درود میرم سر اصل مطلب... دو تا فلش داشتم یه سری آهنگ تو یکیشون بود میخواستم توی اون یکی فلش خالی کنم. بدون مشکل انتقال داده شد. اما زمانی که توی یکی از فلش ها خواستم یه پوشه اضافه کنم اون پوشه تبدیل شد به یک فایل exe که نیاز به نصب شده داشت! در واقع تمامی پوشه ها همه همین جوری شدن با سایز دقیق 360 کیلوبایت! بعد اینکه پیغام نصب میام yes رو میزنم یکی دو تا پیغام میاد مثل عکس دومی که گذاشتم... INISTALL بعد هم نصب YES... تنها در صورتی اینا رو بزنم درست میشه. اون Application تبدیل به پوشه میشه اما بعد چند ثانیه دوباره به حالت اولش بر میگرده! طبق عکس اولی که گذاشم. یعنی بازم همون آش و همون کاسه! جالب اینجاست هر فلش سالمی که به لپ تاپم وصل میکنم همه پوشه ها تبدیل به این فایل ها میشن! حتی مموری کارت هم همین وضعیت رو پیدا میکنه!
حالا همین فایل ها رو اگر روی هارد بریزنم باید تمامی این مراحل رو برم فایل های EXE تبدیل به پوشه میشه اما همین کارو روی ورودی های لپ تاپ مثل USB2.0 & USB3.0 یا مموری کارت میکنم بعد چند ثانیه به حالت اولش بر میگردن...
فکر هم نمیکنم از ویروس باشه چون قبل گذاشتن فلش همه رو چک میکنم. از KIS13 هم استفاده میکنم بعید میدونم از اون باشه ... مشکل از چیه ؟!