تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل عجیب exe خونده شدن پوشه ها در ویندوز 8 !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAM_FISHER_HQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    RedEmption

پيش فرض مشکل عجیب exe خونده شدن پوشه ها در ویندوز 8 !!!

درود میرم سر اصل مطلب... دو تا فلش داشتم یه سری آهنگ تو یکیشون بود میخواستم توی اون یکی فلش خالی کنم. بدون مشکل انتقال داده شد. اما زمانی که توی یکی از فلش ها خواستم یه پوشه اضافه کنم اون پوشه تبدیل شد به یک فایل exe که نیاز به نصب شده داشت! در واقع تمامی پوشه ها همه همین جوری شدن با سایز دقیق 360 کیلوبایت! بعد اینکه پیغام نصب میام yes رو میزنم یکی دو تا پیغام میاد مثل عکس دومی که گذاشتم... INISTALL بعد هم نصب YES... تنها در صورتی اینا رو بزنم درست میشه. اون Application تبدیل به پوشه میشه اما بعد چند ثانیه دوباره به حالت اولش بر میگرده! طبق عکس اولی که گذاشم. یعنی بازم همون آش و همون کاسه! جالب اینجاست هر فلش سالمی که به لپ تاپم وصل میکنم همه پوشه ها تبدیل به این فایل ها میشن! حتی مموری کارت هم همین وضعیت رو پیدا میکنه!

حالا همین فایل ها رو اگر روی هارد بریزنم باید تمامی این مراحل رو برم فایل های EXE تبدیل به پوشه میشه اما همین کارو روی ورودی های لپ تاپ مثل USB2.0 & USB3.0 یا مموری کارت میکنم بعد چند ثانیه به حالت اولش بر میگردن...

فکر هم نمیکنم از ویروس باشه چون قبل گذاشتن فلش همه رو چک میکنم. از KIS13 هم استفاده میکنم بعید میدونم از اون باشه ... مشکل از چیه ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

دوست عزیز شک نکنین از ویروسه، این ویروس ها که دیگه خیلی تابلو هستن. بهتره آنتی ویروستون را آپدیت کنین و قبلا هم ویندوزتون را از اول نصب کنین

3. این کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •