تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: کمک در اسمبلی

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

13 کمک در اسمبلی

با سلام خدمت دوستان و اساتید

راستش از کیسم زده شده بودم امروز یک کیس خریدم مادربرد و بقیه چیزا را از اون کیس باز کردم و اومدم که چیزاش رو رو این کیس جدیده پیاده کنم اما به یه مشکل کوچیک برخوردم و اونم اینه که کیسی که خریدم جا سی دی رام ایناش از اوناس که خودش پنل و دکمه داره و سی دی رام پشتش قرار میگیره مسئله اینه که من نمی دونم چطور باید یکیش رو باز کنم تا سی دی رام رو بزارم توش و دوباره بزارم سر جاش
    ممنون میشم راهنماییم کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید

راستش از کیسم زده شده بودم امروز یک کیس خریدم مادربرد و بقیه چیزا را از اون کیس باز کردم و اومدم که چیزاش رو رو این کیس جدیده پیاده کنم اما به یه مشکل کوچیک برخوردم و اونم اینه که کیسی که خریدم جا سی دی رام ایناش از اوناس که خودش پنل و دکمه داره و سی دی رام پشتش قرار میگیره مسئله اینه که من نمی دونم چطور باید یکیش رو باز کنم تا سی دی رام رو بزارم توش و دوباره بزارم سر جاش
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    شما راحت میتونید اون پنل رو بکشین بیرون در پنل رو بگیرین کناره هاش گیره داره در داخل کیس اونها رو بدین تو پنل راحت در میاد و سی دی رام رو از جلو کیس میتونید بزارین بعدشم پیچ کنید
    اگه براتون سخته و مشکله میتونید کلا قاب جلوی کیس رو بردارین و سی دی رام رو گذاشته و دوباره قاب کیس رو جا بزنید بعضی کیس ها گیره داره بعضی کیس ها هم برای قاب پیچ گذاشته

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مرسی داش مهرداد با راهنمایی شما انجامش دادم

همه چیزاش هم بستم تو کیس فقط مونده یه چیز دیگه که اونم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

یه جا داره که باید سوکت های پاور و ریست و ال ای دی پاور و هارد رو به مین وصل کنی ها اونجا

فرق نمیکنه سوکت از کدوم طرف بره تو پین ها یا ترتیب رنگ سیم ها مهمه اگه اینم راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

سوال دو : یکی از سوکت ها دو رشته ای هستش و روش نوشته ال ای دی پاور و مثبت و منفی داره از کجا بفهمم

مثبت باید بره توی کدوم پین منفی بره توی کدوم پین ؟؟
    Last edited by qwertym; 04-12-2012 at 22:19.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما راحت میتونید اون پنل رو بکشین بیرون در پنل رو بگیرین کناره هاش گیره داره در داخل کیس اونها رو بدین تو پنل راحت در میاد و سی دی رام رو از جلو کیس میتونید بزارین بعدشم پیچ کنید
    اگه براتون سخته و مشکله میتونید کلا قاب جلوی کیس رو بردارین و سی دی رام رو گذاشته و دوباره قاب کیس رو جا بزنید بعضی کیس ها گیره داره بعضی کیس ها هم برای قاب پیچ گذاشته
    مرسی داش مهرداد با راهنمایی شما انجامش دادم

همه چیزاش هم بستم تو کیس فقط مونده یه چیز دیگه که اونم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

یه جا داره که باید سوکت های پاور و ریست و ال ای دی پاور و هارد رو به مین وصل کنی ها اونجا

فرق نمیکنه سوکت از کدوم طرف بره تو پین ها یا ترتیب رنگ سیم ها مهمه اگه اینم راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

سوال دو : یکی از سوکت ها دو رشته ای هستش و روش نوشته ال ای دی پاور و مثبت و منفی داره از کجا بفهمم

مثبت باید بره توی کدوم پین منفی بره توی کدوم پین ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

معموا روی مین مکان سیم هارو برای f-panel نوشته اگه روی مین نبود از دفترچه مین میتونید استفاده کنید وروی مین های مختلف هم مکانش فرق میکنه ولی معمولا بدین صورت است یک ردیف 5 تای است و یک ردیف 4تایی
    روی ردیف تایی از چپ power led قرار میگیره کنارش power switch روی 5تایی از چیپ hdd led و کنارش reset قرار میگیره یک پین آخرشم اضافه میمونه ولی بازم میگم معمولش اینه و ممکنه مین های مخنلف فرق داشته باشه و نیاز است که از روی دفترچه مین ببینید اگه دفترچه مین نداشتین با مولتی متر یا آزمون خطا میتونید متوجه شین
    اگه مولتی متر ندارین با پیچ گوشتی ببینید با اتصال کدوم دوپایه سیستم روشن و خاموش میشه همچنین ریست
    led هارو با آزمون خظا میتونید بزنید یا با مولتی متر هم میشه فهمید
    سیم سفید منفی است و سیم رنگی مثبت
    اگه برای led ها جای مثبت و منفی رو اشتباه برنید هیچ اتفاق بدی نمیفته فقط led روشن نمیشه بعد جای سیم هارو عوض کنید درست میشه

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    دوستان میخاستم بدونم چطوری میشه بوسیله سوئیچ در میکروکنترلر 8051 اعداد رو تو 7سگمنت نمایش داد یعنی با on کردن پایه 1 سوئیچ
    عدد 1 و به ترتیب اعداد دیگه بروی 7 سگمنت نمایش داداه بشه .
    این هم شکل مداریش تو پروتوس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنون واسه جواب دادنتون خسته نباشید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این تاپیک رو باید جای دیگه ای میزدید ولی حالا جوابتون رو میدم
    هرکدام از این پایه ها ک خط رو روشن میکنه فکر کنم تو کتاب 8051 این موضوع رو توضیح داده با روشن کردن چند تا پایه میتونید یک عدد رو در سگمنت نمایش بدین تو کتاب هست این موضوع

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز تشکر واسه جواب دادنت اما توی کتاب چیزی در مورد سوئیچ گفته نشده

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست عزیز تشکر واسه جواب دادنت اما توی کتاب چیزی در مورد سوئیچ گفته نشده
    ولی من 8051 رو که خونده بودم بود تو کتاب این موضوع شما کدوم کتاب رو دارین ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •