سلام به دوستان عزیز، من قصد خرید هدفون و امپ دارم برای هم کار آهنگسازی (میکس و مستر) و هم برای گوش دادن به آهنگ بطوری که واقعا صدا رو بخوبی و بدون رنگ شدگی با تمام جزییات پخش بکنه من متاسفانه تفاوت هدفون های موجود تو بازار رو نمیدونم چی هستند فقط از بین هدفون انواع Open به درد من میخوره بخاطر هم راحتی و هم اینکه کیفیت های بیشتری رو تو پخش آهنگ ها ارائه میدن لازم به ذکر هست که سبک موسیقی که کار میکنم فقط Psy Trance هست نه چیز دیگه ای بنابراین تا الان نتونستم هدفون با توجه به این نیازها بطور دقیق انتخاب کنم.
البته این گزینه ها رو بررسی کردم مثلا BeyerDynamic DT990 Pro یا بعضی سری های HD سن هایزر و اگه قصد تصمیم گیری باشه به احتمال قوی از بین این دو برند هست. بودجه هم از 600 تا 900 میتونم هزینه کنم به شرطی که واقعا ارزشش رو داشته باشه. البته اگه ممکنه یه توضیح هم بدین مثلا بعضی از هدفون های سن هایزر مشخصات صدا (دسیبل و فرکانس) یکسانی دارند کامل حتی در امپدانس و ... ولی می بینیم قیمتهاشون مثلا 500 تومن فرق میکنه این علت برای چی هست یعنی برای راحتی و جنس درایور میتونه باشه؟
البته چندسال میشه یه هدفون XD200 سونی دارم 25 تومن خریدمش برای آهنگ گوش دادن تو سبکهای Psy Trance واقعا مزخرف صداها رو پخش میکنه و به نوعی بجز بخش بیس بقیه جزییات صدا خفه و گم هست اصلا نمیشه تحمل کرد حالا البته تعریفش هم زیاد شنیدم تو اینترنت که نسبتا هدفون خوبیه مثلا برای استودیو !!! هم استفاده میشه و پخش فیلم یا آهنگ البته اگه یه آهنگی باشه که مثلا فقط ما توش ملودی خالی رو بخوایم بشنویم صداش نسبتا خوبه ولی برای چیزهای دیگه اصلا خوب نیست حالا نمیدونم مشکل از نداشتن امپه یا نه چون من کارت صدای آنبرد ALC889A رو مادربردم هست و این هدفون هم اینطور که مشخصاتش نوشته 70 اهم داره نمیدونم یه کارت صدای آنبرد تا چه امپدانسی رو خروجی داره و اصولا این عدم کیفیت و خفه بودن صدا مربوط به امپ میشه یا کلا این هدفون طراحی نشده برای موزیک های Psy Trance و مثلا برای بازی یا فیلم طراحیش کردن. البته یه ایرفون سونی هم دارم از روی MP3 پلیر برداشتم زدم به سیستم اصلا اینقدر صداش زلال و شفاف هست که حد نداره همیشه با اون گوش میدم و اصلا ناراضی هم نیستم فقط بدیش اینه که زیاد قدرت و کیفیت نداره در کل ، نه اینکه صداها رو خراب پخش کنه.
خب تا اینجا از بحث هدفون بگذریم میرسیم به امپ مناسب برای هدفون ها من در درجه اول هر هدفونی که بگیرم چه 50 امپ یا 250 و بالاتر دوست دارم یک امپ خوب هم براش داشته باشم اما متاسفانه هرچی جستجو میکنم اصلا انگار امپ هدفون تو ایران موجود نیست نمیدونم هم چه مارک و مدلی هم خوبه بالاخره حتی یه هدفون 50 اهم اگه با یه امپ صداش باید خیلی بهتر پخش بشه. ضمن اینکه مثلا از کجا بفهمیم مثلا این امپ تا چه توانی رو پشتیبانی میکنه 600 اهم؟؟ 250 تا؟؟ و ...
خب شرمنده واقعا سوالات هم زیاد شد منتظر راهنمایی تون هستم و به نظرم بحث خوبی هم باشه برای بقیه دوستان...
ممنون...