تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: راهنمایی جهت خرید و اضافه کردن هارد اینترنال 2 ترا به سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض راهنمایی جهت خرید و اضافه کردن هارد اینترنال 2 ترا به سیستم

با سلام
    من الان سیستمم 2 تا هارد داره یه 160 و یه 1 ترا خاویار وسترن
    چون دیتاهام زیاد شده و فضا ندارم قصد دارم اون هارد 160 که ویندوز هم رو اون هست رو بردارم و هارد 1 ترا وسترن رو ویدوز روش نصب کنم و فکر یه هارد 2 ترای دیگه باشم واسه سیستمم
    خواستم قبلش مشورت کنم که مشکلی نداره این کارم و سیستمم هم توانایی 3 ترا مجموعاً هارد رو داره؟
    و وسترن 2 ترا بگیرم یا سیگیت؟ سیگیت 20 تومن ارزونتره با گارانتی ویستا و وسترنه با گارانتی الماس هست کدوم بهتره؟
    این مشخصات سیستممه:

مشخصات سیستم:
    Processor x86 Family 15 Model 127 Stepping 2 AuthenticAMD ~2699 Mhz
    RAM:1GB kingston
    MB:ABIT AM-N2
    گرافیکمم انبورد 256: GeForce 7025

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من الان سیستمم 2 تا هارد داره یه 160 و یه 1 ترا خاویار وسترن
    چون دیتاهام زیاد شده و فضا ندارم قصد دارم اون هارد 160 که ویندوز هم رو اون هست رو بردارم و هارد 1 ترا وسترن رو ویدوز روش نصب کنم و فکر یه هارد 2 ترای دیگه باشم واسه سیستمم
    خواستم قبلش مشورت کنم که مشکلی نداره این کارم و سیستمم هم توانایی 3 ترا مجموعاً هارد رو داره؟
    و وسترن 2 ترا بگیرم یا سیگیت؟ سیگیت 20 تومن ارزونتره با گارانتی ویستا و وسترنه با گارانتی الماس هست کدوم بهتره؟
    این مشخصات سیستممه:

مشخصات سیستم:
    Processor x86 Family 15 Model 127 Stepping 2 AuthenticAMD ~2699 Mhz
    RAM:1GB kingston
    MB:ABIT AM-N2
    گرافیکمم انبورد 256: GeForce 7025
    سلام .

هارد وسترنی که الان دارید از کدام سری هست (black ، blue یا Green) ؟ از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ بنظر میرسه سیستم شما قدیمی باشه ، پاور به اندازه کافی قدرتمند هست ؟

مشکلی نیست .

نکته : اگر یکی از هاردها سه ترابایتی بود میبایستی بصورت GPT فرمت میشد تا تمام ظرفیت آن توسط win شناسایی بشه که برخی ویندوزها مثل xp پارتیشن GPT را ساپورت نمیکنند .

وسترن 2 ترا بگیرم یا سیگیت؟ سیگیت 20 تومن ارزونتره با گارانتی ویستا و وسترنه با گارانتی الماس هست کدوم بهتره؟
    مشخصات دقیق ندادید ولی با توجه به اختلاف قیمت نه چندان زیاد وسترن با سیگیت احتمالاً هارد وسترن از نوع Green هست . هاردهای وسترن Green کند و کم صدا هستند و مناسب برای آرشیو کردن داده ها یا نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست .

اگر win7 دارید و همچنین اگر مشکلی با سرعت پایین این سری از هاردهای وسترن ندارید همان Green را بخرید (هاردهای وسترن سری Green به خاطر Advanced Format برای بهبود عملکرد در winxp نیاز به align دارند) .

ولی اگر نیازمند سرعت و پرفورمنس بالاتری هستید بهتره سیگیت رو بخرید مشروط بر اینکه این سیگیت از سری barracuda 7200.14 و با سریال ST2000DM001 باشه .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

هارد م1 ترام Green هست و پاورمو عوض کردم یکبار نسبت به سیستمم جدیدتره و قویه
    یعنی این ا ترای گرینمو ویندوز xp بریزم روش مشکلساز میشه؟ الانم تقریبآ پره و اطلاعاتشم لازم دارم الین کردنش فکر کنم دردسرسازشه واسم
    این هارد جدید 2 ترا که بخرمو ویندوز بریزم روش چی بهتر نیست؟

اون سیگیته هم مدلش 2TB SATA III 64MB ST2000DM001 SEAGATE HARD هست خوبه این سری؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد م1 ترام Green هست و پاورمو عوض کردم یکبار نسبت به سیستمم جدیدتره و قویه
    یعنی این ا ترای گرینمو ویندوز xp بریزم روش مشکلساز میشه؟ الانم تقریبآ پره و اطلاعاتشم لازم دارم الین کردنش فکر کنم دردسرسازشه واسم
    این هارد جدید 2 ترا که بخرمو ویندوز بریزم روش چی بهتر نیست؟

در صورت نصب winxp و يا پارتيشن بندي هارد با winxp طبق توصيه سايت وسترن براي بهبود عملكرد نياز به align هست (عكس زير) اجباري هم نيست ولي سرعت هارد پايين خواهد بود .

بله ، اين مدل خوبي هست .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در صورت نصب winxp و يا پارتيشن بندي هارد با winxp طبق توصيه سايت وسترن براي بهبود عملكرد نياز به align هست (عكس زير) اجباري هم نيست ولي سرعت هارد پايين خواهد بود .
    ممنون
    الان یادم افتاد قبلاً هاردو آلیگن کردم چون تو سایت وسترن عضوم و دانلود کرده بودم برنامه شو
    ولی یه درایوشو فرمت کنم برای نصب ویندوز روش باز باید الیگن شه؟
    همون درایو یا کل هارد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    الان یادم افتاد قبلاً هاردو آلیگن کردم چون تو سایت وسترن عضوم و دانلود کرده بودم برنامه شو
    ولی یه درایوشو فرمت کنم برای نصب ویندوز روش باز باید الیگن شه؟
    همون درایو یا کل هارد؟
    در صورتي كه هارد فرمت بشه نياز به align مجدد هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    سامسونگ f3 یک ترابایتی چطوره؟شنیدم خیلی خوبه. آیا واقعا خوبه؟مقاومتش چطوره؟کاری هست یا نه؟
    ممنون میشم اگه جوابم رو بدید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سامسونگ f3 یک ترابایتی چطوره؟شنیدم خیلی خوبه. آیا واقعا خوبه؟مقاومتش چطوره؟کاری هست یا نه؟
    ممنون میشم اگه جوابم رو بدید.
    سلام .
    هاردهای سامسونگ دیگر تولید نمیشوند و بعبارت دیگر بخش تولید هاردهای سامسونگ توسط سیگیت خریداری شده است . اگر هارد دست دوم میخواهید بخرید در صورت سلامت کامل و نداشتن مشکل هارد خوبی هست . ولی اگر هارد نو میخواهید بخرید بهتره که seagate barracuda 7200.14 بخرید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام .
    هاردهای سامسونگ دیگر تولید نمیشوند و بعبارت دیگر بخش تولید هاردهای سامسونگ توسط سیگیت خریداری شده است . اگر هارد دست دوم میخواهید بخرید در صورت سلامت کامل و نداشتن مشکل هارد خوبی هست . ولی اگر هارد نو میخواهید بخرید بهتره که seagate barracuda 7200.14 بخرید .
    سلام
    ممنونم از اینکه جواب دادید. این سیگیت seagate barracuda 7200.14 که فرمودید همین خوبه؟کاری هست؟ قیمت 1 ترابایت و 500 و 750 گیگابایتش رو هم اگر به من بگید خیلی ممنون میشم.
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنونم از اینکه جواب دادید. این سیگیت seagate barracuda 7200.14 که فرمودید همین خوبه؟کاری هست؟ قیمت 1 ترابایت و 500 و 750 گیگابایتش رو هم اگر به من بگید خیلی ممنون میشم.
    با سپاس
    سلام .

500 گيگ با سريال ST500DM002 حدود 190 هزار تومن و يك ترابايت با سريال ST1000DM003 حدود 240 هزار تومن هست . قيمت 750 گيگ رو نميدونم . سري barracuda 7200.14 هاردهاي خوبي هستند .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •