تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: نصب هارد اکسترنال در لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض نصب هارد اکسترنال در لپ تاپ

سلام منهدسای گل
    من یک لپ تاپ دل e6400 لتیتود دارم که هاردش 250 است.
    میخوام هاردش را ارتقا بدم.
    اما با شرایط بازار امروز که جنس گیر نمیاد یا اگه گیر بیاد گرونه فروشنده ها پیشنهاد کردند که یک هارد اکسترنال 1 ترا بخرم و با باز کردن قاب اون هارد اکسترنال را با هارد لپ تاپ عوض کنم.
    هاردی که دنبالش بودم وسترن دیجیتال یک ترا بود
    حالا دو تا سوال:
    اینکه اصلا اینکار درسته؟ از نظر سرعت یا اینکه جریان برق رسوندن به هارد مشکلی پیش نمیاد. یا سنسورهای ضربه گیر و این حرفها
    دوم هم اینکه اصلا لپ تاپ من این حجم هارد را ساپورت میکنه یا خیر

کارم بدجور گیر کرده. اطلاعاتم را هم مدام استفاده میکنم. هارد اکسترنال هم برای استفاده پرتابل نمیخوام بخرم چون یکی دارم و اون هم پر شده.

خلاصه اینکه راهنمایی بفرمایید

2. 2 کاربر از omidlolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام منهدسای گل
    من یک لپ تاپ دل e6400 لتیتود دارم که هاردش 250 است.
    میخوام هاردش را ارتقا بدم.
    اما با شرایط بازار امروز که جنس گیر نمیاد یا اگه گیر بیاد گرونه فروشنده ها پیشنهاد کردند که یک هارد اکسترنال 1 ترا بخرم و با باز کردن قاب اون هارد اکسترنال را با هارد لپ تاپ عوض کنم.
    هاردی که دنبالش بودم وسترن دیجیتال یک ترا بود
    حالا دو تا سوال:
    اینکه اصلا اینکار درسته؟ از نظر سرعت یا اینکه جریان برق رسوندن به هارد مشکلی پیش نمیاد. یا سنسورهای ضربه گیر و این حرفها

کارم بدجور گیر کرده. اطلاعاتم را هم مدام استفاده میکنم. هارد اکسترنال هم برای استفاده پرتابل نمیخوام بخرم چون یکی دارم و اون هم پر شده.

خلاصه اینکه راهنمایی بفرمایید
    سلام
    1. هاردهاي اكسترنال وسترن پرتابل بصورت usb on board يا usb native هستند (مدلهاي جديد اكثراً) بعبارت ديگه در اينجور هاردها اينترفيس sata وجود ندارد و در نتيجه قابل نصب بر روي لپتاپ نيست . ميتونيد از سيگيت سري Goflex يا backup plus و يا ساير برندها استفاده كنيد .

2.
    مشكلي نست ولي گارانتي هارد باطل ميشه .

3.
    هاردهاي حجم بالا به خاطر پلاترهاي بيشتر ضخامت بيشتري دارند و در نتيجه مطمئن بشيد كه محفظه هارد لپتاپ شما گنجايش كافي براي نصب هارد وجود داشته باشد . مثلاً در عكس زير براي هارد 2.5 اينچي WD blue سه اندازه وجود دارد . 7mm و 9.5mm و 12mm

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی واقعا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ من شنیده بودم مشکل برق رسانی دارند و باید دائما از اداپتور لپ تاپ استفاده کرد در یک سایت خارجی خوندم
    شما خودتون چه مدلی را برای اینکار پیشنهاد میکنید؟
    ایا تا حالا اینکار را کردید یا سراغ دارید؟
    توی اکسترنال ها که ضربه گیر فیزیکی دارند دیگه سنسور ضربه گیر وجود نداره درسته؟ این مشکلی را برای جابجایی لپ تاپ موقع روشن بودن و کار کردن ایجاد نمیکنه؟
    گارانتی که مهم نیست اگه کار بده کارم بدجور راه میوفته که خیلی خوبه
    اگر کار صحیحیه چرا توی سایتهای خارجی کم ازش بحث شده؟ این مرا مشکوک کرده
    من این مدل را میخواستم که گیرم نیومد: WD10JPVT
    Last edited by omidlolo; 10-12-2012 at 08:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی واقعا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ من شنیده بودم مشکل برق رسانی دارند و باید دائما از اداپتور لپ تاپ استفاده کرد در یک سایت خارجی خوندم
    ایا تا حالا اینکار را کردید یا سراغ دارید؟
    توی اکسترنال ها که ضربه گیر فیزیکی دارند دیگه سنسور ضربه گیر وجود نداره درسته؟ این مشکلی را برای جابجایی لپ تاپ موقع روشن بودن و کار کردن ایجاد نمیکنه؟
    گارانتی که مهم نیست اگه کار بده کارم بدجور راه میوفته که خیلی خوبه
    من این مدل را میخواستم که گیرم نیومد: WD10JPVT
    نه مشكلي پيش نمياد و جاي نگراني هم نيست . هاردهاي اكسترنال پرتابل همان هاردهاي 2.5 اينچي اينترنال هست كه با باكس و تبديل sata to usb به هارد اكسترنال تبديل شده اند بجز برخي از مدلها كه usb on board هستند (عكسهاي زير هارد silicon power armor a80 هست) .

محتوای مخفی: عكس 

همانطوريكه قبلاً هم گفتن ميتونيد از هاردهاي اكسترنال پرتابل سري goflex يا backup plus استفاده كنيد .

اگر از هاردهاي معمولي و فاقد shock sensor استفاده ميكنيد در موقع جابجا كردن لپتاپ روشن بايد خيلي احتياط كنيد . مگر اينكه از انواعي استفاده كنيد كه مجهز به shock sensor هستند مثل هارد اينترنال سيگيت 500 گيگ با سريال ST9500325ASG .

نكته : برخي از هاردهاي اكسترنال نه تنها بدنه محكمي دارند بلكه مجهز به shock sensor هم هست و به کمک این سنسور به محض شناسایی ضربه یا شتاب بیش ازحد هارد به حالت nonoperating بازمیگردد تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود .

كار صحيح اين هست كه يه هارد اينترنال براي لپتاپ بخريد نه اينكه هارد اكسترنال بخريد و باكس آنرا باز كنيد . اين كار بيشتر زماني انجام ميشود كه قيمت هارد اكسترنال ارزانتر از هارد اينترنال باشه .

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا ممنون جامع و کافی بود
    نتیجه این شد که من یک هارد یک ترا سیگیت goflex بخرم. البته هاردی که shock sensor داشته باشه
    بعد بازش کنم و با هارد لپ تاپم عوض کنم
    میتونید بگید چه هاردهایی این سنسور را دارند؟
    تازه من در مشخصات هارهایی که پیشنهاد دادید دیدم اصلا مشخصات اندازه فیزیکی هارد سیگیت با هارد قبلی من که وسترن بود و در لپ تاپم هست یکی نیست و هم اندازه نیستند
    Last edited by omidlolo; 11-12-2012 at 19:50.

9. این کاربر از omidlolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ممنون جامع و کافی بود
    نتیجه این شد که من یک هارد یک ترا سیگیت goflex بخرم. البته هاردی که shock sensor داشته باشه
    بعد بازش کنم و با هارد لپ تاپم عوض کنم
    تازه من در مشخصات هارهایی که پیشنهاد دادید دیدم اصلا مشخصات اندازه فیزیکی هارد سیگیت با هارد قبلی من که وسترن بود و در لپ تاپم هست یکی نیست و هم اندازه نیستند
    نتیجه این شد که من یک هارد یک ترا سیگیت goflex بخرم.
    backup plus هم میشه .

متاسفانه به جزء مدل Seagate Satellite Mobile Wireless سیگیت هارد اکسترنال آنتی شوک نمیسازه . مدلهای دیگری هم هستند که آنتی شوک دارند مثل توشیبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در مورد تبدیل sata to usb مطمئن نیستم که آیا قابل جدا شدن هست یا on board هست .

هارد فعلی شما 250 گیگ هست و هاردی که قصد خرید دارید یکترابایتی هست و بدیهی هست که از لحاظ اندازه یکسان نباشند (بخاطر پلاترهای بیشتر) و به همین علت در پست شماره 2 یادآوری کردم که قبل از خرید از وجود فضای کافی برای نصب هارد مطمئن بشید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان دقیقا مشکل من هم همینه تو وضعیت بد مالی هارد کامپیوترم نیاز به تعویض داره ولی یه هارد اکسترنال 1ترابایتی Adata مدل H710 دارم میخواستم بدونم قابلیت اینکه ازش به عنوان هارد اینترنال تو لپ تاپ استفاده کنم رو داره یا نه پیشا پیش از عزیزانی که لطف می کنن پاسخ میدهند یک دنیا ممنون

13. این کاربر از zm.mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان دقیقا مشکل من هم همینه تو وضعیت بد مالی هارد کامپیوترم نیاز به تعویض داره ولی یه هارد اکسترنال 1ترابایتی Adata مدل H710 دارم میخواستم بدونم قابلیت اینکه ازش به عنوان هارد اینترنال تو لپ تاپ استفاده کنم رو داره یا نه پیشا پیش از عزیزانی که لطف می کنن پاسخ میدهند یک دنیا ممنون
    سلام .
    بله ، میتوان باکس هارد را باز کرد و به عنوان هارد اینترنال برای لپتاپ استفاده کرد . ولی قبل از هر چیز ...

1. محفظه هارد لپتاپ رو باز و بررسی کنید که چقدر ضخامت داره .

2. برنامه hard drive inspector professional رو نصب کنید و مشخصات دقیق (مدل نامبر) هارد اینترنالی که در هارد اکسترنال بکار رفته را مشخص کنید (عکس بذارید) . يا اينكه ميتونيد از برنامه برنامه crystal disk info هم استفاده كنيد .

مثلاً در عکس زیر هارد اینترنال بکار رفته در هارد اکسترنال سیلیکون پاور ، سیگیت-سامسونگ با مدل نامبر st1000lm024... هست . این مدل با وجودیکه یکترابایته ولی 9.5 میلیمتر ضخامت داره در صورتیکه بعضی از یکترابایتیهای 2.5 اینچی 12.5 میلیمتر ضخامت دارند که بعید میدونم در محفظه هارد لپتاپ جا بشه .

اگر این برنامه hard drive inspector professional يا crystal disk info مدل نامبر هارد اینترنال بکار رفته در هارد اکسترنال رو نشان نمیده برنامه HDtune را نصب و از قسمت info یه عکس بذارید تا شاید از روی ورژن firmware مشخص بشه چه هاردی هست (دقت كنيد كه از گوشه بالا و سمت چپ برنامه HDtune هارد اكسترنال رو انتخاب كنيد) .

3. توجه داشته باشید که گارانتی هارد اکسترنال باطل میشه .
    Last edited by ata.royalfalcon; 08-04-2013 at 07:07.

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز از راهنماییت متشکرم ول متاسفانه من کامپیوترم حتی بالا نمیاد که بتونم نرم افزارهایی رو که گفتی نصب کنم الان هم از موبایل استفاده میکنم برا این سوال جواب اگر برای شما ممکنه یا هر یک از دوستان دیگه که برام مشخصات هارد اینترنال داخل هارد اکسترنال adata H710 رو بفرستند خیلی بهم کمک کردین باز هم تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز از راهنماییت متشکرم ول متاسفانه من کامپیوترم حتی بالا نمیاد که بتونم نرم افزارهایی رو که گفتی نصب کنم الان هم از موبایل استفاده میکنم برا این سوال جواب اگر برای شما ممکنه یا هر یک از دوستان دیگه که برام مشخصات هارد اینترنال داخل هارد اکسترنال adata H710 رو بفرستند خیلی بهم کمک کردین باز هم تشکر
    احتمالاً از هارد ديسك توشيبا با مدل نامبر MQ01ABD100 استفاده شده كه 9.5mm ضخامت دارند .

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •