سلام!دوستان موقع پارتیشن بندی با استفاده از برنامه Paragon Partition Manager™ 12درایوf من غیر فعال شد!یعنی دیگه تو مایگامپیوتر که میرم درایو fمن ظاهر نمیشه!
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
لطفا زود کمکم کنید!ممنون![]()
سلام!دوستان موقع پارتیشن بندی با استفاده از برنامه Paragon Partition Manager™ 12درایوf من غیر فعال شد!یعنی دیگه تو مایگامپیوتر که میرم درایو fمن ظاهر نمیشه!
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
لطفا زود کمکم کنید!ممنون![]()
منوی run اجرا کنید داخلش دستور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
paste اینتر کنید درکادری که باز میشه طبق شکل عمل کنید بجای درایو d شما روی اون درایو دیگه ای که هیدن شده کلیک راست اسم درایو طبق شکل بطور مثال به z تغییر بدین اکی کنید تمامی پنجره ها رو سیستم ریستارت کنید
داداش دمت گرم!اما درایو اومد به اسم f ولی به این شکل و وقتی روش کلیک میکنم این گزینه فرمت میاد و وقتی کنسل میکنم نوشته بعدی!
یعنی تمام اطلاعاتم فرمت شد!؟
عکس 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس2
این روش برین روی همین درایو خودتون کلیک راست بعدشم گزینه properties انتخاب کنید بعد به سربرگ security برین اونجا روی گزینه Advanced کلیک کنید بعد طبق شکل پایین بترتیب شماره برین فقط در کادر شماره 5 ابتدا تایپ کنید
بعدشم روی گزینه شماره 6 کلیک کنید درکادری که شماره 10 هم داره وقتی روی گزینه مورد نظر کلیک کردین هر پیغامی که داد شد تایید کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته داش قبل از پارتیشن بندی سایز درایوم 29 گیگ بود!که من تغییر ادم به 20 و اون 9گیگ رو دادم به درایو سی!ولی عملایت انجام نشد!الان از داخل برنامه پارتیشن مننجر میبینم درایو سی من همون حجم قبلی خودش رو داره اما درایو fاز 29 تبدیل شده به 20 گیگ!
داش اون سربرگ security رو نداره!!
فایل Restore پایین دانلود روی دسکتاپ سیو اجراش کنید هر پیغامی داد تایید اکی سیستم ریستارت کنید.
داش اینو دانلود کردم روی دسگتاپ ریختم اجرا هم کردم ریست هم کردم!ولی جواب نداد!
شما این یکی فایل رجیستری پایین دانلود روی دسکتاپ سیو اجراش کنید هر پیغامی داد تایید اکی بعدشم سیستم ریستارت کنید
اگر که بازم به همون صورت بود منوی run اجرا داخلش دستور
وارد اینتر کنید درکادری که بازمیشه به این مسیر برین از ستون سمت راست
بعد داخل پنجره سمت راست روی گزینه
دبل کلیک کنید درکادری که باز میشه گزینه Not Configured یا که Disabled انتخاب تایید اکی کنید بیاین بیرون در ضمن شماروی درایو کلیک راست گزینه Properties انتخاب میکنید؟
اره دیگه داداش!کلیک راست میکنم و گزینهPropertiesرو انتخاب میکنم ولی فقط این چند تا گزینه رو دارع برخلاف بقیه درایو ها!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)