تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: خرید لپتاپ گیم تا سقف 3,5 میلون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض خرید لپتاپ گیم تا سقف 3,5 میلون تومان

لبتاپی که مخوام بگیرم اصلا وزنش و حجمش و صدای فنش برام مهم نیست...
    فقط میخوام کانفبگ خوبی داشته باشه و رزولوشن و کیفیت صفحش خوب باشه...اسپیکر های خوبی داشته باشه...
    راستی با این قیمت میشه چیزی خرید که صفحش لمسی باشه یا از 3d پشتیبانی کنه؟البته اینا زیاد برام مهم نیست و فقط میخوام fps بالایی موقع اجرای بازی ها بده و سیستم کولینگ خوبی داشته باشه و نسبت به لپتاپ بودنش خوب over clock بشه...
    فک کنم برند های msi و asus بهترین گرینه برای خرید همچین لپتاپی با انتظارات من باشه...
    خلاصه یه چی میخوام که نسبت به قیمتش گاو باشه
    و حتی 1 ریال هم قیمتش از 3.5 نزنه بالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوسته خوبم از بین این چهار مدل یکی رو انتخاب کن خودم هم بین این چهار مدل مدل موندم نمیدونم کدوم گرمایی کمتری میده و فنش کم صدا باشه اطلاعاتی نیست ولی من دارم بعد جور تحقیق میکنم تلفنی اینترنتی
    HP DV6T 7000
    ASUS N56VZ
    LENOVO Y580
    SAMSUNG 550P5C-S02
    تو هم تحقیق کن

3. این کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توی این رنج من msi ge60 رو پیشنهاد میدم با قیمت 3.340.000
    ge70 هم هست با قیمت 3800
    اگر خاستید به اینجا سر بزنید چندتا تست از cpu و کارت گرافیک گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلم دوستان .
    این lenovo کیفیت خوب گرمای کم قیمت مناسب تر و کارایی بالا تر داره توی همین.
    اما یک مشکل ک داره اینه که کیفیت صفحه نمایش پایین داره.

7. این کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

اصلا نیازی نیست برای بازی و Frame Rate بالا نوت بوک کلاس گیم بخری با کانفیگ های کلاس مالتی - مدیا هم همین پرفورمنس رو می تونی داشته باشه ...
    کلاس گیم هم بسیار طراحی بدی داره و این که سنگینه و قابلیت Portability هم نداره و نمی تونی ببربش جایی به راحتی ...
    من hp pavilion dv6t 7000 رو پیشنهاد می کنم دستگاه بی نظیری هست و از همه لحاظ سره نسبت به مدل های هم کانفیگ !
    بدنه و طراحی عالی / کولینگ عالی / اسپیکر با ساب ووفر زیر دستگاه / و ....تنها چندتا از امکانات فوق العاده ش هستن ...

9. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اصلا نیازی نیست برای بازی و Frame Rate بالا نوت بوک کلاس گیم بخری با کانفیگ های کلاس مالتی - مدیا هم همین پرفورمنس رو می تونی داشته باشه ...
    کلاس گیم هم بسیار طراحی بدی داره و این که سنگینه و قابلیت Portability هم نداره و نمی تونی ببربش جایی به راحتی ...
    من hp pavilion dv6t 7000 رو پیشنهاد می کنم دستگاه بی نظیری هست و از همه لحاظ سره نسبت به مدل های هم کانفیگ !
    بدنه و طراحی عالی / کولینگ عالی / اسپیکر با ساب ووفر زیر دستگاه / و ....تنها چندتا از امکانات فوق العاده ش هستن ...
    ge70 تنها 2.7 کیلو وزن داره یعنی با وجود اینکه 17.3 اینچ هست اما تقریبا به اندازه لپتاپای 15.6 اینچی وزنشه
    ge60 باید سبکتر باشه خیلی هم نازک هستن و طراحی خوبی دارن ( البته سلیقه ای هم هست)

11. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون از همه دوستان اما فک کنم لپتاپای گیم علاوه بر gpu از cpu بهتری نسبت به کلاس multimedia بهره میبرن و همچنین قابلیت overclock بالاتر و سیستم cooling بهتری داشته باشن که همه اینا باعث میشه وزن بیشتری داشته باشن
    اگه میشه بازم معرفی کنید ترجیحا صفحه full hd داشته باشن و bd rom داشه باشن و 17'' باشن...البته خیلی مهم نیست که 17 اینچ باشن...تا الان به نظرم
    msi ge60 بهترین گزینه بوده...اما راستشو بخواین من انتظارم بیشتره...بیزحمت بازم معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از همه دوستان اما فک کنم لپتاپای گیم علاوه بر gpu از cpu بهتری نسبت به کلاس multimedia بهره میبرن و همچنین قابلیت overclock بالاتر و سیستم cooling بهتری داشته باشن که همه اینا باعث میشه وزن بیشتری داشته باشن
    اگه میشه بازم معرفی کنید ترجیحا صفحه full hd داشته باشن و bd rom داشه باشن و 17'' باشن...البته خیلی مهم نیست که 17 اینچ باشن...تا الان به نظرم
    msi ge60 بهترین گزینه بوده...اما راستشو بخواین من انتظارم بیشتره...بیزحمت بازم معرفی کنید

اگر برا گیم و فیلم دیدن مد نظر دارید واقعا مانیتور 17 اینچ امتیاز بزرگیه , مثلا من خودم که به 17 عادت کردم وقتی میرم با لپتاپای 15 کار میکنم انگار رفتم تو قفس!
    اما از طرف دیگه حمل و نقل لپتاپم کمی سخت تر میشه
    شما هم با این قیمتی که مد نظر دارید حتما از سری g بردارید که هم پرفرمنس بالاتری دارن هم کولینگ خیلی بهتر
    ge60 هم انتخاب خیلی خوبیه تو این رنج بهتر از این پیدا نمیکنی اگر کارت گرافیک قویتر و بلوری میخای باید بری سراغ ge70 البته y580 هم با گرافیک 660 هست میتونی مد نظر داشته باشی این تاپیکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سری ge از ام اس ای تنها عیبشون اینه که بدنشون براقه و زود لک میگیره البته راحت تمیز میشه اما بدنه کاملا ضد خشه از این لحاظ خیالت راحت

14. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آره فقط برا گیم و خر کاری مخوام...اصلا وزنش مهم نیست...نیست زورم زیاده راحت جابجاش میکنم
    فقط performance و امکانات جانبی برام مهمه...

16. این کاربر از alireza_73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چرا ge70 با این که cpu ضعیف تری داره و وزن بیشتر اینقد گرون تر از ge 60 هست...2اینچ صفحه اینقد مهمه؟ تازه 650 با 660 اونقدرا هم فرق نداره...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •