تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: خرید لپ تا رنج 3400

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض خرید لپ تا رنج 3400

سلام دوستان بعد یک مدتی پولامونو جمع کردیم تا یک لپ تاپ بخریم
    حالا موندم هر لپ تاپی نگاه انداختم مشکل داغ شدن داره این موضوع واقعان ازارام میده یک لپ تاپ میخواستم که داغ نکنه گرماش خیلی کم باشه
    برای بازی و برنامه هایی مثل PHOTOSHOP,3D,VISUAL BASIC, تو این حدودا
    فقط تو رو خدا کمک کنید و تعصبی نگید نمیخوام داغ کنه داغم کرد کم داغ کنه نه بشه روش غذاتو بذاری گرم شه کیبورد داغ نکنه که دستت بسوزه مشکلاتش کم باشه مرسی من کم کم روزی 10 الی 15 ساعت باهاش کار دارم میدونم کامپیوتر رومیزی نیست ولی بیشتر اوقات بازی نمیکنم بازی خوبی بیاد میگیرم بازی میکنم خیلی کم بازی میکنم ولی بازی هم کنم تا تمومش نکنم ول کن نیستم به خاطر همین میترسم بسوزه 6ساعت مثلان گیم میزنم
    تو رو خدا فقط اومدین تو هر کی نظری بده تا یک لپ تاپ درست بگیرم
    Last edited by apple021; 05-12-2012 at 13:39.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستان بعد یک مدتی پولامونو جمع کردیم تا یک لپ تاپ بخریم
    حالا موندم هر لپ تاپی نگاه انداختم مشکل داغ شدن داره این موضوع واقعان ازارام میده یک لپ تاپ میخواستم که داغ نکنه گرماش خیلی کم باشه
    برای بازی و برنامه هایی مثل PHOTOSHOP,3D,VISUAL BASIC, تو این حدودا
    فقط تو رو خدا کمک کنید و تعصبی نگید نمیخوام داغ کنه داغم کرد کم داغ کنه نه بشه روش غذاتو بذاری گرم شه کیبورد داغ نکنه که دستت بسوزه مشکلاتش کم باشه مرسی من کم کم روزی 10 الی 15 ساعت باهاش کار دارم میدونم کامپیوتر رومیزی نیست ولی بیشتر اوقات بازی نمیکنم بازی خوبی بیاد میگیرم بازی میکنم خیلی کم بازی میکنم ولی بازی هم کنم تا تمومش نکنم ول کن نیستم به خاطر همین میترسم بسوزه 6ساعت مثلان گیم میزنم
    تو رو خدا فقط اومدین تو هر کی نظری بده تا یک لپ تاپ درست بگیرم
    اگه زیاد بازی میکنی سه تا لپ تاپ بیشتر نداریم
    HP DV6t-7000 با گرافیک GT650
    Lenovo Y580 با گرافیک GT660
    Asus N56vz با گرافیک GT650 و صفحه Full HD که گویا این مدل اصلا پیدا نمیشه دیگه

لپتاپ ها توی بازی همشون داغ میکنن یعنی دمای 80 یه چیز عادیه تو بازی اما تو حالت عادی بنده که DV6t-7000 دارم شما میخوای 1 ساعت کار کنی یا 24 ساعت دمای CPU حدود 50 هستش و لپتاپ کاملا خنکه
    اینطور که خودم از شواهد و صحبت های دوستان برداشت کردم کیفیت ساخت HP خیلی بالاتر از این مدل Lenovo هستش من که دارم شده 4 ساعت هم بازی کنم واقعا هم ازش کار میکشم آخ نگفته کیفیت بدنش هم واقعا بالاس روش لم بدی هم خم به ابرو نمیاره
    اما انتخاب یه مقدار به علاقه شما هم بستگی داره خوب ظاهر هم مهمه که باز فکر کنم HP تو ظاهر خیلی بهتر از مدل های دیگش
    اگه بازی نمیکنی و بودجت میرسه به نظر من UltraBook بگیری خیلی بهتره واقعا زیبا هم هستن

3. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوسته خوبم نظره خودم هم رو hp n7000 بود ولی خیلیا گفتن 650 نگیرین چون کاستومه اصلش 630 بعد یکی دیگه گفت صفحه اش قرمز میشه یکی گفت روزولیشنش بده این شد تردید کردم یکی هم گفت داغ میکنه و صدای فنش رو بذاری رو همون سیسنم ice cool صدا فنش بالا میره بعد منم نگران شدم کاستوم باید بخرم پس بنابراین ریسکش بالاست نیمیدونم گیج شدم

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان لپ تاپ HP DV6t-7000 موجود هست تو بازار یا سایت اینترنتی من پیدا نمیکنم قیمتش چنده حدودا؟
    یک سوال دیگه لپ تاپ hp dv 6 7080 چطوره ؟
    تو رو خدا یکی جواب بده

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

واقعان همیشه اینجا اینطوریه یا جواب نمیدین چون تازه عضوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    من هم یه آلترا بوک میخواهم با مشخصات زیر:
    1- رزولوشن بالا
    2- کیفیت بالا بدنه و صفحه نمایش
    3-هارد حداقل 128
    4-ترجیها دارای بک لایت
    5-نسل سوم اینتل...ایوی بریج
    قیمت تا 5 تومن.
    بین این سه تا موندم...
    zenbook-samsung 13.3- macbook air
    حالا تو این سه مورد کدوم مشخصات بالا رو بیشتر داره؟
    با تشکر...

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نظره منو میخوای دوسته عزیز macbook air بگیر اگه کاره ویندوزی نمیکنی باهاش ولی اگه کاره ویندوزی میکنی سامسونگ بگیر خرابیش کمه تازه 2سال هم هوداد رایان ساپورتش میکنه asus هم خوبه 3تاش توپن ولی اولی بهتره اگه کاره ویندوزی نمیکنی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوسته خوبم نظره خودم هم رو hp n7000 بود ولی خیلیا گفتن 650 نگیرین چون کاستومه اصلش 630 بعد یکی دیگه گفت صفحه اش قرمز میشه یکی گفت روزولیشنش بده این شد تردید کردم یکی هم گفت داغ میکنه و صدای فنش رو بذاری رو همون سیسنم ice cool صدا فنش بالا میره بعد منم نگران شدم کاستوم باید بخرم پس بنابراین ریسکش بالاست نیمیدونم گیج شدم
    دوست عزیز کاستوم یعنی لپتاپی که قطعاتش سفارش داده شده مثل اینکه میری کارخونه بنز میگی فلان مدل رو با موتور توربو شارژر دار میخوام مثل ایران نیست که دستت بسته باشه کاستوم یعنی قطعاتش به دلخواه اون شرکتی که خریده چیده شده اتفاقا خیلی هم بهتره گرافیکش فوق العاده بالاتر از GT630 هست من الان تمام بازی های روز رو با گرافیک Ultra راحت بازی میکنم!!!
    رزولوشن این مدل و 90 درصد لپتاپ های موجود در بازار HD یعنی 1366*768 هست منم اولش FHD یعنی 1920*1080 میخواستم که تو کانفیگ مشابه فقط Asus N56vz اون صفحه رو داشت اما الان کاملا راضیم که 300 بیشتر بابت صفحه FHD ندادم کیفیتش خیلی هم خوبه رنگ صفحه رو خودم تنظیم کردم نه قرمز نشون میده نه مشکل دیگه ای داره!
    فنش هم کاملا اتومات هست و خودت نمیتونی تنظیم کنی بسته به شرایط خودش دورش رو تنظیم میکنه اتفاقا خیلی هم بی صداس!

10. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان لپ تاپ HP DV6t-7000 موجود هست تو بازار یا سایت اینترنتی من پیدا نمیکنم قیمتش چنده حدودا؟
    یک سوال دیگه لپ تاپ hp dv 6 7080 چطوره ؟
    تو رو خدا یکی جواب بده
    Dv6t-7000 هم گرافیکش از اون خیلی بالاتره هم CPU جدیدتری داره و Ivy Bridge هستش دومی اصلا توصیه نمیشه قیمت DV6t-7000 هم الان حدود 3000 هست

12. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    مملکت جهل و جنایت و خرافات ...

پيش فرض

در مورد اچ پی و مدل های pavilion dv6 7000 واقعا نمیشه نظری داد چون واقعا این برند و محصولاتش بی نظیر هستن ...
    تاکید شدید می کنم روی dv6t 7000 چون کاملا بی رقیبه ..
    لنوو که خیط قزمز بکش دورشو چون به شدت تخیلیه !
    asus هم خوبه ولی باز اچ پی نمیشه !

14. این کاربر از PersianEm0b0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •