سلام خدمت همه ی دوستان من میخوام تبلت بگیرم ...
البته پون بودجه کم دارم میخوام تبلت ایرانی بخرم ...
کسی هست که داشته باشه ...
یا بتونه من و تو این موضوع راهنمایی کنه ...
به نظرتون چه طوره ؟
سلام خدمت همه ی دوستان من میخوام تبلت بگیرم ...
البته پون بودجه کم دارم میخوام تبلت ایرانی بخرم ...
کسی هست که داشته باشه ...
یا بتونه من و تو این موضوع راهنمایی کنه ...
به نظرتون چه طوره ؟
سلام نسبت به قیمتش بد نیست فقط اطلاعات و نظرات کسانی که داشتن رو میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونی.
سلام نخر افتضاحه.شاگرد یه فروشنده بهم گفت از هر 10 تا 3 تاش صفحه اش موج داره و مرجوع می شه و هنگ هم زیاد داره باطریشم افتضاحه.یه چینی فیک بگیری بهتره زیادم فکر ساپورت زبان فارسی نباش با 2 تا برنامه ریدیف می شه.
تبلت چینی برند اینول با پردازنده 2 هسته ای بخر که هم کیفیتش بهتره و هم قدرتش
سیم کارت میخوره این برند؟
اینول تو اجرای بازی کم میاره البته اونی که من دیدم 512 بود رمش.تو ورق زدن pdf هم گیره می کنه یا می ره بیرون البته تو صفحه هایی که عکس هست.نه سیم کارت نمی خورد بازم می گم اون مدلی که من دیدم .حال نکردم باهاش.
به نظرم به جای خرید این تبلت میتونی تبلت های چینی یا axtrom یا marshal یا . . . چیزای دیگه تو همین قیمت بخری همه تو یه قیمتی هستن
این تبلت ایرانیه تا اونجایی که من شنیدم به درد نمیخوره
(البته ایرانی که فقط اسمشه)
آقا مدیر بخش کیه ؟
چرا تبلیغات سوء می کنید شما که نخریدید و فقط شنیدید .
شنیدن کی بود مانند دیدن . مثلا سال تولید ملی هست . واقعا متاسفم برای دوستان که خودمون و کشورمون رو دست کم گرفتیم ؛ مگه ما چمون از چینی ها کمه ؟
تولید ملی یعنی اون محصول برای مردمش ارزون تر تموم میشه نه اینکه یه جنس خارجی تو کیفیتش ده برابر بیشتر و ارزونتر از تولید ملی باشه.
خیلی از چیزامون از چینیها کمه فقط میخوایم .........
دیمو 700محتوای مخفی: dimo 700
تبلت چینی Wintouch q75
محتوای مخفی: Wintouch q75
اخه انصافه این دوتا تبلت سخت افزاریشون یکیه dimo 700 440000 هزارتومنه که مثلا تولید ملیه
اون وقت این تبلت Wintouch q75 چینی قیمتش با گمرک همه چیزش 270000هزار باشه با دلاری 2500 خرده ای!!؟؟؟؟
اخه تولید ملی نباید یه تفاوتی داشته باشه که مردم برن طرفش .
دوستان این تبلت ایرانی دیمو 700 اس که سیمکارت هم میخوره اومده؟
چند هست؟
چه جوریاس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)