تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: هنگ کارت گرافیک gforce 210

داره خودمونی میشه rubah2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض هنگ کارت گرافیک gforce 210

سلام
    مشکل اینجوریه که این کارت گرافیک دوستمه تو سیستم خودش وقتی یه فیلم رو باز میکردم حالا هر فرمتی حتی 3gp و با هر نرم افزاری که فکرشو بکنین! بعد از چند بار عقب و جلو کردن فیلم یا رفتن به فیلم بعدی کامپیوتر هنگ میکنه طوری که فقط ریست جواب میده
    کارت گرافیکشو باز کردم اوردم تو سیستم خودم درایور اپدیتش رو نصب کردم بازم همونجوریه.gpu-z و furmark هم تست کردم دما تا 53 بیشتر نمیره core clock و ایناش هم تا 500 که حد مجازشه میرسه ولی هنگ نمیکنه در صورتی که هنگام پخش فیلم تو 43 درجه هنگ میکنه.
    من که موندم چشه!با اپدیت بایوس درست میشه؟ چون شنیدم شاید اسیب بزنه به گرافیک فعلا دست نزدم بهش. گرافیکم تمیز کردم جای اسلاتش رو هم پولیش کشیدم تمیزه خمیرشم نگاه کردم پره پره بازم نشد.
    خواهشا یکی یه فکری کنه چون پول نیست عوضش کنیم! مرسی از همه
    Last edited by rubah2000; 10-12-2012 at 13:17.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    مشکل اینجوریه که این کارت گرافیک دوستمه تو سیستم خودش وقتی یه فیلم رو باز میکردم حالا هر فرمتی حتی 3gp و با هر نرم افزاری که فکرشو بکنین! بعد از چند بار عقب و جلو کردن فیلم یا رفتن به فیلم بعدی کامپیوتر هنگ میکنه طوری که فقط ریست جواب میده
    کارت گرافیکشو باز کردم اوردم تو سیستم خودم درایور اپدیتش رو نصب کردم بازم همونجوریه.gpu-z و furmark هم تست کردم دما تا 53 بیشتر نمیره core clock و ایناش هم تا 500 که حد مجازشه میرسه ولی هنگ نمیکنه در صورتی که هنگام پخش فیلم تو 43 درجه هنگ میکنه.
    من که موندم چشه!با اپدیت بایوس درست میشه؟ چون شنیدم شاید اسیب بزنه به گرافیک فعلا دست نزدم بهش. گرافیکم تمیز کردم جای اسلاتش رو هم پولیش کشیدم تمیزه خمیرشم نگاه کردم پره پره بازم نشد.
    خواهشا یکی یه فکری کنه چون پول نیست عوضش کنیم! مرسی از همه
    دما خوبه
    مشکل فکر نکنم از بایوس مین باشه

با یک سیستم و پاور دیگه هم تست شده و همینطور بوده پس مشکل زا خود گرافیکه دماش خوبه درایور هم آپدیته
    میتونه این مشکل از لحیم سردی gpu یا شتاب دهنده گرافیک باشه باید بره برای تعمیر شاید هم لازم باشه بایوس گرافیک آپدیت بشه

تو بازی هم مشکل داره ؟
    پلیر و کدک های لارم که نصبه ؟

داره خودمونی میشه rubah2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی از جوابتون
    تو بازی نه فقط چند بار اومد بیرون از بازی ولی هنگ نداشت پلیر و کدک هم که اره نصبه
    لحیم سردی رو اگه میشه یه توضیح بدین من خودم ردیفش میکنم. واردم!
    بعد این شتاب دهنده گرافیکی همون directx هست یا چیز دیگست؟ باید چکارش کنم؟
    اگه بایوس کارت رو اپدیت کنم اسیب نمیزنه ؟ چون من شنیدم یه مشکل رو حل میکنه 4 تا مشکل جدید اضافه میکنه!
    Last edited by rubah2000; 10-12-2012 at 18:29.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

برای کار اول باید هیتر داشته باشین
    شتاب دهنده کارش اینه که داده های پردازش شده توسط gpu ر و میده به مبدل دیجیتال به آنالوگ که این احتمالش کمه زیاد مطمئن نیستم
    باید در آپدیت بایوس به پارامترهای بایوس جدید هم دقت داشته باشیبن بله بعضی اوقات هم مشکل ایجاد میشه
    بهتره ببرید بیرون برای تعمیر
    Last edited by EXTREME; 10-12-2012 at 18:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •