تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: روشهای انتقال تصویر مانیتور لپ تاپ روی تلویزیون بصورت بیسیم

داره خودمونی میشه soo14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض روشهای انتقال تصویر مانیتور لپ تاپ روی تلویزیون بصورت بیسیم

برای خرید تلویزیون می خواستم بدانم
    چه روشهایی برای انتقال تصویر مانیتور لپ تاپ روی تلویزیونهای جدید البته بصورت بیسیم هست؟

لطفا اگر سونی یا سامسونگ یا دیگر برند ها روش اختصاصی یا استاندارد کلی دارند بگویید.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

2 تا روش هست:
    اولیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که دیگه الان اکثر تلویزیون هایی که LAN یا وایرلس دارند، دارنش و از طریق اون می تونید فایل های مالتی مدیا رو از کامپیوتر برای تلویزیون به اشتراک بگذارید که نیاز داره نرم افزار مخصوص DLNA رو روی کامپیوتر نصب کنید.
    دومیش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که فقط تو تلویزیون های اسمارت سری 2012 ال جی دیدم و باید CPU کامپیوتر یا لپ تاپ از این قابلیت پشتیبانی کنه.

3. 5 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 00110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

2 تا روش هست:
    اولیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که دیگه الان اکثر تلویزیون هایی که LAN یا وایرلس دارند، دارنش و از طریق اون می تونید فایل های مالتی مدیا رو از کامپیوتر برای تلویزیون به اشتراک بگذارید که نیاز داره نرم افزار مخصوص DLNA رو روی کامپیوتر نصب کنید.
    دومیش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که فقط تو تلویزیون های اسمارت سری 2012 ال جی دیدم و باید CPU کامپیوتر یا لپ تاپ از این قابلیت پشتیبانی کنه.
    سلام منم میخواستم همین کارو بکنم ولی این روش ک شما میگی فقط برای فایلهای صوتی تصویری هست
    من میخوام مثلا وقتی با لپتاپ کار میکنم تصویرشو تو تلویزیون ببینم هر چی ک هست یعنی خروجی کارت گرافیک رو. انگار ک HDMI وصل کردی ولی وایرلس میخوام
    ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام منم میخواستم همین کارو بکنم ولی این روش ک شما میگی فقط برای فایلهای صوتی تصویری هست
    من میخوام مثلا وقتی با لپتاپ کار میکنم تصویرشو تو تلویزیون ببینم هر چی ک هست یعنی خروجی کارت گرافیک رو. انگار ک HDMI وصل کردی ولی وایرلس میخوام
    ؟؟؟
    با WiDi این امکان وجود داره فقط هم تلویزیون هم لپ تاپ باید از این فناوری پشتیبانی کنه.

6. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 00110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

با WiDi این امکان وجود داره فقط هم تلویزیون هم لپ تاپ باید از این فناوری پشتیبانی کنه.
    بله اینوقبلا گفتید
    گفتم بدون این دستگاه. چون تلویزیون نداره

مثلا HDMI بیسیم ارزون هس ؟ یا همچین چیزی

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بله اینوقبلا گفتید
    گفتم بدون این دستگاه. چون تلویزیون نداره

مثلا HDMI بیسیم ارزون هس ؟ یا همچین چیزی
    چنین چیزی نشنیدم. اگرم باشه بعید می دونم چیز ارزونی باشه.

9. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

aya too in sait miishe in narmafzaroo ke migiin peida kard?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

؟؟؟
    سلام 00110 عزیز، خواستم بپرسم به نتیجه ای رسیدی؟؟؟ چون منم خیلی دنبالشم، همش به chromcast که واسه گوگل هست برخوردم، که اونم بلاخره یک سخت افزار جداگانه به حساب میاد! خیلی دوست دارم راهی داشته باشه که بشه به شکل وایرلس تصویر رو انتقال بدیم روی تلوزیون! خیلی ژیگیرشم! اگه به نتیجه ای رسیدی همینجا مارو هم باخبر کن!
    ممنون

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

منم DLNA رو پیشنهاد میدم همونطور که دوستمون گفتن.
    بهترین روش برای ارتباط بیسیم هستش
    من خودم تو منزل دوستم و با تلویزیونشون امتحان کردم نسبتا جالب و کاربردی هستش.
    به جز DLNA و WiDi فک نمیکنم راه معقول دیگه‌ای باشه.
    کروم کست هم نیاز به نت پرسرعت داره چرا که وسیله‌ی ارتباطی لپتاپ با تلویزیون نیست و فقط ویدیو‌های یوتیوب رو کست میکنه و روی تلویزیون پخش میکنه( تا اونجایی که من میدونم.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •