت از اتوران چیه؟ اتوران سیدی ها رو میگی؟ فایلی که در سیدی به عنوان اتوران قرار میگیره رو خودت نوشتی؟ اگه خودت نوشتیش میتونی جلوی اجرا شدنشو بگیری.
    کامل توضیح بده.

تاريخ عضويت
    Apr 2006

2

نقل قول نوشته شده توسط Payman_62
    سلام.
    میشه واضح تر بگی.
    اصلا منظورت از اتوران چیه؟ اتوران سیدی ها رو میگی؟ فایلی که در سیدی به عنوان اتوران قرار میگیره رو خودت نوشتی؟ اگه خودت نوشتیش میتونی جلوی اجرا شدنشو بگیری.
    کامل توضیح بده.
    به نام خدا
    با سلام مجدد
    بله قربونه شکل ماهت اتوران سی دی را می گویم و خودم آن را با مالتی مدیا بیلدر ساخته ام و می خواهم این اتوران به تنهایی اجرا نشه و وابسته به برنامه ای باشد که قرار است به من یاد بدید بنویسم باشد و بدون آن اجرا نشود و فقط و فقط از طریق این برنامه ای که قرار است بنویسیم اجرا شود ( اتوران را می گویم ) .

در ضمن کتاب هایی را که خواستم را لطف کنید و معرفی کنید البته بهترین کتاب ها باشد چه از نظر سادگی آموزش و....

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •